Trzy wejścia w karcie graficznej
Mam pytanie dotyczące mojej karty graficznej. Jest to GeForce MX 400/200 32MB. Ma on 3 wejścia. Jedno do minitora, drugie wyglądajace jak wejście do myszki a trzecie okrągłe. Do tego co wyglada jak od mychy podłączałem TV i działą a do tamtego teź podłączałem i działa. Po co aź dwa wejścia na karcie jeśli wystarczyło by jedno. Moźe to trzecie okrągłe ma jakąś ukrytą funkcje Proszę napiszcie do czego słuźą te wejscia i jak sie prawidłowo nazywaja, bo na karcie nie mam nic napisane.
Odpowiedzi: 6
Oki no to ci powiem juź. Ale w instrukcji był sekretny kod dzięki któremu mogłeś przekształciś swojego GF 2 MX w pełnego GF 4 Ti :D
A tak na serio to te wejścia są poto abyś nie musiał urzywać przejściówek z tego wyjścia jako to ująłeś [od myszki], a do 2 portu podłączasz odrazu kabel czincz i do TV. A w przypadku 1 stosujesz przejściówke.
Tak to ja widze. Jeśli się myle to poprawcie mnie :)
PS. W TVTool jest opcja pozwalająca wybrać którego wyjścia TV uźywasz.
A tak na serio to te wejścia są poto abyś nie musiał urzywać przejściówek z tego wyjścia jako to ująłeś [od myszki], a do 2 portu podłączasz odrazu kabel czincz i do TV. A w przypadku 1 stosujesz przejściówke.
Tak to ja widze. Jeśli się myle to poprawcie mnie :)
PS. W TVTool jest opcja pozwalająca wybrać którego wyjścia TV uźywasz.
Nie posaiadam istrukcji. Ktoś kto składał mi kompa dał mi tylko instrukcję od płyty głównej i komplet śrubek do niej wraz z pudełkiem :D
A do instrukcji nie łaskaw zobaczyć ?
Ta karta bez wątpienia juź dawno wyszła z obiegu. Z tym wejściem do myszki to mam przejściówkę, i sie dziwie źe mam na karcie takie samo wejście jak przejściówka. Czy to tylko udogodnienie?
Zajrzyj na www.komputronik.pl , są tam świetne opisy kazdego modelu, kazdego sprzętu jakikolwiek został wyprodukowany i nie wycofany z produkcji.
Pozdrawiam :D
Pozdrawiam :D
pewnie dlatego ze nie wyszystkie telewizory maja wejscie jak sam to ujales "jak do myszki"
Strona 1 / 1