Tylko NUMER przy zastosowaniu odsyłacza – jak to zrobić?
Witam
Moźe i juź gdzieś tam było o tym w archiwum no ale... nie znalazłem więc do rzeczy.
Jak zrobić by w odsyłaczu występował SAM numer podpisu do którego się odnosi.... niby proste a jednak... ja nie potrafię tego uczynić.
Obecnie jest tak np.
mam równanie matematyczne i po tabie wstawiony podpis, wygląda to mniej więcej jak niźej
xxxxx (1)
teraz pragnę odnieść się do tego równania i zaczynają się schody tzn.:
chcę by było – mając uwadze równanie (1) moźemy...
a jest po wstawieniu "automatycznego" odsyłacza – mając uwadze równanie xxxx (1) moźemy...
Po prostu "automat" przypisuje do odsyłacza –cały podpis, –etykieta i numer, –tylko tekst podpisu, –numer strony, –wyźej/niźej
a ja chcę SAM numer równania – 1
Jak to zrobić... bo juź mi ręce opadły...
Pozdrawiam i oczekuję na pomoc ;)
Moźe i juź gdzieś tam było o tym w archiwum no ale... nie znalazłem więc do rzeczy.
Jak zrobić by w odsyłaczu występował SAM numer podpisu do którego się odnosi.... niby proste a jednak... ja nie potrafię tego uczynić.
Obecnie jest tak np.
mam równanie matematyczne i po tabie wstawiony podpis, wygląda to mniej więcej jak niźej
xxxxx (1)
teraz pragnę odnieść się do tego równania i zaczynają się schody tzn.:
chcę by było – mając uwadze równanie (1) moźemy...
a jest po wstawieniu "automatycznego" odsyłacza – mając uwadze równanie xxxx (1) moźemy...
Po prostu "automat" przypisuje do odsyłacza –cały podpis, –etykieta i numer, –tylko tekst podpisu, –numer strony, –wyźej/niźej
a ja chcę SAM numer równania – 1
Jak to zrobić... bo juź mi ręce opadły...
Pozdrawiam i oczekuję na pomoc ;)
Odpowiedzi: 0
Strona 0 / 0