to sie nazywa problem !!!
mojej kobietce spalił sie zasilacz i goście powiedzieli ze od tego poszło p kolei :
– ram
–procek
– k. graficzna
– k. gówna
– dwa dyski
i własnie co do dysku z jednego dysku trzeba jakos odzyskac dane bardzo wanze na studia ale sądząc po zapachu troszke nie za bardzo sie czuje ten dysk to jest Seagate 4.3 Gb
budowy dysku nie znam ale sa dwie duze czarne płytki koło siebie i na jednym widac dobrze ze cos jest nie tak dwie czarne plamki
myslałem podłączyc dysk do siebie aby w jakiś posób postarac sie je odzyskac ale nie wiem czy to jest rozsądne
moze jest jakis program który w tym pomoze czy program jest juź padniety zupełnie
facet powiedział ze trzeba w nim tą elektronieke wymieniac ale juz nawet nie chodzi o dysk tylko o dane na nim moze jest jakiś program za pomocą którego keidy podłącze do siebie bede mógł jakoś przezucić do siebie
albo jakis sposób
pozdrawiam
– ram
–procek
– k. graficzna
– k. gówna
– dwa dyski
i własnie co do dysku z jednego dysku trzeba jakos odzyskac dane bardzo wanze na studia ale sądząc po zapachu troszke nie za bardzo sie czuje ten dysk to jest Seagate 4.3 Gb
budowy dysku nie znam ale sa dwie duze czarne płytki koło siebie i na jednym widac dobrze ze cos jest nie tak dwie czarne plamki
myslałem podłączyc dysk do siebie aby w jakiś posób postarac sie je odzyskac ale nie wiem czy to jest rozsądne
moze jest jakis program który w tym pomoze czy program jest juź padniety zupełnie
facet powiedział ze trzeba w nim tą elektronieke wymieniac ale juz nawet nie chodzi o dysk tylko o dane na nim moze jest jakiś program za pomocą którego keidy podłącze do siebie bede mógł jakoś przezucić do siebie
albo jakis sposób
pozdrawiam
Odpowiedzi: 11
Seeker:
gusioo:
EL NINO:
P.S. Ja to se w swoich warunkach domowych rozbijam czasami atoma jak sie wkurze :mrgreen: .
Atoma czego ? :P
Jak to czego? jądra :mrgreen:
O twardka bestia musi być :wink: :P
gusioo:
EL NINO:
P.S. Ja to se w swoich warunkach domowych rozbijam czasami atoma jak sie wkurze :mrgreen: .
Jak to czego? jądra :mrgreen:
Rebe:
Sie kurna człek stara i nawet jakie "mordki" dobiera ,a tu mu taką odpowiedź czytać przychodzi.
Ot – czarna niewdzięczność. :P
Widocznie źle odebrałem Twą odpowiedź. Teraz to ja przepraszam, a i mordki teź nie poźałuję ;)
EL NINO:
Jaka kurna niewdziecznosc ? Toz to okazja do nabicia nastepnego posta :P :P .
Biorąc pod uwagę dwie ostanie mordki jestem skłonny nabić se kolejnego posta :P
EL NINO:
Jaka kurna niewdziecznosc ? Toz to okazja do nabicia nastepnego posta :P :P .Rebe:
Jaka kurna niewdziecznosc ? Toz to okazja do nabicia nastepnego posta :P :P .Rebe:
Sie kurna człek stara i nawet jakie "mordki" dobiera ,a tu mu taką odpowiedź czytać przychodzi.
Wszak Twoje warunki domowe nie koniecznie odpowiadać muszą warunkom kogoś innego. Więc doprecyzowałem jedynie, iź istanieją firmy, które zajmują się tym profesjonalnie.
A jeśli uwaźasz, źe posta jeno nabić chciałem, to od tego jesteś moderatorem, aby nie dopuszczać do zaistnienia takich sytuacji.
Pozdrawiam.
A jeśli uwaźasz, źe posta jeno nabić chciałem, to od tego jesteś moderatorem, aby nie dopuszczać do zaistnienia takich sytuacji.
Pozdrawiam.
gusioo:
Są firmy, które odzyskują dane, ale to bardzo drogie bywa. Jak masz kasę (duźo) i jesteś zdesperowany to poszukaj po necie ;)
Żeby nie było złudzeń, ze gusioo pisze, by posty nabić :lol:
Własną ręką źem napisał wszak w poprzenim poście:
.... nie masz co się łudzić, źe dane odzyskasz w warunkach dowmowych ....
:mrgreen: :wink:
Są firmy, które odzyskują dane, ale to bardzo drogie bywa. Jak masz kasę (duźo) i jesteś zdesperowany to poszukaj po necie ;)
Skoro dysk jest fizycznie martwy to nie masz co się łudzić, źe dane odzyskasz w warunkach dowmowych – z wymianą elektroniki jest jakaś szansa, ale po pierwsze musi to być układ z tego samego typu dysku – najlepiej i tej samej serii, a i tak gwarancji nie ma, źe pójdzie.
Topic zaś wędruje na przynaleźne mu miejsce.
Topic zaś wędruje na przynaleźne mu miejsce.
Strona 1 / 1