Trochę rozrywki

Co prawda jest przyklejony topic "Dowcipy", ale mimo tego załoźe osobny temat.
Byłem na pewnym forum – byłe to moze zbyt duźo powiedziane, bo dostęp tam mam raczej bierny, ale nie oznacza to, źe i tak sobie humowu nie poprawiam.
Znalazłem tam oto post z problemem dot. hal.dll – odpowiedzi, które biednemu uźytkownikowi zostąły udzielone zasługują wyłacznie na miano dowcipu. Nie byłoby w tym nic strasznego, gdyby nie to, źe odpowiedzi tych udzielają funkcyjni, a ich – odpowiedzi znaczy – poziom wskazuje dowodnie, źe nazwa do tego forum "przyklejona" przez ...... jest trafna.
Oto ten temat: http://www.wiruszone.livenet.pl/forum/viewtopic.php?t=1370
Pewnie trzeba się spieszyć z czytaniem, bo zaraz – ciekawe dlaczego? – odpowiedzi znikną.

Ten zaś topic – krąźący w okół MUI – wydaje się dowodzić, źe istnieją prewne problemy z czytaniem ze zrozumieniem nawet tego co się we wskazywanych linkach podaje.

Dalej Was zamęczał nie będę – myślę, źe zainteresowani kolejne celne rady sami wyłuskają.

Odpowiedzi: 16

Seeker do EL...:
...pomyślisz...

Seeker, moźe juź wystarczy śmichu w tym topicu :wink:
aligator
Dodano
02.12.2004 18:35:43
EL NINO:

Nie chce mi sie grzebac starszych postach a jest w czym. Trafie znowu, to wrzuce oczywiscie, bo smiechu nigdy nie za wiele :wink: .

Ty nie zagaduj tylko zapindalaj do jakiego sklepu po papucie dla kobity, tylko moźe jaki wągiel weź ze sobą, bo po papuciach to wiesz, zanim pomyślisz to juź ciepło w portkach miec moźesz :wink: :mrgreen:
Seeker
Dodano
02.12.2004 18:23:07
Pewnie to niektórzy znają:
http://forum.infojama.pl/viewtopic.php?t=13610
http://forum.infojama.pl/viewtopic.php?t=13955
Adrian i jego system :lol:
Anonymous
Dodano
02.12.2004 18:09:44
ja jednak proponuje zrobiić taki Tour da Tv...

1. TVN Turbo– walka Rebe vs EL_NINO
2. Euro Sport– Relacja z walki
3. Wybacz mi– przeprosiny obu zawodników za poobijane męskie narządy
4. Lusesita– zawodnicy odnaleźli swoją pasje

co wy na to ?? wszyscy forumowicze napiszą petycje do telewizji i moze sie uda ! :)
pIEKAr
Dodano
02.12.2004 18:04:01
Moźe by to zgłosić do jakiego programa ? EL NINO masz Grand Prix murowane :P
Anonymous
Dodano
02.12.2004 18:00:33
wszyscy na to czekamy ! :) Rebe vs El_NINO( w sumie to samo co Freedy vs Jason) ! :)
pIEKAr
Dodano
02.12.2004 17:54:43
A co bede linki wklejal ? Nie chce mi sie szukac :P .

P.S. Wycinac to se moga. Zrzuty na dysku :wink: .
EL NINO
Dodano
02.12.2004 17:50:56
Z Ciebie EL NINO to jednak kawał chama jest :mrgreen: źeby takie rzeczy "kupa mięci" zostawiać, bez szans na zmianę wypowiedzi.
Zachowuj się kulturnie jak – nie przymierzając – ja i tylko linkuj.
W wypadku cytowania połapią się co smieszy, a przy linku nie wpadną na to kto i co :wink:
Rebe
Dodano
02.12.2004 17:47:06
hm.. nick aigator to jakis chwyt psychologiczny hehehe... nawet tamci redachtorzy przytakują na jego posty ! :)
pIEKAr
Dodano
02.12.2004 17:46:17
Eeee tam. To jeszcze nic kurna :P . Co prawda ujely mnie te odpowiedzi gdym je czytal, ale "madrzejsze" wypowiedzi mozna znalezc bez problemu.

Vide:

1. Problem z ZA
Posiadam Firwalla ZoneAlarm 2.6.357, Gdzie owy program nie zapamiętuje programów udostępnionych i nieudostępnionych, równieź usuwam nie, które programy z listy, gdzie dawno ich nie posiadam, ale po zrestetowaniu kompa znów są takie same ustawienia,

Na co glowny Redachtór pisze:
Firewall ZA jest osłabiony przez ataki.Jak kazdy potrzebuje ... regeneracji.
Poza tym,moim zdaniem jest on dziurawy i sterowany juź przez trojana.
Doradzam zatem
1/uninstall ZA
2/skaning z trybu awaryjnego dobrym av,np.F–Secure 2005
3/instalację firealla darmowego Sygate PF 5
Jakie kurna ataki i jak bardzo oslabiony ? I nawet dziurawy i sterowany. Przez kogo ?
A moze dla tej regeneracji warto mu podac RedBulla i od razu kałacha zeby se w leb palnal? :mrgreen:

2. Dziwne pliki.
tworza mi sie dziwne pliki o nazwie "ośy"ale i nie tylko,bo sa tez np closei,@@@@@,p,r,m,oardformatsz,.....,rmalny,a wiec pliki o dziwnych nazwach! pliki te maja rozmiar 0 bajtow(uzywanych 0). Zawsze po formacie dysk C jest czyściutki,ale w miare pracy one sie pojawiaja.

Na co oczywiscie Redachtór:
Proponuję wyjąć baterię z płyty głównej na 30 minut.Potem ustawić datę i godzinę w BIOS–ie.
Zrobić format mając wyciągniety kabel od netu.
Postawić system,zainstalować av i pf, np.
darmowy BitDefender 7 Free oraz Kerio PF 4.
Tu juz papucie spierdzielily mi do drugiego pokoju, bo chcialem je zjesc ze smiechu, ale nagle za kilka godzin pojawia sie nastepna jego podpowiedz:
Mam genialny pomysł.
Ty Kolego masz cracka Win.Spreparowanego tak,abyś był z gołą d... na wierzchu w internecie.
Nic tu do av..........

Zamień na orginał
...zjadlem papucie zony :mrgreen: :mrgreen: .

Nie chce mi sie grzebac starszych postach a jest w czym. Trafie znowu, to wrzuce oczywiscie, bo smiechu nigdy nie za wiele :wink: .
EL NINO
Dodano
02.12.2004 17:41:12
Rebe:
Rozumiem, źe jako ten wyboldowany sę napraszasz ? :mrgreen:

Sie wie :wink:
Byłem na strzelnicy (czyli w piachu), moźe trafiłem :mrgreen:
aligator
Dodano
02.12.2004 17:28:54
aligator:
SLAY3R: