Tweak–XP Pro ???co to???

witam!mam ten program na kompie ale nie wiem do czego on sluzy(podejzewam ze chodzi o dostrajanie windowsa)jesli ktos spotkal sie z tym programem to prosze o podanie zalet jak i wad tego programu>jkie mozna miec kozysci z uzywania Tweak–XP Pro a czego w nim lepiej sie nie dotykac.za wyczerpujace odpowiedzi goraco dziekuje!

Odpowiedzi: 4

To naprawde wyczerpujace odpowiedzi!!!wow!!!
zanim cos zmienie to przedyskutuje to na forum,ale jak narazie wszystko gra!!!
wielkie dzieki za info–––POZDRAWIAM!
Doktor X
Dodano
21.09.2003 17:52:18
Dokładnie tak ja mówi EL–NINO. Program jest baaaaaardzo dobry, ale nie kaźdy potzrebuje wszystko za jego pomocą zmieniać. Trzeba widzieć co się chce, przestawianie opcji, których działaniania się nie zna mija sie z celem, bo po pierwsze skoro się nie wie do czego słuźa i tak nie zauwaźymy efektów zmiany, po drugie jeźeli wszystko gra, po co zmieniać. Ja w ten program potzrebuję do zmiany 4 rzeczy...
Pawek
Dodano
21.09.2003 15:52:26
Ramius:
... najlepszy, bo najbezpieczniejszy. Tak spokojnie wyprobuj wszystkie opcje 8)
Czy najlepszy nie wiem, bo nie uzywam. Czy najbezpieczniejszy ? Z tego co czytam miedzy innymi na tym forum, przysparza tylko problemow nieuwaznym uzytkownikom. Dodatkowo polecasz jeszcze wyprobowac wszystkie opcje. To chyba niepowazne sugerowac to komus, kto nawet nie wie do czego to program. Jutro, pojutrze, bedzie pisal, ze nie moze uruchomic tego, ze zniknelo mu to czy tamto. I pozniej jedynym polecanym rozwiazaniem sugerowanym przez wiekszosc bedzie: "zrob format c:".
Wszystko co da sie zrobic za pomoca Tweaka, mozna zrobic samemu i jest to o tyle bezpieczniejsze, ze wiesz gdzie robiles zmiane i wiesz zarazem w ktorym miejscu mozesz to odkrecic. Tak ze ostroznie z uzywaniem takiego programu. I nie – "wyprobuj wszystkie opcje".
EL NINO
Dodano
21.09.2003 15:33:52
Jest do zdecydowanie najlepszy tweaker do Windows XP – najlepszy, bo najbezpieczniejszy. Tak spokojnie wyprobuj wszystkie opcje 8)
Ramius
Dodano
21.09.2003 11:43:11
Doktor X
Dodano:
20.09.2003 23:54:38
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1