Tryb awaryjny i nic dalej, co to moze byc?
Posiadam nowy notebook toshiba A100-906 (niestety juz po jednym formacie, mam XP home), od wczoraj przy probie wlaczenia go, wyskakuje tryb awaryjny, niby cos mysli mysli, potem wlacza sie czarny ekran i juz nic dalej.
Co to moze byc?
Moze to wina programu antywirusowego AVG, cos moze nie tak usunal?
Jest w nim tez Zone Alarm
tzn, byl, bo nie wiem co sie stalo, czy moge jakos wszystko odzyskac???
Odpowiedzi: 1
Nic poza trybem awaryjnym nie da rady uruchomić spod F8? Ostatnia znana dobra konfiguracja np.
Świeży system masz na płycie recovery pewnie, ale może masz dostęp do normalnego nośnika z systemem i włączenia trybu naprawy?
Świeży system masz na płycie recovery pewnie, ale może masz dostęp do normalnego nośnika z systemem i włączenia trybu naprawy?
Strona 1 / 1
<P>nie patrzylam co by sie dzialo po F8</P> <P>sprawdze wieczorem, a co bym musiala po tym F8 robic?</P> <P>bo to jest wiersz polecen, tak?</P> <P>co bym musiala tam wykonac?</P> <P>sprawdze tez czy mam na dysku sama funkcje odzyskiwania, ale obwiam sie ze nic :(</P>
<ul><li>spróbuj uruchomić przywracanie systemu</li><li>sprawdź podgląd zdarzeń, start-> uruchom-> eventvwr.msc</li><li>sprawdź również Menadżer urządzeń, start-> uruchom-> devmgmt.msc<br></li></ul>