UDMA & PIO4
Mam taki problem, nie wiadomo z jakich przyczyn co jakis czas moja nagrywarka zamiast chodzic w trybie UDMA chodzi w trybie PIO4 a wtedy to caly system siada jak sie cos kopiuje. Jest ona na osobnej tasmie jako master. Jak wchodze do managera urzadzen niby moge wybrac trym UDMA ale nie wlacza sie on po restarcie. Pare razy udalo mi sie to naprawic ale nie wiem jak byl to chyba przypadek, o ile mi sie przypomina raz kliknolem by na nowo zainstalowal sobie sterownik do cd albo do ide ale ym razem nic nie pomaga, co mozna z tym zrobic? wiem ze nic tu nie siadlo i przypadkiem jakos udaje mi sie rozwiazac ten problem ale wqurza mnie jak sie tak dzieje. Czy ktoz zna moze przyczyne tego zjawiska?
Odpowiedzi: 1
najpeniej zalezy to od cisnienia atmosferycznego albo od wilgotnosci powietrza hihi wybacz ten zartobliwy ton ale ja mam podobna sytuacje z Moim Teac'iem raz chodzi na PIO a raz na UDMA jak mam z nim nagrywarke na jednej tasmie to ma UDMA a jak ja odepne to czasem jest UDMA a czasem jest PIO juz przestalem sie zastanawiac na czym to polega...
jak to mowia: Sa na tym swiecie rzeczy ktore sie Waszym filozofom nie snily.....
jak to mowia: Sa na tym swiecie rzeczy ktore sie Waszym filozofom nie snily.....
Strona 1 / 1