The page cannot be displayed
Witam, czesto wyswietla sie powyzsze kiedy probuje zalogowac sie na roznych stronach. Powiedzmy stronka orange.pl. Bez problemu moglam sie zalogowac kilka pierwszych razy (nowy komputer), teraz juz nie. Wiem, czasem cos jest nie tak, ale ja juz tak od ponad miesiaca probuje na ta konkretna strone i nic. Zadne z wyswietlonych opcji pomocy nie pomoglo po przestawieniach. Nie mam pojecia co jeszcze mozna zrobic. Tak sie dzieje tez np z programem do sciagania filmow/muzyki Kazaa. Ogolnie zaden z programow do sciagania muzyki nie dziala. Ma to moze jakis wplyw, ze programy sa niby w jezyku angielskim, ale zostaly sciagniete z polskich stron a kompa uzywam z angielskim windowsem xp? Przy probie polaczenia sie z jakimkolwiek hubem w DC++ jest informacja Connection refused by target machine. Oczywiscie wystarczajaca ilosc plikow mam udostepniona. Bardzo prosze o naprowadzenie mnie jak moge poradzic sobie z tym problemem.
Mam jeszcze jedno pytanie odnosnie programu gadu–gadu. Sciagnelam kilka wersji, wpisuje swoj stary numer ale nie moge zaimportowac listy kontaktow ani tez nikogo dodac, bowiem wyswietla sie inforvmacja "musisz byc zalogowany". Z tego co sie orientuje uzytkownik jest automatycznie logowany wraz z wlaczeniem sie windowsa. Bo to nie chodzi na pewno o zalogowanie sie w gg.
Ostatnie pytanie. Co zrobic, zeby znalesc sie w trybie on–line?
Z gory dzieki za pomoc na ktora z nieciepliwoscia czekam!
Mam jeszcze jedno pytanie odnosnie programu gadu–gadu. Sciagnelam kilka wersji, wpisuje swoj stary numer ale nie moge zaimportowac listy kontaktow ani tez nikogo dodac, bowiem wyswietla sie inforvmacja "musisz byc zalogowany". Z tego co sie orientuje uzytkownik jest automatycznie logowany wraz z wlaczeniem sie windowsa. Bo to nie chodzi na pewno o zalogowanie sie w gg.
Ostatnie pytanie. Co zrobic, zeby znalesc sie w trybie on–line?
Z gory dzieki za pomoc na ktora z nieciepliwoscia czekam!
Odpowiedzi: 2
Strony – wyczysc recznie foldery \Temp, wyczysc cookies. Uzywasz IE ? Moze masz jakis soft blokujacy strony np. z ActiveX ?
DC++ – strona z FAQ programu, wyszukaj info o "Connection refused by target machine."
GG – odinstaluj, otworz rejestr i usun wszystko zwiazane z GG (szukaj przez F3). Mozesz prowadzic rozmowy ? Jaki status wyswietla sie w GG ?
DC++ – strona z FAQ programu, wyszukaj info o "Connection refused by target machine."
GG – odinstaluj, otworz rejestr i usun wszystko zwiazane z GG (szukaj przez F3). Mozesz prowadzic rozmowy ? Jaki status wyswietla sie w GG ?
Strony – wyczysc recznie foldery \Temp, wyczysc cookies. Uzywasz IE ? Moze masz jakis soft blokujacy strony np. z ActiveX ?
Strona 1 / 1