Tworzenie zrzutów ekranu z filmów?
Ludziska wiem źe istnieje sposób tworzenia zrzutów ekranu z filmów. Tylko przy uźyciu jakiego programu?
Odpowiedzi: 7
Oczywsice, ze bedzie dobry. :D :D
ja szukam jakiegos progsa do zrzuto ekranow z wszystkiego, tzn tez z pulpitu ale zebym mogl zrobic naprzuklad 3 anie tak jak printscreen`em 1 czy tern Hyper–Snap DX bedzie dobry ??
Witam
Acdsee 5.0 i wyźej to jest taki kombajn, w którym właśnie moźna zrobić zdjęcie z filmu i na dodatek troche się nim pobawić graficznie: powiększenie, opcja blur itd.
PS. w ALLPlayer – najnowszej wersji – jest równieź taka opcja, wystarczy wcisnąć klawisz F12. Ale niestety u mnie to nie działa, nie moge wyedytowć tego zdjęcia. Ktoś ma równieź ten problem?
Acdsee 5.0 i wyźej to jest taki kombajn, w którym właśnie moźna zrobić zdjęcie z filmu i na dodatek troche się nim pobawić graficznie: powiększenie, opcja blur itd.
PS. w ALLPlayer – najnowszej wersji – jest równieź taka opcja, wystarczy wcisnąć klawisz F12. Ale niestety u mnie to nie działa, nie moge wyedytowć tego zdjęcia. Ktoś ma równieź ten problem?
Printem screenem mozna tylko obraz pulpitu nic wiecej.
Nieprawda elektroniczek. Robiąc tak jak mówisz otrzymasz czarny obraz. Natomiast Hyper–Snapem jak najbardziej sie da.
Ja robię bez programu. W windzie po wciśnięciu przycisku prtscr(pierwszy z trzech nad del) później włączesz np. pointa i bierzesz wklej. Jakość mapy bitowej...
Polecam HyperSnap–DX.
Strona 1 / 1