Tryb awaryjny
:oops: Mam takie małe pytanko czy częste działanie w trybie awaryjnym moze ponieść za sobą jakies nieporządane skutki ?? :?:
Odpowiedzi: 8
mam problem: nie moge włączyć trybu awaryjnego, po wyborze uźytkowniki w czasie ładowania ustawień komputer się resetuje i włącza od nowa, robiłem ostatnio format i instalowałem na nowo system i jest to samo
Ja mam mysz optyczna, bezprzewodowa i dziala bez problemow pod trybem awaryjnym.Sadek:
Moze masz myszke bezprzewodową?
Jak tak to windows nie załadował sterów od niej. I dlatego jest taki problem.
mam równieź pytanie co do Trybu Awaryjnego, czy to prawda źebyw w/w trybie nie przenosić plików czy folderów i nie wykonywać opcji kopiuj wklej, gdyź w Trybie normalnym moze to przynieś skutki uboczne
aktualnie mam standartową myszke TRACER'a bez zadnych bajerów :/ (przewijarka jest ;P)
nie było załączonych zadnych CD'ków ze sterami
na starym kompie tez miałam XP oraz myszke A4Tech i był ten sam problem :roll:
jakoś A4tech działała bez problemu na W98 a nie posiada zadnych sterowników :?
nie było załączonych zadnych CD'ków ze sterami
na starym kompie tez miałam XP oraz myszke A4Tech i był ten sam problem :roll:
jakoś A4tech działała bez problemu na W98 a nie posiada zadnych sterowników :?
Moze masz myszke bezprzewodową?
a jaką masz mysz???? W awaryjnym wczytywane są niezbędne źeczy, a jesli twoja mysz ma jakieś oprogramowanie które musi być abby działała to awaryjny tego oprogramowania nie wczyta... czyli mysz nie bedzie działać
co do awaryjnego to tez mam pytanie... :P
mam xp pro+sp2 i czasem trza bylo wejsc do awaryjnego (jak np. wgrał mi sie blaster +_+), ale nie moge w nim w ogóle sterowac myszką :| kursor jest na srodku ekranu i nie reaguje
umiem klawą sterować, ale jest to dosc upierdliwe
w 98 czegos takiego nie bylo :lol:
:?:
mam xp pro+sp2 i czasem trza bylo wejsc do awaryjnego (jak np. wgrał mi sie blaster +_+), ale nie moge w nim w ogóle sterowac myszką :| kursor jest na srodku ekranu i nie reaguje
umiem klawą sterować, ale jest to dosc upierdliwe
w 98 czegos takiego nie bylo :lol:
:?:
Raczej nie, a po co często pracujesz w trybie awaryjnym:|
Strona 1 / 1