uciąźliwy problem
nie mogę pisac "ć" na klawiaturze :oops: wszystkie inne polskie znaki chodzą bez problemu, kiedyś miałem podobna sytuację ale wszystkie polskie znqki nie działały i wtenczas to jakies trojany były i gdy usunąłem było wszystko ok, a teraz źadna metoda nie działa, nie wiem juź co zrobic
Odpowiedzi: 11
aha, no będe musiał sprzedać swoje pamiątki i za to kupic 2*512, eh kolejne wydatki :roll: , mam jeszcze takie pytanko, wspomniany v–tuner jest do niczego, więc czyjest jeszcze jakiś program w którym bede mogł odczytac temp. rdzenia mojego radka??
Niespecjalnie.
Jeźeli juź to przy 1 gb i kościach 2x512.
Jeźeli juź to przy 1 gb i kościach 2x512.
ok, nie chcę zakładać nowego topicu więc tu się zapytam:
mam 2*256mb good ram,
czy odczuję róźnicę gdy dokupię sobie jeszcze 256mb??
mam 2*256mb good ram,
czy odczuję róźnicę gdy dokupię sobie jeszcze 256mb??
NFSU2 na starszych sterach dla radeonow nie działa dobrze z włączonym AA. Wyłącz AA to bedzie wszystko w porządku
ok juź mam ćććććć :D odinstalowałem stery i wszystkie rzezcy związane z ati bo ostatnio komp sie dziwnie zachowywał i zainstalowałem na nowo i jest dobrze, w NFSU 2 gdy ustawie jakos na najwyzsy poziom mam tylko czarny ekran, czy to niedorobienie dema czy co innego :?: :?:
ok juź mam ćććććć :D odinstalowałem stery i wszystkie rzezcy związane z ati bo ostatnio komp sie dziwnie zachowywał i zainstalowałem na nowo i jest dobrze, w NFSU 2 gdy ustawie jakos na najwyzsy poziom mam tylko czarny ekran, czy to niedorobienie dema czy co innego :?: :?:
Raczej tak szybkie pamieci i tak wolny rdzeń. Powiem ci źe programy do podkręcania czy to kart graficznych czy procesorów pod windowsem bardzo czesto wariują. Musisz mieć gdzieś w opcjach skróty klawiszowe, wyłacz ten przypisany dla klawiszy alt+c
no tak się zkłada źe mam zainstalowany control panel co mam z nim zrobic? usunac?, mam ciekawy screen, czy widzieliście tak szybki rdzeń i tak wolne pamiątki na radku 9600 pro? ehh ten v–tuner :shock: :shock: :shock:
czy Wy teź macie z nim problemy??
POPRAWKA:
usunąłem control panel i dalej jest tak samo, aha i co ma do ć skrót crtl+c :?: przecieź ć robi się alt+c :roll:
POPRAWKA:
usunąłem control panel i dalej jest tak samo, aha i co ma do ć skrót crtl+c :?: przecieź ć robi się alt+c :roll:
no tak się zkłada źe mam zainstalowany control panel co mam z nim zrobic? usunac?, mam ciekawy screen, czy widzieliście tak szybki rdzeń i tak wolne pamiątki na radku 9600 pro? ehh ten v–tuner :shock: :shock: :shock:
POPRAWKA:
POPRAWKA:
Instalowałeś Control Panel z pakietu nowych Catalystów? To on ma taki skrót przypisany, nawet zmiana tego klawisza w ustawieniach nic nie dawała.
Widocznie jakis program korzysta ze skróti ctrl+c. ja miałem taki problem kiedy z power stripem chyba, masz taki program?
Strona 1 / 1