Trochę rozrywki

Co prawda jest przyklejony topic "Dowcipy", ale mimo tego załoźe osobny temat.
Byłem na pewnym forum – byłe to moze zbyt duźo powiedziane, bo dostęp tam mam raczej bierny, ale nie oznacza to, źe i tak sobie humowu nie poprawiam.
Znalazłem tam oto post z problemem dot. hal.dll – odpowiedzi, które biednemu uźytkownikowi zostąły udzielone zasługują wyłacznie na miano dowcipu. Nie byłoby w tym nic strasznego, gdyby nie to, źe odpowiedzi tych udzielają funkcyjni, a ich – odpowiedzi znaczy – poziom wskazuje dowodnie, źe nazwa do tego forum "przyklejona" przez ...... jest trafna.
Oto ten temat: http://www.wiruszone.livenet.pl/forum/viewtopic.php?t=1370
Pewnie trzeba się spieszyć z czytaniem, bo zaraz – ciekawe dlaczego? – odpowiedzi znikną.

Ten zaś topic – krąźący w okół MUI – wydaje się dowodzić, źe istnieją prewne problemy z czytaniem ze zrozumieniem nawet tego co się we wskazywanych linkach podaje.

Dalej Was zamęczał nie będę – myślę, źe zainteresowani kolejne celne rady sami wyłuskają.

Odpowiedzi: 20

Mrówek:
EL NINO:
Zartujesz Mrowek. A gdzie inne posty ? Gdzie podpowiedzi na temat hal.dll –> www.wiruszone.livenet.pl/forum/viewtopic.php?t=1370 ? O innych to juz mi sie nie chce nawet wspominac.

Atramentem sympatycznym byly pisane pewnie :P .

Wiem.. widziałem, źe poznikały. Pewnie domyślacie się kto te posty zrównał z ziemią...

Tak, ten co robił ............"Ciach...." :mrgreen:
Rebe
Dodano
03.12.2004 12:14:24
EL NINO:
Zartujesz Mrowek. A gdzie inne posty ? Gdzie podpowiedzi na temat hal.dll –> www.wiruszone.livenet.pl/forum/viewtopic.php?t=1370 ? O innych to juz mi sie nie chce nawet wspominac.

Wiem.. widziałem, źe poznikały. Pewnie domyślacie się kto te posty zrównał z ziemią...
Mrówek
Dodano
03.12.2004 12:10:21

EL NINO
Dodano
03.12.2004 11:42:02

EL NINO
Dodano
03.12.2004 11:42:02
o to chyba chodzi:
http://www.wiruszone.net/forum/viewtopic.php?t=1382&postdays=0&postorder=asc&start=15

Faktycznie... tu pisał Aligator.... Będę dochodził, kto te posty wywalił. Na Forum nie moźe do takiego czegoś dochodzić.
Mrówek
Dodano
03.12.2004 11:10:48
pIEKAr:
panowe panowie... !! ja jestem pijany o co chodz w topiku ?!... a wlasnie.. cie cie a ! własnie chyba zniszczyłem to co mogłobyc mniedzy mna a wyjebistą kochną słodka i sliczną dziewczyna... :(

Piles? Nie jedź ;D

Bez obaw – swiat jest pelny slodkich slicznych dziewczyn :mrgreen:

PS: Skad wiesz ze byla slodka? Lizales? :D :D :twisted: :wink: :wink:
brtx
Dodano
03.12.2004 10:54:32
Mrówek:
aligator:
Wszystko Mrówek ok. tylko moźe mi powiesz co to się stało źe moje piękne porady znikły nagle? Część oczywiście.

znikło coś... nic o tym nie wiem ;–)
Podaj linki ;–)

Aligator pewnie nie poda, ale ja mogę – będzie to coś ze słowem kosmos w nazwie.

Swoją drogą warto czasem tam zajrzeć, a nawet podlinkować coś, bo mozna dzięki temu przykłady przytaczać czym forum nie powinno być, bo dezinformacja jakoś z regulaminu nie wynika, a moze ............ warto by go tam zmodyfikować o taki oto punkt:
Posty "kolorowych" userów pisane są tylko dla wykazania ich indolencji i w źadnym wypadku nie zaleca się do rad w nich zawartych stosować.

PS.
zezwalam na ew. wykorzystanie bezpłatnie pod warunkiem wskazania autora modyfikacji.
Rebe
Dodano
03.12.2004 10:09:47
aligator:
Wszystko Mrówek ok. tylko moźe mi powiesz co to się stało źe moje piękne porady znikły nagle? Część oczywiście.

znikło coś... nic o tym nie wiem ;–)
Podaj linki ;–)
Mrówek
Dodano
03.12.2004 01:02:37
aligator
Dodano
03.12.2004 00:57:10
pIEKAr:
hm.. nick aigator to jakis chwyt psychologiczny hehehe... nawet tamci redachtorzy przytakują na jego posty ! :)

Nie Redaktor... "Specjalista PG AV" :D
I nie chwyt psychologiczny :D
Aligator miał racje, więc nie będę się próbował udawadniać mu, źe jest inaczej ;–)

gusioo:

Redachtory od siedmiu boleści :lol:

Na pewno mnie takim nie moźna nazwać...
Jeśli chodzi o temat z pamięcią RAM, to muszę przyznać, źe nie podejrzewałem, źe ZA moźe być powodem tego błędu. Aligator podsunął to.. i trafił w środek tarczy.
SLAY3R:

I za pomoc bana w nagrodę by dostali :mrgreen:

na pewno nie dostaniesz bana za wolnosć słowa... sprzeciwiam się takim rozwiązaniom.
theboss78:

Nie no to szczyt "kultury".
Moze redachtorzyna tire po prostu chce Cie aligatorze pocalowac w d...

Sam się z tego śmiałem :lol: :lol: :lol:
Mrówek
Dodano
03.12.2004 00:32:10
theboss78:

Niniejszym oświadczam, źe mnie teź moźe :mrgreen:
Gagman
Dodano
02.12.2004 22:32:44
panowe panowie... !! ja jestem pijany o co chodz w topiku ?!... a wlasnie.. cie cie a ! własnie chyba zniszczyłem to co mogłobyc mniedzy mna a wyjebistą kochną słodka i sliczną dziewczyna... :(
pIEKAr
Dodano
02.12.2004 22:30:48
aligator:
Polecam odwiedzić piachuzone raz jeszcze w linku podanym przez Rebe i zwrócić uwagę na bardzo kulturalną wypowiedź redachtora tire. Chyba go qu...a wzięłą :mrgreen:

Nie no to szczyt "kultury".
theboss78
Dodano
02.12.2004 22:10:28
Polecam odwiedzić piachuzone raz jeszcze w linku podanym przez Rebe i zwrócić uwagę na bardzo kulturalną wypowiedź redachtora tire. Chyba go qu...a wzięłą :mrgreen:
aligator
Dodano
02.12.2004 21:40:52
Gagman:

theboss, czy po ostatnich zeznaniach doktora Kulczyka nie myślisz o zmianie podpisu pod nickiem? Bo jeśli "kierownik zakładu" to to samo co "mały palec", to "kierowniczek brygady" moźe się okazać "jeszcze mniejszym czymś takim" :mrgreen: :wink:

Dobra mysl.Pomysle nad tym.
theboss78
Dodano
02.12.2004 21:19:04
theboss78:
Urzekla mnie Twoja historia

No to to powinien być "z automatu" dodawany post po kaźdym z postów redachtora naczelnego :mrgreen:
P.S.:
theboss, czy po ostatnich zeznaniach doktora Kulczyka nie myślisz o zmianie podpisu pod nickiem? Bo jeśli "kierownik zakładu" to to samo co "mały palec", to "kierowniczek brygady" moźe się okazać "jeszcze mniejszym czymś takim" :mrgreen: :wink:
Gagman
Dodano
02.12.2004 21:07:30
niezłe niezłe... w sumie to na konieć moźna dowalić

"nie do wiary"– i tutuaj chłopaki by opisali jak wyleczyli impotencje po urazach w walce !: )
pIEKAr
Dodano
02.12.2004 20:14:50
pIEKAr:
ja jednak proponuje zrobiić taki Tour da Tv...

1. TVN Turbo– walka Rebe vs EL_NINO
2. Euro Sport– Relacja z walki
3. Wybacz mi– przeprosiny obu zawodników za poobijane męskie narządy
4. Lusesita– zawodnicy odnaleźli swoją pasje

Ja bym jeszcze dodal do tego
5.Urzekla mnie Twoja historia
6.Cela nr :mrgreen:
theboss78
Dodano
02.12.2004 19:59:43
pIEKAr:
ja jednak proponuje zrobiić taki Tour da Tv...

1. TVN Turbo– walka Rebe vs EL_NINO
2. Euro Sport– Relacja z walki
3. Wybacz mi– przeprosiny obu zawodników za poobijane męskie narządy
4. Lusesita– zawodnicy odnaleźli swoją pasje

Ja bym jeszcze dodal do tego
5.Urzekla mnie Twoja historia
6.Cela nr :mrgreen:
theboss78
Dodano
02.12.2004 19:59:43
Wszystko to wina Zielonego z Pola :P
McScr@by