Tweaker do windowsa XP

Czy istnieje taki tweaker który działałby bez instalacji? Lub chociaź nie wymaga praw administratora i do instalacji nie potrzebna jest mu ścieźka do zainstalowanego windowsa? (muszę "dostosować" do swoich potrzeb komputer w szkole i najlepiej do tego będzie się nadawał tweaker. Jeźeli da się to załatwić kasowaniem wpisów w rejesterze – do którego edycji nie mam dostępu, przydałby się zewnętrzny edytor. Chcem odzyskać takie fukcje jak panel sterowania czy opcja uruchom, które dla szarego uźytkownika są niedostępne)

Nie mam zamiaru psuć nic w komputerze, nic z tych rzeczy. Teraz nie moge nawet skompilować programu w javie z poziomu wiersza poleceń...

Odpowiedzi: 9

Nie kombinuj... A moźe zrobisz najprostszą rzecz jaką się da... Zapytaj się o hasło Admina, ja tak zrobiłem i bez problemu mi dał, ale moźe dlatego źe przyczyniam się do działania pracowni komp... :D
Pyton_000
Dodano
02.03.2005 22:15:02
Nie kombinuj... A moźe zrobisz najprostszą rzecz jaką się da... Zapytaj się o hasło Admina, ja tak zrobiłem i bez problemu mi dał, ale moźe dlatego źe przyczyniam się do działania pracowni komp... :D
Pyton_000
Dodano
Pyton_000
Dodano
EL NINO:
darek_dade:
Wlasnie o to mi chodzi czy da sie to zrobic?
Nie chwyci. Jesli admin zmieni Ci prawa do rejestru, to oczywiscie :wink: .

A nie dałoby się jakoś uruchomic dosowego wiersza polecen?
darek_dade
Dodano
02.03.2005 22:07:12
darek_dade:
Nie chwyci. Jesli admin zmieni Ci prawa do rejestru, to oczywiscie :wink: .
EL NINO
Dodano
02.03.2005 21:47:34
darek_dade:
Sugerujesz ze sie nie da, ale ja wierze ze cos sie uda :)

Wiekszosc tweaków polega na zmianach w rejestrze a więc ...
maq123
Dodano
02.03.2005 17:05:42
EL NINO:
darek_dade:
nie wymaga praw administratora
(...)
w rejesterze – do którego edycji nie mam dostępu
Chcesz cokolwiek tweakowac bez praw admina ? Zarty ?

:>

Sugerujesz ze sie nie da, ale ja wierze ze cos sie uda :)
darek_dade
Dodano
02.03.2005 16:57:42
darek_dade:
nie wymaga praw administratora
(...)
w rejesterze – do którego edycji nie mam dostępu
Chcesz cokolwiek tweakowac bez praw admina ? Zarty ?
EL NINO
Dodano
02.03.2005 11:23:16
to moźe idź do kumpla z zainstalowanym tweakerem i skopiuj jego pliki na swój dysk bez instalacji. Większość programów po tym działa w 90%
MetaVirus
Dodano
02.03.2005 10:51:13
darek_dade
Dodano:
02.03.2005 03:41:13
Komentarzy:
9
Strona 1 / 1