Trudno to wyrazić w Tytule.. WinXP

Witam, mam pewien problem z winda. Opowiem po koleji co i jak. Kumpel wpadł do mnie z dyskiem, pokopiował sobie co tam chciał bla bla coś tam ja sobie zgrałem a w miedzy czasie tego kopiowania trwała inwazja na mój dysk. Po skanach partycji, reinstalu windy i ponownych skanach nawet w fazie rozruchu pozostał mi jeden denerwujący problem który tak ciężko opisać w tytule. Załóżmy taka sytuacje. Chce wejść na dysk D:/ Co robię ? Klikam dwa razy lewym przyciskiem myszki po czym ukazuje mi się upragniona zawartość prawda? Nie prawda. Pokazuje się menu "Otwórz za pomocą" muszę dawać PPM>eksploruj i dopiero wtedy prawda ;P Wie ktoś co z tym zrobić w TAKI sposób aby nie formatować tych partycji bo to dla mnie nie jest rozwiązaniem. Pozdro

Odpowiedzi: 2

Było na forum. Wpisz w 'Szukaj" "Otwórz za pomocą" i poczytaj. Sory Razorek, wolno piszę.
adam_broda
Dodano
19.03.2009 20:39:17
Z google się pogryzłeś? Jestem w stanie to zrozumieć, ale powiedz mi po co zakładać temat skoro temat został rozwiązany w FAQ naszego forum? http://forum.centrumxp.pl/default.aspx?g=posts&m=372509&#w21
Razorek
Dodano
19.03.2009 20:38:35
Ditos
Dodano:
19.03.2009 19:58:48
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1