tv out – tv tool

Witam,
posiadam gf5200 tv out, TV Schneider (stary) z wejściem Euro, zakupiłem kabel łączący komp. z TV. Uruchamiam tv tool, ustawiam go zgodnie ze wskazówkami na podanymi na stronie tv toola, jednak nie mam obrazu z koputera, TV śnieźy i nic sie niedzieje a monitor sie wyłącza. Jak to sensownie skonfigurować? Wejście euro jest sprawne. Próbowałem znaleźć jakiś opis w neciee (po Polsku) jak podłączyć TV do komp. ale nic nie znalazłem. Proszę o pomoc.

Odpowiedzi: 4

no cóź, miałem gf4 rok temu i teź były jakieś problemy. Zmieniłem na radeona i tv out trzeba extra uaktywniać w opcjach ekranu. Poszukaj tam w zaawansowanych – powinno wyskoczyć firmowe okienko z opcjami karty
sapero
Dodano
28.11.2004 16:56:52
no cóź, miałem gf4 rok temu i teź były jakieś problemy. Zmieniłem na radeona i tv out trzeba extra uaktywniać w opcjach ekranu. Poszukaj tam w zaawansowanych – powinno wyskoczyć firmowe okienko z opcjami karty
sapero
Dodano
28.11.2004 16:56:52
niestety nie mam takiej opcji na pilonie ani na TV, dziwne bo jak podłączam cyfre+ to automatycznie przeskakuje podobnie jest z Video.
Foktrok
Dodano
28.11.2004 16:49:44
nono, śnierzy to znaczy źe ciągle odbiera sygnały z anteny zamiast z wejścia video. Ja bym przełączył tv na av
sapero
Dodano
28.11.2004 16:43:32
Foktrok
Dodano:
28.11.2004 16:34:27
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1