Uciazliwe DUZE bat sectory
wita ma na moim dysku sa bady probowalem je naprawic lub pominac za pomoca roznych programow zadne nie poradzily sobie z tym dyskiem znacie jakis spiecialne wyszukane programy do naprawy lub pominiecia badow na dysku moga byc do obslugi recznej a dysk to Segate 6.4 Gb wiec juz leciwy
p.s uzywalem hdd regenerator i windfg hd regenerator malo mi dysku nie rozwalil a windfg stwierdzil ze sa za duze bady aby je usunac
p.s uzywalem hdd regenerator i windfg hd regenerator malo mi dysku nie rozwalil a windfg stwierdzil ze sa za duze bady aby je usunac
Odpowiedzi: 6
Skoro masz bledy przy 60%, to mozesz to ominac wydzielajac FDISKiem pierwsza partycje o wielkosci 55% a druga albo rozszerzona i na niej dwie logiczne (powiedzmy 20% z tej pozostalosci i reszta), albo w ogole nic nie robic z reszta. W ten sposob czesc dysku moze bedzie sprawna :wink: .
no ten pogram segate pomielil pomieli znalazl kupe badow na 60% ale go wylaczylem bo od paru godzin tak mielił dodam ze dysk dziala ale nie wiem co bedzie podczas zapisu po zapelnieniu polowy dysku moze jakies inne metody pominiecia badow ???
Czarno to widze jak hdd regenerator nie pomógł.
Skorzystaj z tego programu diagnostycznego – http://www.seagate.com/support/seatools/B7a.html
On Ci powinien powiedziec czy dysk jest do dupy :wink: .
On Ci powinien powiedziec czy dysk jest do dupy :wink: .
wlasnie z nie moge sie ich tam doszukac :( mozecie podac linki
dzieki
dzieki
Takie programy powinienes znalezc na stronie seagate.
Strona 1 / 1