uprade xp to Vista

Witajcie kupiłem niedawno XP PRO (OEM) i chce teraz zrobic upgrade do Visty przy rejestracji  na stronie https://upgradeweb.moduslink.com/Vista

chca takie cos jak: Model PC/ Numer seryjny  co tutaj mam wpisac jak kupiłem samego windowsa ?

dzięki z góry

Pozdrawiam 

Odpowiedzi: 1

Hej

Wpisz cokolwiek co może przypominać markę komputera i jego numer seryjny (sam miałem ten problem, ale po trzech rozmowach telefonicznych z Biurem Obsługi Klienta Microsoft w Polsce tak mi powiedziano).

Obecnie licencje OEM można nabyć samą bez zakupu całego komputera lub (jak to określał Microsoft) z "podzespołem niezbędnym do uruchomienia komputera".

np. model PC - Home

numer seryjny - 000123/12/2006

Big Smile

plgracz
Dodano
13.12.2006 01:31:26
  • futkamil 13.12.2006 21:19:25

a czy trzeba później wysyłać tez listownie ten formularz/??<br>

• plgracz 13.12.2006 23:34:48

<P>Po zarejestrowaniu OnLine dostaniesz emailem potwierdzenie a w nim kolejną porcję informacji:</P> <P>oprócz Twoich danych oraz numeru rachunku bankowego na który należy dokonać wpłaty/przelewu zostanie nadany Ci NUMER POTWIERDZENIA ZAMÓWIENIA</P> <P>ten numer wpisujesz do kuponu promocyjnego.</P> <P>Po wypełnieniu wysyłasz ten formularz wraz z oryginałem faktury zakupu systemu (Microsoft dopuszcza także potwierdzoną kserokopię faktury)</P> <P>&nbsp;</P> <P>I czekamy na MS Windows Vista</P>

futkamil
Dodano:
13.12.2006 00:19:27
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1