TV przez internet.... jakie transfery???? :|

witam wszytkich.... sprawa jest następujaca...mam Łącze SDI .... i jak wiadomo.. ten transfer nawet taki nie jest ... W sieci zauwaźyłem oferty sprzedaźy programów, dzieku którym mozna ogladać TV przez internet .. wszystko byłoby cacy.. gdyby nie fakt źe informacje jakie podaja sprzedawcy..niebyły tak rozbierzne... jeden mówi źe 256Kbps to standard , inny mówi źe 128... zastanawiam się jak to jest .. :| :shock: :?: i tutaj moje pytanie..: Jakie łącze internetowe musze posiadać aby po zakupie takiego programu oglądać TV bez wiekszych zakłuceń?? czyli płynnie :? jeźeli ktos moźe mi pomóc to proszę o odpowiedzi...będę wdzięczny za namiary na serwisy które posiadaja informacje na ten temat ... pozdrawiam

Odpowiedzi: 5

dzięki wszystkim za pomoc.... w sumie racja... 128 to troszkę za mało ... :| ... :P jak sobie załatwię ... coś lepszego .. to zdam relację .... dzięki raz jeszcze i pozdrawiam 8)
koqt84
Dodano
20.01.2005 23:55:31
nie da sie a juz na pewno nie w akceptowalnej jakosci

zwykły film na kompie leci z predkością ok 800kb/s (6400 Kbps – a Ty masz 128 więc sobie porównaj ;) )

przy predkości Twojego łącza to nawet radio intenetowe będzie pewnie słabo działać

te wszystkie programy do oglądania TV to pic na wode, ale chętnych nie brakuje :)
The_judge
Dodano
20.01.2005 22:06:36
Sproboj ogladnąc sobie TV przez Winampa!!
Chyba umiesz to zrobic??
Wybierz dowolny kanal i zobacz czy bedziesz mogl oglądac plynnie!!
Ja ci mowie ze racej nie :)
Jedyne co bedzie dzialalo plynnie to radio internetowe!!
Pozdro
k.laska
Dodano
20.01.2005 21:48:50
no dobra... szukaczka.. hmmmmh ... ciekawe. :shock: .. ale wracam do trafnferów.. czy przy 128Kbps moźna oglądać to płynnie????? :|
koqt84
Dodano
19.01.2005 12:00:51
Nie mozna ogladac tv przez internet.
Mozna ogladac tylko wybrane materialy ktore stacja udostepnia a te programy to po prostu taka szukaczka tego co dana stacja udostepnia.
theboss78
Dodano
19.01.2005 11:32:38
koqt84
Dodano:
19.01.2005 10:59:59
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1