Transport Tycoon
Podczas uruchamiania gry, wyskakuje błąd, który widoczny jest poniźej. Instalowałem juź pare wersji, z róźnych źródeł – to samo. Proszę o pomoc !
Odpowiedzi: 12
CtRl:
Musisz mieć cracka :P
Specjalnie dla Ciebie :wink:, tu chwilowo nieczynne
The_judge
PANIE ADMINIE/MODERZE, TTD JEST GRĄ UDOSTĘPNIANĄ W INTERNECIE ! CO OZNACZA, ŻE PUBLIKOWANIE CRACKA DO NIEJ JEST TAKŻE LEGALNE !
Coś mi tutaj nie pasuje,
moźesz mi powiedzieć jak to moźliwe, źe do legalnej gry jest potrzebny crack NOCD ? Jeźeli moźesz to podaj stronę producenta gry – z chęcią bym zobaczył czy gra jest rzeczywiście freeware. Jeźeli tak będzie, to oczywiście Twój link będzie znowu na forum
Zapewne chodzi o ten adres: http://ttdpatch.net/
A moźe ktoś podać oficialną stronę TTD ?? Byłbym bardzo wdzięczny.
Aha i jescze jedno pytanko. Jak ustawić dzwięk w TTD bo mam XP i zintegrowaną karte muz. i ni groma nieidzie ustawić dzwieku :–(
Aha i jescze jedno pytanko. Jak ustawić dzwięk w TTD bo mam XP i zintegrowaną karte muz. i ni groma nieidzie ustawić dzwieku :–(
Sciagnalem jakiegos patcha z oficjalnej strony idziala bez zarzutow :D
Sciagnalem jakiegos patcha z oficjalnej strony idziala bez zarzutow :D
Musisz mieć cracka :P
The_judge
PANIE ADMINIE/MODERZE, TTD JEST GRĄ UDOSTĘPNIANĄ W INTERNECIE ! CO OZNACZA, ŻE PUBLIKOWANIE CRACKA DO NIEJ JEST TAKŻE LEGALNE !
The_judge
Dobra, a teraz chce CD, i co z tym fantem zrobić?
Ostatnio tez sobie sciagnalem ta gre i gdy ja wlacze to wyrzuca mi do ikspeka po paru sekundach. O co chodzi, komp za szybki :P.
Więc tak:
Uruchom REGEDIT
Znajdz klucz: HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREFISH Technology GroupTransport Tycoon Deluxe
Znajdz tam wpis "HDPath"
Usun z niego na koncu "" czyli jak miales tam wpisane np. "C:TTD" to zmien na "C:TTD"
Powinno działać :wink:
Uruchom REGEDIT
Znajdz klucz: HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREFISH Technology GroupTransport Tycoon Deluxe
Znajdz tam wpis "HDPath"
Usun z niego na koncu "" czyli jak miales tam wpisane np. "C:TTD" to zmien na "C:TTD"
Powinno działać :wink:
Transport Tycoon jest legalnie umieszczane w internecie, co mam zrobić źebym mógł zagrać ?
Topic przesunąłem do działu gry.
Masz jakis błędny wpis w rejestrze. A gra to pirat czy legal???
Strona 1 / 1