Trochę rozrywki
Co prawda jest przyklejony topic "Dowcipy", ale mimo tego załoźe osobny temat.
Byłem na pewnym forum – byłe to moze zbyt duźo powiedziane, bo dostęp tam mam raczej bierny, ale nie oznacza to, źe i tak sobie humowu nie poprawiam.
Znalazłem tam oto post z problemem dot. hal.dll – odpowiedzi, które biednemu uźytkownikowi zostąły udzielone zasługują wyłacznie na miano dowcipu. Nie byłoby w tym nic strasznego, gdyby nie to, źe odpowiedzi tych udzielają funkcyjni, a ich – odpowiedzi znaczy – poziom wskazuje dowodnie, źe nazwa do tego forum "przyklejona" przez ...... jest trafna.
Oto ten temat: http://www.wiruszone.livenet.pl/forum/viewtopic.php?t=1370
Pewnie trzeba się spieszyć z czytaniem, bo zaraz – ciekawe dlaczego? – odpowiedzi znikną.
Ten zaś topic – krąźący w okół MUI – wydaje się dowodzić, źe istnieją prewne problemy z czytaniem ze zrozumieniem nawet tego co się we wskazywanych linkach podaje.
Dalej Was zamęczał nie będę – myślę, źe zainteresowani kolejne celne rady sami wyłuskają.
Byłem na pewnym forum – byłe to moze zbyt duźo powiedziane, bo dostęp tam mam raczej bierny, ale nie oznacza to, źe i tak sobie humowu nie poprawiam.
Znalazłem tam oto post z problemem dot. hal.dll – odpowiedzi, które biednemu uźytkownikowi zostąły udzielone zasługują wyłacznie na miano dowcipu. Nie byłoby w tym nic strasznego, gdyby nie to, źe odpowiedzi tych udzielają funkcyjni, a ich – odpowiedzi znaczy – poziom wskazuje dowodnie, źe nazwa do tego forum "przyklejona" przez ...... jest trafna.
Oto ten temat: http://www.wiruszone.livenet.pl/forum/viewtopic.php?t=1370
Pewnie trzeba się spieszyć z czytaniem, bo zaraz – ciekawe dlaczego? – odpowiedzi znikną.
Ten zaś topic – krąźący w okół MUI – wydaje się dowodzić, źe istnieją prewne problemy z czytaniem ze zrozumieniem nawet tego co się we wskazywanych linkach podaje.
Dalej Was zamęczał nie będę – myślę, źe zainteresowani kolejne celne rady sami wyłuskają.
Odpowiedzi: 20
Gagman:Mrówek:...wyrwane z kontekstu
He, he:
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?p=18786&highlight=#18786tire:Cały świat uwaźa NPF za Rollys Royce`a.
Stroną z rankingami jest Centrum XP Forum.Tu są sami najlepsi w Polsce Fachowcy.I tego się trzymaj.tire:Polecam ze wszech miar Nortona.Długo NIc......Później ZoneAlarm Pro.
Później – NIC.
:lol: :mrgreen: :P i nie wiem co jeszcze...
He he... chodziło mi o słowa w cytacie.. zresztą ;–)
Nikogo nie bronię – nie ma sensu :–)
P.S. Tire–a na pewno nie będę chronił – szybciej na odwrót.
Mrówek:...wyrwane z kontekstu
He, he:
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?p=18786&highlight=#18786
tire:Cały świat uwaźa NPF za Rollys Royce`a.
Stroną z rankingami jest Centrum XP Forum.Tu są sami najlepsi w Polsce Fachowcy.I tego się trzymaj.
tire:Polecam ze wszech miar Nortona.Długo NIc......Później ZoneAlarm Pro.
Później – NIC.
:lol: :mrgreen: :P i nie wiem co jeszcze...
SuperNet:...nasz regulamin jest tak stworzony by dać wam duźą swobodę przez co moźna zemścić sie na userze zarzucając mu prawie wszyskto...
Powyźsze słowa admina są wyrwane z kontekstu ;–)
Nie miały nieść przesłania typu "Masz regulamin – potestuj na uźytkowniku".
Chodziło o zupełnie co innego :–)
Chodziło o zaufanie, jakim nas darzy, dając nam te wszystkie funkcje... ;–)
EL NINO:
To sie nazywa zapobiegliwosc kurna – uzytkownikowi mozna zarzucic prawie wszystko :P .
Wcale nie ;–)
Od dłuźszego czasu kroczę zasadą – "Ceń człowieka, takim jaki jest" i "nie nadstawiaj wad, nad zalety" ;–)
Wielu z was zapewne teź kroczy tymi zasadami :–)
Prawdą
EL NINO:To sie nazywa zapobiegliwosc kurna – uzytkownikowi mozna zarzucic prawie wszystko :P .
Ano moźna, a to dzięki "transakcji kontrolowanej". Bo z jedej strony:
SuperNet:...nasz regulamin jest tak stworzony by dać wam duźą swobodę przez co moźna zemścić sie na userze zarzucając mu prawie wszyskto...
z drugiej zaś:
SuperNet:Witaj!
Witaj w Wirus Zone.
Mam nadzieje, źe będziesz zadowolony z czasu powięconego na mojej stronie!
Zapraszamy Cie do wolnej dyskusji!
Wirus Zone Admin
Cos sie kurna teraz dopiero obudzil ? :P .brtx:Wklejajcie jakies cyatay smieszne, bo tam szybko off–topiki usuwaja ;)
Masz sieszne:
[quote user="tire w zalozonym temacie "Debile na wz i z cxp""]Debile z cxp szaleją na forum i na cxp.
To zasługa wasza.
tire:A ja go jak najszybciej z tego forum w y p i e r d o l ę – zgodnie czy nie z regulaminem.
Bo wiem , czym jego obecność tu się skończy.
Zaraz z nim przyjdzie wataha gnoi z cxp z el nino na czele.
a ichni admin do moderatorow:
To sie nazywa zapobiegliwosc kurna – uzytkownikowi mozna zarzucic prawie wszystko :P .SuperNet:...nasz regulamin jest tak stworzony by dać wam duźą swobodę przez co moźna zemścić sie na userze zarzucając mu prawie wszyskto...
Seeker:
Moźe się czepnę, ale wynika z tego źe WrusZone gdzieś wyemigrowało, a jakąś nieznaną , bliźej nieokreśloną wirtualną sieć , bowiem skoro :
cyt: "Jest duźo kretynów w polskim internecie" a
" kretynów juź nie znajdziesz na Wirus Zone" to by znaczyło źe.....zbanowaliście wszystkich do zera i zaczynacie od nowa? :wink: :mrgreen:
Nie.. :lol: :lol:
Chodziło mi o moderatorów ;–)
aligator:(...)
Ale to jeszcze nic, no zobaczcie ten topic http://wiruszone.net/forum/viewtopic.php?t=1381&postdays=0&postorder=asc&start=0
Wzorem ELa poszedłem jakichś kapci poszukać :lol:
Robić zrzuty kurna, bo takiego debilizmu długo będzie w necie później szukać :lol:
Ni ma :/
;) Wklejajcie jakies cyatay smieszne, bo tam szybko off–topiki usuwaja ;)
Ty to jednak umiesz wytlumaczyc w kilku prostych slowach o co loto :wink: .Gagman:Toź to nie kłótnia, stwierdzenie faktów jeno.
Jedyne, ale za to jakie !! :mrgreen:Gagman:Swoją drogą jedyne forum które ma tutaj oddzielny temat (nie jeden :lol: ) z tyloma wyświetleniami :mrgreen:
P.S. Seeker, w cuda wierzysz ?
Seeker:Moźe się czepnę, ale wynika z tego źe WrusZone gdzieś wyemigrowało, a jakąś nieznaną , bliźej nieokreśloną wirtualną sieć , bowiem skoro :
" kretynów juź nie znajdziesz na Wirus Zone" to by znaczyło źe.....zbanowaliście wszystkich do zera i zaczynacie od nowa? :wink: :mrgreen:
A moźe to juź nie Polska?
:mrgreen:
Mrówek:
Jest duźo kretynów w polskim internecie. Po obecnej transformacji kretynów juź nie znajdziesz na Wirus Zone.
Moźe się czepnę, ale wynika z tego źe WrusZone gdzieś wyemigrowało, a jakąś nieznaną , bliźej nieokreśloną wirtualną sieć , bowiem skoro :
kietek:A ja nie widze powodu do kłótni 8) Wyciągam ręke na zgode 8)EL NINO:Oj nie On jeden i mam na to dowody :mrgreen: .
Toź to nie kłótnia, stwierdzenie faktów jeno.
Swoją drogą jedyne forum które ma tutaj oddzielny temat (nie jeden :lol: ) z tyloma wyświetleniami :mrgreen:
A ja nie widze powodu do kłótni 8) Wyciągam ręke na zgode 8)EL NINO:Oj nie On jeden i mam na to dowody :mrgreen: .
ps co to lamer? 8) ale tak po fachowemu :wink:
EL NINO:A co ? Trzy pompki bedzie musial zrobic ? :P
http://www.wiruszone.net/forum/groupcp.php?g=31
oto przykład kary moderatorskiej...
EL NINO:Oj nie On jeden i mam na to dowody :mrgreen: .
Jest duźo kretynów w polskim internecie. Po obecnej transformacji kretynów juź nie znajdziesz na Wirus Zone.
A co ? Trzy pompki bedzie musial zrobic ? :Pkietek:Interweniujemu na WZ i zostana wyciagniete surowe konsekwencje.
Oj nie On jeden i mam na to dowody :mrgreen: .kietek:A to ze redachtor jest kretynem to nie moja wina :P
Interweniujemu na WZ i zostana wyciagniete surowe konsekwencje. W imieniu moim i WZ przepraszam zainteresowanych i zapraszam do uszczeszczania na nasza stronę.
A to ze redachtor jest kretynem to nie moja wina :P
A to ze redachtor jest kretynem to nie moja wina :P
Moze nie uwierzysz Mrowek, ale zdazylem sie sam zorientowac kto co reprezentuje. Szkoda tylko, ze nie ma tam wiecej Pawelli :wink: .Mrówek:Pawell jest w porządku.
Kosz to jedyne miejsce, z którego tire nie jest w stanie usunąć tematu. Dlatego poleciało do kosza.
Tire nie jest moim kolegą... Co do innych – spytajcie się.
Pawell jest w porządku. Nie ma z tym nic do czynienia :–)
EL NINO:A po co ? Zeby zostaly usuniete ? Nie warto sobie glowy tym szambem ktore robi Redachtór z kolegami, zawracac.
Tire nie jest moim kolegą... Co do innych – spytajcie się.
EL NINO:Czy to nasz wina ze odstajesz od sredniej ? Tyle dobrze, ze w dol nie rownasz :wink: .
Pawell jest w porządku. Nie ma z tym nic do czynienia :–)
Opowiedzialbys kurna, albo jakie skroty porobil, bo juz chyba w koszu :mrgreen: .aligator:Ale to jeszcze nic, no zobaczcie ten topic http://wiruszone.net/forum/viewtopic.php?t=1381&postdays=0&postorder=asc&start=0
A po co ? Zeby zostaly usuniete ? Nie warto sobie glowy tym szambem ktore robi Redachtór z kolegami, zawracac.Mrówek:Wszelkie uwagi proszę zgłaszać w dziale "Pytanie i Sugestie" na forum:
http://www.wiruszone.net/forum
Czy to nasz wina ze odstajesz od sredniej ? Tyle dobrze, ze w dol nie rownasz :wink: .pwl:Mam nadzieję, źe nie o mnie mowa.
Ale jedna prosba do Ciebie – nie uzywaj prosze na tym forum okreslenia "lamer".Leonard:... tire to zwykly panikarz i lamer.
Ty się Ali.......... ( gator został usunięty za pomoca SpyBota czy innego Ad–aware :P )nie wymandrzaj jeno wstawiaj, bo to jest tamuj w "niepublicznej" części .