Umowa kupna/sprzedazy motoroweru
szukam wzoru umowy kupna/sprzedazu motoroweru, pojazdu do 50cm3.
Interesuje mnie tez informacja na temat ceny rejestrracji, OC, blach. Czy to prawda ze koszty to:
blachy – 30zl
OC – 50zl
przeglad – tego wlasnie niewiem.
slyszelm ze to koszt okolo 150 zl razem.
Interesuje mnie tez informacja na temat ceny rejestrracji, OC, blach. Czy to prawda ze koszty to:
blachy – 30zl
OC – 50zl
przeglad – tego wlasnie niewiem.
slyszelm ze to koszt okolo 150 zl razem.
Odpowiedzi: 14
EL NINO:A Ty sedzia kalosz, posprzatales juz ze tu glosa zabierasz ? :P :P
Te powiescio pisarz :P pewnie, ze tak juz dawno. :D
Tia. Po grochówie chyba :mrgreen: :mrgreen: .SLAY3R:... to cię razem z gierasem zadymimy hehe.
A Ty sedzia kalosz, posprzatales juz ze tu glosa zabierasz ? :P :P
Tylko nie lej slonecznikowego.SLAY3R:hie hie, to sie przygotuj kurna na podwójny atak, skombinowałem sobie motorower typu komar, i jak dolejemy specjalnie trochę oleju za duźo do paliwa,
:wink: :wink:
A moze jakis wyscig po oknami EL NINO. :?:
Jakby co moge posedziowac. :D
EL NINO:bo jak mi bedziesz pod oknami brzeczal na tym piździku, to Ci kurna potne na kawalki po 15 cm :mrgreen: .
hie hie, to sie przygotuj kurna na podwójny atak, skombinowałem sobie motorower typu komar, i jak dolejemy specjalnie trochę oleju za duźo do paliwa, to cię razem z gierasem zadymimy hehe.
theboss78:Gierasku nie zapomnij o kasku.EL NINO:Doloz do tego koszta nowych detek i opon
Jeszcze jakis tlumik by sie przydal, bo innaczje moze byc glosno.
kask sie znajdzie, a na osiedle tlumik mi niepotrrzebny. przeciez musza slyszec ze jade nie ?
p.s rejestracja to juz z tablicami ? chyba nie ale tak sie pyptam bo cos tego duzo zl
Gierasku nie zapomnij o kasku.
EL NINO:Doloz do tego koszta nowych detek i opon
to jest groźba karalna czyz nie ?EL NINO:Doloz do tego koszta nowych detek i opon, bo jak mi bedziesz pod oknami brzeczal na tym piździku, to Ci kurna potne na kawalki po 15 cm :mrgreen: .
cos Ty taki przeciwny piździkom :?: tyle osob sobie smiga i "brzeczy" ze niedasz rady wszystkich nas dogonic :twisted:
Doloz do tego koszta nowych detek i opon, bo jak mi bedziesz pod oknami brzeczal na tym piździku, to Ci kurna potne na kawalki po 15 cm :mrgreen: .
no znalazlem – 90,50 :cry:
90,50 +
60,00
––––– =
150,50
plus przeglada kurna blaszka, a tu jedni pisza 50 drudzy nic. (to trzeba po kolezensku zalatwic) :lol:
thx EL za taki kurs. teraz to jestem juz googlarz jak sie patrzy.
a rejestrtacja to bez tablic nie ?
90,50 +
60,00
––––– =
150,50
plus przeglada kurna blaszka, a tu jedni pisza 50 drudzy nic. (to trzeba po kolezensku zalatwic) :lol:
thx EL za taki kurs. teraz to jestem juz googlarz jak sie patrzy.
a rejestrtacja to bez tablic nie ?
No to pisz kurna "rejestracja motoroweru złotych". Krotki kurs korzystania z googli Ci zrobie :P .gieras:natomiast dalej pytam sie o te oplaty. ktos rejestrtowal moze ostatnio ? :lol:
dzieki, zaraz sciagne.EL NINO:Po wpisaniu "umowa kupna motorower" dostajesz w pierwszym linku pdf–a, gotowca. Natomiast co do tablic, to byc moze.
natomiast dalej pytam sie o te oplaty. ktos rejestrtowal moze ostatnio ? :lol:
Po wpisaniu "umowa kupna motorower" dostajesz w pierwszym linku pdf–a, gotowca. Natomiast co do tablic, to byc moze.
na googlach po wpisaniu "umowa kupna/sprzedazy motoroweru" nic sie nie wyswietla ! a pod "umowa kupna motoroweru" jest tylko dokument .doc ale dotyczy samochodow.
ps.
ps.
Nowe wyźsze opłaty
Z dniem 1 Stycznia 2004r Ministerstwo Infrastruktury wprowaza nowe stawki opłat za:
komplet tablic rejestracyjnych dla motoroweru – 60 zł.
gieras, ta umowa z pierwszego linka na googlach Ci nie pasi ?
Tych opłat wymienionych w pierwszym linku rowniez na googlach nie wyczytales ? Troche wiecej niz 50 zl.
Z blachami trafiles, ale koszt OC zalezy od ubezpieczyciela.
Tych opłat wymienionych w pierwszym linku rowniez na googlach nie wyczytales ? Troche wiecej niz 50 zl.
Z blachami trafiles, ale koszt OC zalezy od ubezpieczyciela.