ukryta partycja
Witam.
Mam dwa dyski
1. Podzielony na dwie partycje
:arrow: NTFS – Windows XP
:arrow: FAT32 – dane
2. Rowniez dwie partycje linuxowe.
Sek w tym ,ze kiedy dzis zainstalowalem knoppixa, to partycja Fat32 z pierwszego dysku przyjela atrubyt hide. Probowalem wiec jak "odkryc" Partition Magic, i wygladalo wszystko dobrze (tak twierdzil PM) jednak partycja dalej jest ukryta.
Prosze o pomoc :?
Mam dwa dyski
1. Podzielony na dwie partycje
:arrow: NTFS – Windows XP
:arrow: FAT32 – dane
2. Rowniez dwie partycje linuxowe.
Sek w tym ,ze kiedy dzis zainstalowalem knoppixa, to partycja Fat32 z pierwszego dysku przyjela atrubyt hide. Probowalem wiec jak "odkryc" Partition Magic, i wygladalo wszystko dobrze (tak twierdzil PM) jednak partycja dalej jest ukryta.
Prosze o pomoc :?
Odpowiedzi: 9
Nie powinno byc problemu jak nagrasz plyte bootujaca z tym pliczkiem emulujaca flopa
Jak to zrobic masz tutaj
Jak to zrobic masz tutaj
przeczytalem to co jest tam napisane, wiem co mam zrobic, jednak nie posiadam....... napedu dyskietki :( Da sie jakos zamiast z dyskietki zabootowac z cd ? Jak stworzyc plik ktory zabootoju mi ten program ? :roll: Pomimo ze usunalem linuxa z drugiego dysku, ,to dalej ta partycja jest ukrytai dalej jest lilo :?Bobi_robert:
Mogla poleciec tablica partycji na tych dyskach (to niezbyt optymistyczna wiesc)
albo "cos" (Linux) sobie jakby ukrylo te partycje
Skorzystaj z tego
Mogla poleciec tablica partycji na tych dyskach (to niezbyt optymistyczna wiesc)
Skorzystaj z tego
Skorzystaj z tego
no wlasnie ze ta opcja jest nieaktywna :?
Oj gierasku :P
Prawym i >> Zmien litere dysku i sciezki...
czesto po takim zabiegu dysk sie odnajduje
Prawym i >> Zmien litere dysku i sciezki...
czesto po takim zabiegu dysk sie odnajduje
nie. a jak ja mam teraz przydzielic ?
gieras:
widac. nawet stan – zdrowy :)
A literka przydzielona ??
widac. nawet stan – zdrowy :)
A widac ja w Zarzadzaniu Dyskami ??
Strona 1 / 1