Trochę rozrywki
Co prawda jest przyklejony topic "Dowcipy", ale mimo tego załoźe osobny temat.
Byłem na pewnym forum – byłe to moze zbyt duźo powiedziane, bo dostęp tam mam raczej bierny, ale nie oznacza to, źe i tak sobie humowu nie poprawiam.
Znalazłem tam oto post z problemem dot. hal.dll – odpowiedzi, które biednemu uźytkownikowi zostąły udzielone zasługują wyłacznie na miano dowcipu. Nie byłoby w tym nic strasznego, gdyby nie to, źe odpowiedzi tych udzielają funkcyjni, a ich – odpowiedzi znaczy – poziom wskazuje dowodnie, źe nazwa do tego forum "przyklejona" przez ...... jest trafna.
Oto ten temat: http://www.wiruszone.livenet.pl/forum/viewtopic.php?t=1370
Pewnie trzeba się spieszyć z czytaniem, bo zaraz – ciekawe dlaczego? – odpowiedzi znikną.
Ten zaś topic – krąźący w okół MUI – wydaje się dowodzić, źe istnieją prewne problemy z czytaniem ze zrozumieniem nawet tego co się we wskazywanych linkach podaje.
Dalej Was zamęczał nie będę – myślę, źe zainteresowani kolejne celne rady sami wyłuskają.
Byłem na pewnym forum – byłe to moze zbyt duźo powiedziane, bo dostęp tam mam raczej bierny, ale nie oznacza to, źe i tak sobie humowu nie poprawiam.
Znalazłem tam oto post z problemem dot. hal.dll – odpowiedzi, które biednemu uźytkownikowi zostąły udzielone zasługują wyłacznie na miano dowcipu. Nie byłoby w tym nic strasznego, gdyby nie to, źe odpowiedzi tych udzielają funkcyjni, a ich – odpowiedzi znaczy – poziom wskazuje dowodnie, źe nazwa do tego forum "przyklejona" przez ...... jest trafna.
Oto ten temat: http://www.wiruszone.livenet.pl/forum/viewtopic.php?t=1370
Pewnie trzeba się spieszyć z czytaniem, bo zaraz – ciekawe dlaczego? – odpowiedzi znikną.
Ten zaś topic – krąźący w okół MUI – wydaje się dowodzić, źe istnieją prewne problemy z czytaniem ze zrozumieniem nawet tego co się we wskazywanych linkach podaje.
Dalej Was zamęczał nie będę – myślę, źe zainteresowani kolejne celne rady sami wyłuskają.
Odpowiedzi: 20
Se odkopie, bo kurna humora dostalem sam nie wiem dlaczego. Moze po lekturze ? :P
Miejsce: piaskownica – temat nr 1957.
Aktorzy: Rowerek jako uzytkownik z problemami i Naczelny Głąb jako rozwiazujacy problem
Akcja:
Rowerkowi pokazuje sie komunikat przy starcie systemu. W skrocie "...Błąd 38: Podana nazwa komputera jest juź uźywana w sieci..."
Naczelny daje odpowiedz: "We właściwościach połączenia sieciowego,w "Sieć" odznacz "Klient sieci Microsoft Networks".I OK."
Do teraz mam kurna czkawke ze smiechu i co rusz, zamiast jeden klawisz, naciskam cztery inne obok :mrgreen: .
Tylko mi nie gadajcie ze w piachu narodzil sie jakis nasz nowy, polski Kaszpirowski potrafiacy usunac jeden problem za pomoca zrobienia kolejnego kuku swoja "fachowa porada". U nich to tam juz chyba cala nowa galaz nauki powstala. W ktory temat nie kopniesz, tam wieksze odkrycie znajdzisz :P :P .
Oczywiscie zrzuta zrobilem, bo za chwile fachowa porada zniknie :wink: .
No a Ci kurna nowi flooderzy, robiacy za caly ruch userow ? Szkoda gadac. Nawet loga z HJ umieja sprawdzic kurna. A co :shock: . Nie dosc ze syfy przepuszczaja, to i jeszcze "doradzaja" aby potrzebne rzeczy usuwac. Gdyby sie tu kurna zjawil taki jeden z drugim z podobnymi poradami, dostalby na dzien dobry kopa w cztery litery. No ale tam, z braku laku, fachowcy pelna geba. Szkoda tylko, ze zwykly uzytkownik moze ucierpiec.
http://www.wiruszone.livenet.pl/forum/viewtopic.php?p=20705#20705
http://www.wiruszone.livenet.pl/forum/viewtopic.php?p=20710#20710
Reszty juz mi sie nie chce wklejac, bo braknie miejsca w poscie :P .
Miejsce: piaskownica – temat nr 1957.
Aktorzy: Rowerek jako uzytkownik z problemami i Naczelny Głąb jako rozwiazujacy problem
Akcja:
Rowerkowi pokazuje sie komunikat przy starcie systemu. W skrocie "...Błąd 38: Podana nazwa komputera jest juź uźywana w sieci..."
Naczelny daje odpowiedz: "We właściwościach połączenia sieciowego,w "Sieć" odznacz "Klient sieci Microsoft Networks".I OK."
Do teraz mam kurna czkawke ze smiechu i co rusz, zamiast jeden klawisz, naciskam cztery inne obok :mrgreen: .
Tylko mi nie gadajcie ze w piachu narodzil sie jakis nasz nowy, polski Kaszpirowski potrafiacy usunac jeden problem za pomoca zrobienia kolejnego kuku swoja "fachowa porada". U nich to tam juz chyba cala nowa galaz nauki powstala. W ktory temat nie kopniesz, tam wieksze odkrycie znajdzisz :P :P .
Oczywiscie zrzuta zrobilem, bo za chwile fachowa porada zniknie :wink: .
No a Ci kurna nowi flooderzy, robiacy za caly ruch userow ? Szkoda gadac. Nawet loga z HJ umieja sprawdzic kurna. A co :shock: . Nie dosc ze syfy przepuszczaja, to i jeszcze "doradzaja" aby potrzebne rzeczy usuwac. Gdyby sie tu kurna zjawil taki jeden z drugim z podobnymi poradami, dostalby na dzien dobry kopa w cztery litery. No ale tam, z braku laku, fachowcy pelna geba. Szkoda tylko, ze zwykly uzytkownik moze ucierpiec.
http://www.wiruszone.livenet.pl/forum/viewtopic.php?p=20705#20705
http://www.wiruszone.livenet.pl/forum/viewtopic.php?p=20710#20710
Reszty juz mi sie nie chce wklejac, bo braknie miejsca w poscie :P .
Teraz podadnę w ton mentorski, ale widze, źe isę bez tego nie obejdzie.
To czy i na ile WZ i jego funkcyjni dostarczają rozrywki innym to jest sprawa otwarta.
Jednak nie pozwole, by te Wasze fochy – nie pierwsze z resztą – były przenoszone na tutejsze forum.
Teraz bowiem wygląda tak, iź usiłujecie nieporozumienia przenieść tu i w dodatku robicie to w sposób, który jest zwykłą bezczelnością, bo podobne – tyle, źe zdecydowanie bardziej waźkie merytorycznie – zachowania innych na WZ napawały Was "świętym oburzeniem" i prowadziły do naduźywania regulaminowych zapisów.
Zapamiętajcie tedy, źe tu panuje nie inna, ale zwykła kultura i albo się od tego standardu dopasujecie, albo posty bedą lecieć, jako nic nie wnoszace i mające charakter spamu, floodu itp.
To czy i na ile WZ i jego funkcyjni dostarczają rozrywki innym to jest sprawa otwarta.
Jednak nie pozwole, by te Wasze fochy – nie pierwsze z resztą – były przenoszone na tutejsze forum.
Teraz bowiem wygląda tak, iź usiłujecie nieporozumienia przenieść tu i w dodatku robicie to w sposób, który jest zwykłą bezczelnością, bo podobne – tyle, źe zdecydowanie bardziej waźkie merytorycznie – zachowania innych na WZ napawały Was "świętym oburzeniem" i prowadziły do naduźywania regulaminowych zapisów.
Zapamiętajcie tedy, źe tu panuje nie inna, ale zwykła kultura i albo się od tego standardu dopasujecie, albo posty bedą lecieć, jako nic nie wnoszace i mające charakter spamu, floodu itp.
Nie no panie redachtorze pełne uszanowanie. Widze, ze osiągnołeś szczyt swojego intelektu. Szczerze podziwiam :Dtire:I nic......... :lol: :lol: :lol:
eee jak to ma mawia fan wszelkiej masci AV
Tyle :lol:
EL NINO:Tylko co to byl kurna za lekarz ? Nie pamietam.
To była ta dziedzina EL:
Urologia – dziedzina medycyny, będąca początkowo gałęzią chirurgii ogólnej, a obecnie zajmująca się diagnostyką i leczeniem, zarówno chirurgicznym, zabiegowym jak i zachowawczym (farmakologicznym) chorób układu moczowego oraz układu płciowego
Redachtor tam często bywa gdyź ma problemy z określeniem się :wink:
He he tire jak zwykle merytoryczny do bólu rzuca post za postem inteligencją i ilością kapsli poraźającym...
Mrówek:tire:I nic......... :lol: :lol: :lol:
Jeźeli masz nabijać posty, jak pięcioletnie dziecko z lizakiem w rękach, to mówimy Panu źegnam :]
Merytorycznie masz rację. tyle, źe uźycie pluralis majestatis jest uzurpacją.
tire – następny taki merytoryczny post nie będzie tu gościł długo.
I jeszcze prośba – przytrzymuj klawisze trochę krocej, bo Ci się emotikony niepotrzebnie powtarzają, a to tylko przeszkadza.
tire:I nic......... :lol: :lol: :lol:
Jeźeli masz nabijać posty, jak pięcioletnie dziecko z lizakiem w rękach, to mówimy Panu źegnam :]
I nic......... :lol: :lol: :lol:
Rebe:EL NINO:....Tylko co to byl kurna za lekarz ? Nie pamietam.
P.S. Tyle.
Czyźby o okulistę Ci chodziło ?
Bo przecieź nie o ginekologa .
U Tire–a wszystko jest moźliwe... więc moźna dobrać kaźdego lekarza :lol: :lol:
EL NINO:....Tylko co to byl kurna za lekarz ? Nie pamietam.
P.S. Tyle.
Czyźby o okulistę Ci chodziło ?
Bo przecieź nie o ginekologa .
Rozumiem ze te piec mordek dla podkreslenia źartu ze zdrowiem ?tire:Redachtor je i cieszy sie zdrowiem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nie uwierzymy, dopoki nie przedstawisz odpowiedniego zaswiadczenia. Oczywiscie od lekarza do ktorego nie trzeba miec skierowania. Tylko co to byl kurna za lekarz ? Nie pamietam.
P.S. Tyle.
I co było dalej panie redachtor??
Oooo.. brakuje tradycyjnego "Tyle" :lol: :lol:
Oooo.. brakuje tradycyjnego "Tyle" :lol: :lol:
tire:Redachtor je i cieszy sie zdrowiem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Patrzcie kto wrocil.
I co w zwiazku z tym redachtorze :?:
Smiejmy sie.....tire:Redachtor je i cieszy sie zdrowiem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Redachtor je i cieszy sie zdrowiem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
aligator:
Dobrze źe tutejszym regulaminem bo tamtejszym to juź by w piiiiiiii.... temet poleciał :wink:
Chyba nie, bo to kwestia nie jaki temat, a kto zakladał i pisywał.
Nie ulega wątpliwości natomiast, źe wykastrowany by został, a i gnojami, i nie tylko opatrzony.
Rebe:Przynajmniej do czasu ,gdy nie wykracza ona poza ramy objęte regulaminem.
Dobrze źe tutejszym regulaminem bo tamtejszym to juź by w piiiiiiii.... temet poleciał :wink:
kietek:A ja proponuje zakonczyc ta dyskusje. Redachtora nie ma przynajmniej na jakis czas wiec nie widze sensu kolejnych walk na słowa miedzy obiema stronami...
Twoja propozycja została odnotowana.
Jednak na tym forum zamykanie czy kastrowanie tematów nie odbywa się bez szczególnych powodów.
Dlatego teź dyskusja ma raczej szanse sama wygasnąć, o ile nie będzie chętnych do uczestnictwa w niej ,niź zostać "zmoderowana" .
Przynajmniej do czasu ,gdy nie wykracza ona poza ramy objęte regulaminem.
A ja proponuje zakonczyc ta dyskusje. Redachtora nie ma przynajmniej na jakis czas wiec nie widze sensu kolejnych walk na słowa miedzy obiema stronami...
Gagman:Mrówek:...wyrwane z kontekstu
He, he:
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?p=18786&highlight=#18786tire:Cały świat uwaźa NPF za Rollys Royce`a.
Stroną z rankingami jest Centrum XP Forum.Tu są sami najlepsi w Polsce Fachowcy.I tego się trzymaj.tire:Polecam ze wszech miar Nortona.Długo NIc......Później ZoneAlarm Pro.
Później – NIC.
:lol: :mrgreen: :P i nie wiem co jeszcze...
He he... chodziło mi o słowa w cytacie.. zresztą ;–)
Nikogo nie bronię – nie ma sensu :–)
P.S. Tire–a na pewno nie będę chronił – szybciej na odwrót.