TWARDY!!!
Mam wielki problem dotyczy twardego!chodzi oto ze robilem partycje na wolnym obszarze twarbego ''Partition magic''i jak zrobilem restart pojawil sie niebiesk monitor a tam jakies teksty o tym zebzsk ma bledy zebz odinstalowac programy od partycji...systemu niemoge uruchomic podlanczalem nawet inego twardego a mojego jako slave ale niemam do niego dostepu''niema go w folderze moj komp''
POMOCY
POMOCY
Odpowiedzi: 8
Wszystko OK tak jak na samym poczatko zero problemow :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Pozdro
Pozdro
Masz wszystkie dane ??
Nie masz uszkodzonych sektorów ??
I czy masz wszyskie megabajty dostępne ?? czy ci brakuje ??
Ciekawy jestem.
Nie masz uszkodzonych sektorów ??
I czy masz wszyskie megabajty dostępne ?? czy ci brakuje ??
Ciekawy jestem.
Jest juz OK :D :D :D Poradzilem sobie bez formatowania :D poprostu porzyczylem sobie twardego od siorki tam na jednej partycji zrobilem NTFS i zainstalowalem tam xp no i po problemie wystartowalem z tej partycji a reszty juz niemusze tlumaczyc...
I see my HARD
Dzieki za to ze chcieliscie pomoc – trzym sie all
I see my HARD
Dzieki za to ze chcieliscie pomoc – trzym sie all
:lol: :lol: nie przejmuj się, ja kiedys przez mój błąd straciłem 3,5GB danych z twardego, co gorsza to były dane mojej źony, to moźesz sobie wobraźić co się działo :roll: :roll: :roll:
dzieki bardzo mzslalem tak ale mialem nadzieje ze jest innz sposob :( bo mam duzo wartosciowzch zeczy ale trudno
trzeba sie poswiecac ja sie kmbinuje+nara
trzeba sie poswiecac ja sie kmbinuje+nara
No najlepiej by było zrobic od nowa partycje , bo tak to ladnie bedzie Ci sie System pierdzielił :P
Pozdrowienia
Krzysiek
Pozdrowienia
Krzysiek
alboooo dyskietka startowa FDISK i tam to zrob!!
moja rada.
Wrzuć swój dysk twardy.
Zarzuć płytke instalacyjną WIN XP.
Usuń wszytskie partycje i sporządź takie jakie chcesz i na nowo instalacja Windowsa, niestety taki kolej rzeczy sprawi, źe stracisz wszystkie dane.
Wrzuć swój dysk twardy.
Zarzuć płytke instalacyjną WIN XP.
Usuń wszytskie partycje i sporządź takie jakie chcesz i na nowo instalacja Windowsa, niestety taki kolej rzeczy sprawi, źe stracisz wszystkie dane.
Strona 1 / 1