Tła pod ikonami

Siemka wszystkim !! Mam takie problemO: Jak usunąć tło spod napisu ikonki (mam Win XP) – Przykład: ikona podpisana "KOSZ" jest na np. czarnym tle – standardowo XP ładuje "bezbarwen tło" a mnie niewiadomo skąd takie COSIK sie pojawia i mnie to drazni bo kurcze cięźko tapete do tego dostosować a jestem strasznym wzrokowcem. Grafike juz przeinstalowałem ale to nie pomogło, a przecieź źal formata robić o takie coś. Moźe to jest bardzo proste ale nie moge nigdzi znaleźć tej opcji usunięcia tego. Za pomoc wielkie dzięki !!!!!! NARAZIE :D

Odpowiedzi: 4

Mój komputer :arrow: właściwości :arrow: zaawansowane :arrow: Ustawienia(efekty wizualne itd..) :arrow: kliknij na karte efekty wizualne :arrow: zaznacz opcje: uźyj cieni dla etykiet ikon pulpitu Pozdrawiam :!: zdaje sie ze gdzies juz o tym było :roll:
mariusz25l
Dodano
06.02.2005 12:16:32
Mój komputer :arrow: właściwości :arrow: zaawansowane :arrow: Ustawienia(efekty wizualne itd..) :arrow: kliknij na karte efekty wizualne :arrow: zaznacz opcje: uźyj cieni dla etykiet ikon pulpitu Pozdrawiam :!: zdaje sie ze gdzies juz o tym było :roll:
mariusz25l
Dodano
06.02.2005 12:16:32
musisz wyłączyć active deskop
2soba
Dodano
05.02.2005 10:12:35
kamil00:
...mam Win XP...

Nie wiem po kiego piszesz w W2k3 Skoro masz odrebny dział dla XP :?

Szukajka w ruch i fraza: "tło ikon/ikonami"
Bobi
Dodano
04.02.2005 09:20:55
kamil00
Dodano:
04.02.2005 02:11:32
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1