Ulubione w Mozilla Firefox ...
Mam pytanko bo robiłem formata i przed tym skopiowałem na inny dysk plik "ulubione" po formacie, zainstalowałem mozille firefox i wrzuciłem na miejscu plik "ulubione" ale niestety nie widzi mi w zakładakch zadnego adresu z ulubionych ... mozna cos z tym zrobić jakos to naprawić ?? :((
KLAPA totalna, tyle stronek poszło sie ... wietrzyć :(( nie mozna zaimportować, ani przez IE ani z pliku :–/
KLAPA totalna, tyle stronek poszło sie ... wietrzyć :(( nie mozna zaimportować, ani przez IE ani z pliku :–/
Odpowiedzi: 5
Hehe wpakowałeś ulubione do folderu "ulubione" który jest zarezerwowany dla Internet Exploter:] Włącz IE tam se wpakuj a potem Firefox i import z IE.
Sorry chyba źle zrozumiałem pierwszego posta. :(
Sorry chyba źle zrozumiałem pierwszego posta. :(
http://www.opera.com/support/search/supsearch.dml?index=126
*bump*
a czy da się jakoś zaimportować bookmarki z opery? bo to w sumie jedyny powód dla którego przy niej zostałem,nie chce mi się przepisywać całej tony zakładek z których bardzo intensywnie korzystam.
Sprawdź ten plik, czy w nim są w ogóle te adresy.
Jeźeli zaś go wklejasz, to pamiętaj, źe musisz to robić przy wyłączonym FF, inaczej nadpisze jer swoimi.
Jeźeli zaś go wklejasz, to pamiętaj, źe musisz to robić przy wyłączonym FF, inaczej nadpisze jer swoimi.
Strona 1 / 1