Uaktualnienia i łatki do windowsa xp
siema
Mam win XP SP2 i mam nastepujące pytanie
Czy jest cos takiego jak jakies zbiorcze wszystkie latki które sie ukazaly od wydania SP2 az do teraz??
Zamierzam przeinstalwoac system a pozniej nie bardzo mi sie podoba wyszukiwanie wszystkich latek i reczna instalacja kazdego pliku bo to czasochlonne. Nie chce tez za kazdym razem od nowa ich sciągac
a wiec jest cos takiego zo moglo by zainstalowac za jednym razem wszystkie te latki??
Potrzebuje cos w rodzaju SP3 :)
Mam win XP SP2 i mam nastepujące pytanie
Czy jest cos takiego jak jakies zbiorcze wszystkie latki które sie ukazaly od wydania SP2 az do teraz??
Zamierzam przeinstalwoac system a pozniej nie bardzo mi sie podoba wyszukiwanie wszystkich latek i reczna instalacja kazdego pliku bo to czasochlonne. Nie chce tez za kazdym razem od nowa ich sciągac
a wiec jest cos takiego zo moglo by zainstalowac za jednym razem wszystkie te latki??
Potrzebuje cos w rodzaju SP3 :)
Odpowiedzi: 5
kierofca:
No proszę, a ja jak głupi instalowałem wszystkie poprawki ręcznie (wcześniej ręcznie ściągnięte z M$)... :evil:
Dzięki za info :lol:
Na informacje dot. potwierdzenia stanu Twego umysłu moźesz z naszej strony liczyć .....zawsze. Prosze bardzo :mrgreen:
PS.
W archiwum, o tej "amnezji" to juź ciut było.
No proszę, a ja jak głupi instalowałem wszystkie poprawki ręcznie (wcześniej ręcznie ściągnięte z M$)... :evil:
Bobi:
Moźe Autopatcher?
Słowo do wpisania w wyszukiwarce na stronie http://amnezja.org i wybranie wersji do ściągnięcia.
Moźe Autopatcher?
Oficjalnego SP3 nie ma. Jest, co prawda, nieoficjalny zestaw poprawek, ale w wersji angielskiej – w polskiej wersji windy raczej bym tego nie instalował...
Strona 1 / 1