tlo pulpitu i nic poza tym...
witam mam maly problem z systemem jest to dluga historia ale po kolei...
No wiec wczoraj mialem problem z zanstalowaniem aplikacji (tyczyl sie jakiegos Update.exe poprostu nie dalo sie tego rozpakowac bo mialem wersje instalacyjna i spakowana)
no i cos tam dzialalem znalazlem jakas aktualizacje ale tez nie szlo jej zainstalowac (ten sam problem Update.exe)
no to dalem sobie spokuj...
reset kompa i :O pokazal mi sie pasek logowania (standardowo nie mam bo komp jest moj i nikt z niego nie korzysta poza mna) no ale nic kliknelem uzytkownika i moim ocza po chwili ukazala sie TAPETA .. i nic poza tym...
na dzien dzisiejszy wiem ze komp po pozostawieniu go na jakies 10 min uruchomi wszystko... pokaza sie ikonki pasek start a nawet odpali sie komunikator... ale wszystko chodzi jak by chcialo a nie moglo... znaczy menager zadan smiga jak szalony ale jesli chodzi o explorera to nie bardzo...
jesli chodzi o samego explorera to jakos expanda nie umiem zrobic... (moze cos nie tak wpisuje :/ ) poza tym wyglada ze wszystko z nim ok...
Procesor nie jest wykorzystany w 100% nawet nie w 10% :/
Poprostu sprawa wlaczenia kompa wyglada tak ze laduje sie do etapu w ktorym pokazuje sie tapeta i stoi jakby nigdy nic doslownie jak by system byl zaladowany w 100% i tylko czekal az ja cos zrobie ale co tu robic skoro nic nie widac przez najblizsze 10minut po czym zaladuje sie reszta... ale i tak nic z tego bo wlaczenie chociazby mojego komputera celem sprawdzenia co jest na dysku konczy sie zwisem na kolejne 10min i tak wszystko co chcem wlaczyc...
Jesli macie jakies sugestie na ten temat bede wdzieczny za odpowiedz... a ja tym czasem proboje odpalic hjacka...
Edit1: Expand explorera nic nie dal... za to pojawily sie bledy typu stop 0x00000050 i 0x0000007F ale to tylko jakis przypadek ogolnie nic)
Edit2: ciagle walcze... myslalem ze jak stworze nowego usera to cos mi pomoze... ale dalej lipa...
Chyba pozostaje tylko nakladka bo format nie wchodzi w gre...)
Odpowiedzi: 1
A co z trybem awaryjnym? Też nie działa?
Strona 1 / 1