tuning kompa –> klawiatura
co sądzicia o mojej klawiaturze??
Cały dzisiejszy dzieś się męczyłem ale jest gotowa
no prawie gotowa bo resztę klawiszy na czerwono chcę dać i wstawić potencjimert od regulacji jasności.
Fajny bajer jest jak się naciska jakiś klawisz –> 4 rogi sie podświetlają.
Cały dzisiejszy dzieś się męczyłem ale jest gotowa
no prawie gotowa bo resztę klawiszy na czerwono chcę dać i wstawić potencjimert od regulacji jasności.
Fajny bajer jest jak się naciska jakiś klawisz –> 4 rogi sie podświetlają.
Odpowiedzi: 18
uwaźaj na paluchu cobyś sobie nie popaźył :D
ale jadnak muszem zainstalować trego potencjometra bo za duźy prąd na diody idzie i się trochę grzeją.
Wkońcu są na 3V aja im zapodałem 5V.
Jedna po nagrzaniu świeci na trukusowo...
Wkońcu są na 3V aja im zapodałem 5V.
Jedna po nagrzaniu świeci na trukusowo...
Teź mam mysz optyczną Logitecha ,czerwona diodę pod spodem.Całość wygląda jakby bylo podświetlone na czerwono.Mychę Creativa / ta ze zdjęcia/tylko widziałem i wydawało mi się źe do tej klawiatury podswietlonej na niebiesko będzie pasować.
a ja mam taką mychę Logitecha. Teraz nie podłączoona bo mam 2 USB a net i Blutetooth mi bardziej potrzebne. Ale one teź świeci na niebiesko i ma czerwoną diodę pod spodem bo to optyk. czyli tęczowo na biurku.
Zastanawiałem się kiedyś na jej kupno, zainteresowało mnie włąsnie podświetleniu. na szczęście miałem moźliwość jej przetestowania przez kilka dni, podświetlenie po kilku chwilach nie robi wraźenia, ból reki co raz bardziej dawał się we znaki.
Wygodna to ona /myszka/ moźe i nie jest ale jak świeci i ten niebieski kolor.
Strasznie jest ona niewygodna (myszka)
Polecam do kompletu teź ładnie świeci na niebiesko
E Ladminie...znaczy El Adminie!!!!
To jest dopra pomysła ale jak myślisz w jakim kolorze??
Czerwony??
zastanawiałem się teź nad wbudowaniem projektora laserowego zamiast monitora tak ,zeby mi wyświetlał obraz prosto na siatkówce oka–>super kontrast, tylko miejsca nie mogę ciekawego znaleść.
To jest dopra pomysła ale jak myślisz w jakim kolorze??
Czerwony??
zastanawiałem się teź nad wbudowaniem projektora laserowego zamiast monitora tak ,zeby mi wyświetlał obraz prosto na siatkówce oka–>super kontrast, tylko miejsca nie mogę ciekawego znaleść.
To wez se jeszcze na Entera zaloz policyjnego koguta. Nikt tak nie ma kurna :mrgreen: .grzesiek1711:
a jest ich zamontowanych 11 4 z lewej, 4 z prawej i 3 na numerycznej
wcale nie trzeba się patrzeć by coś przeszkadzało... ale skoro Ci się podoba, to czemu nie
Kosztowały 85gr za sztuke
grzesiek1711:
A to źe wam przeszkadza świecąca klawiatura to to źe jak piszecie to się na nią patrzycie. Mnie się tak jednak podoba.
Ale Wam pojeeeeechał... :mrgreen:
Mnie się teź podoba :wink: Ile jedna diodka kosztowała :?: 8)
:mrgreen:
Nic tylko zapierniczać do kiosku po Mistrza Klawiatury :lol:
Wiecie co wam powiem. To nie świeci ak jak na zdjęciu.
Tylko delikatnie podśleitla na zupełnie inny kolor.
Ciemniejssszy i głębszy niebieski.
Taki któey raczej łagodzi a nie daje po oczach.
A to źe wam przeszkadza świecąca klawiatura to to źe jak piszecie to się na nią patrzycie.
Mnie się tak jednak podoba.
Tylko delikatnie podśleitla na zupełnie inny kolor.
Ciemniejssszy i głębszy niebieski.
Taki któey raczej łagodzi a nie daje po oczach.
A to źe wam przeszkadza świecąca klawiatura to to źe jak piszecie to się na nią patrzycie.
Mnie się tak jednak podoba.
ale ciemne okulary teź juź masz do kompletu ? :mrgreen:
a tak na serio to teź chciałem sobie kiedyś coś takiego zrobić ale nistety często siedzię przy kompie do późna w nocy to :wink:
a tak na serio to teź chciałem sobie kiedyś coś takiego zrobić ale nistety często siedzię przy kompie do późna w nocy to :wink:
Ja sie z Twoja opinia zgadzam.
W samochodach to pasuje bo tego nie widzisz ty tylko inni, po za tym tam jest swiatlo skierowane w nawiezchnie a tu centralnie w oczy.
W samochodach to pasuje bo tego nie widzisz ty tylko inni, po za tym tam jest swiatlo skierowane w nawiezchnie a tu centralnie w oczy.
Hmm, dla mnie lipa :wink:
Nie dość źe na monitor czasami wieczorem nie mam siły juź patrzeć, to jeszcze by mnie klawiatura oślepiała. Zbędny bajer...
To tylko moja opinia...
Nie dość źe na monitor czasami wieczorem nie mam siły juź patrzeć, to jeszcze by mnie klawiatura oślepiała. Zbędny bajer...
To tylko moja opinia...
Aleź mam zdolnego kumpla... :wink:
Strona 1 / 1