tvtool
a wiec tak mam problem... nie piszccie zebym poszukala bo napewno juz to bylo ale szukalam i nic ciekawego nie znalazlam... mam tv toola nvidie i wszytsko jest ok... obraz na tv i na monitorze... ale jak wlacze film to filmu nie ma na tv!!! cly pulpit jest a film nie gra... nawet vplayer jest tylko nie ma tego cholernego obrazu z filmu.. pomozcie...
Odpowiedzi: 5
Mam 100% rozwiązanie Twojego problemu. Sam kiedyś miałem ten sam problem i jak zastosujesz się do moich wskazówek to będzie działać! Odinstaluj całkowicie(!!!) dotychczasowe sterowniki do grafy. Zainstaluj detonatory 42.70 (tylko i wyłącznie) i skonfiguruj sobie wszystko! I juź będzie działać!
A jak chcesz to moźesz sobie później upgradować te stery do jakiejkolwiek nowszej wersji i dalej będzie dziać (tylko pamiętaj upgradować bez odinstalowywania tych 42.70)!
Powodzenia
A jak chcesz to moźesz sobie później upgradować te stery do jakiejkolwiek nowszej wersji i dalej będzie dziać (tylko pamiętaj upgradować bez odinstalowywania tych 42.70)!
Powodzenia
Szuja27:
mars28:
Niestety, wideo moźesz oglądać tylko na jednym z tych ekranów, czyli na tym, który ustawiony jest jako podstawowy (tudzieź "primary"). Mimo, źe TVTool ma opcję, źe na obu widać film, jednak trochę ona nie działa.
to nie tak. Mars28 cześciowo ma rację, ale nie do końca – napisze by ukierunkować nieco poszukiwania, źe wszystko rozbija się o sterowniki (nr wersji) i co moźe najwaźniejsze o ustawienia rodzielczości ( tej ustawianej dla TV) .Jeśli powyzsze warunki są spełnione, nie ma siły by nie móc ogłądac filmu na TV , a na komputerze w między czasie odpowiadac na posty na tym forum np.
Ps. Szukał w archiwum nie będę bo ....nie mam czasu, robie dziś za kucharza ( w domu)i musi mi kurna wszystko wyjść :!:
mars28:
Niestety, wideo moźesz oglądać tylko na jednym z tych ekranów, czyli na tym, który ustawiony jest jako podstawowy (tudzieź "primary"). Mimo, źe TVTool ma opcję, źe na obu widać film, jednak trochę ona nie działa.
naprawde chce bo jest mi to koniecznie potrzebne... ale patrzylam juz i nic... znalazlam zeby zainstalowac nowe sterowniki mam i tez ***... wszytsko jest caly pulpit ale jak wlaczam film to tylko mam czarne okienko...:(( i co mam jeszcze zrobic...
A niech bedzie ... zerknij TU moze byc rozwiazanie.
A w szukaczce naprawde jest duzo ... trzeba tylko chciec ... :wink:
A w szukaczce naprawde jest duzo ... trzeba tylko chciec ... :wink:
Strona 1 / 1