Tweaker do windowsa XP
Czy istnieje taki tweaker który działałby bez instalacji? Lub chociaź nie wymaga praw administratora i do instalacji nie potrzebna jest mu ścieźka do zainstalowanego windowsa? (muszę "dostosować" do swoich potrzeb komputer w szkole i najlepiej do tego będzie się nadawał tweaker. Jeźeli da się to załatwić kasowaniem wpisów w rejesterze – do którego edycji nie mam dostępu, przydałby się zewnętrzny edytor. Chcem odzyskać takie fukcje jak panel sterowania czy opcja uruchom, które dla szarego uźytkownika są niedostępne)
Nie mam zamiaru psuć nic w komputerze, nic z tych rzeczy. Teraz nie moge nawet skompilować programu w javie z poziomu wiersza poleceń...
Nie mam zamiaru psuć nic w komputerze, nic z tych rzeczy. Teraz nie moge nawet skompilować programu w javie z poziomu wiersza poleceń...
Odpowiedzi: 9
Nie kombinuj... A moźe zrobisz najprostszą rzecz jaką się da... Zapytaj się o hasło Admina, ja tak zrobiłem i bez problemu mi dał, ale moźe dlatego źe przyczyniam się do działania pracowni komp... :D
Nie kombinuj... A moźe zrobisz najprostszą rzecz jaką się da... Zapytaj się o hasło Admina, ja tak zrobiłem i bez problemu mi dał, ale moźe dlatego źe przyczyniam się do działania pracowni komp... :D
EL NINO:
Nie chwyci. Jesli admin zmieni Ci prawa do rejestru, to oczywiscie :wink: .darek_dade:
Wlasnie o to mi chodzi czy da sie to zrobic?
A nie dałoby się jakoś uruchomic dosowego wiersza polecen?
Nie chwyci. Jesli admin zmieni Ci prawa do rejestru, to oczywiscie :wink: .darek_dade:
darek_dade:
Sugerujesz ze sie nie da, ale ja wierze ze cos sie uda :)
Wiekszosc tweaków polega na zmianach w rejestrze a więc ...
EL NINO:
Chcesz cokolwiek tweakowac bez praw admina ? Zarty ?darek_dade:
nie wymaga praw administratora
(...)
w rejesterze – do którego edycji nie mam dostępu
:>
Sugerujesz ze sie nie da, ale ja wierze ze cos sie uda :)
Chcesz cokolwiek tweakowac bez praw admina ? Zarty ?darek_dade:
nie wymaga praw administratora
(...)
w rejesterze – do którego edycji nie mam dostępu
to moźe idź do kumpla z zainstalowanym tweakerem i skopiuj jego pliki na swój dysk bez instalacji. Większość programów po tym działa w 90%
Strona 1 / 1