Temperatura procka !!!
Komputer mam juz od dawna z 1,5 roku i wlasnie zainstalowalem sobie aide i pokazuje mi tak temperature procka max 62 stopnie :shock: Mam procesor Athlona XP 2200 + .Czy to nie za wysoka temperatura ???
Odpowiedzi: 14
Co mam nie wierzyć?
Pewnie i prawda – toź źem pisał co mi się majaczy :wink:
Pewnie i prawda – toź źem pisał co mi się majaczy :wink:
Jeźeli wierzyć w prawdziwość tego co tu autor napisał http://www.complus.cxc.pl/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=21
to ostatnie źelazko to 2100
to ostatnie źelazko to 2100
darek_dade:
Nasunęło mi się pytanie. Czy seria procesorów na jądrze palomino nie skończyła się przypadkiem na A2100?? Bo w takim wypadku to masz thoroughbreda i ten temp jest duźo za duźy
Oj chyba nie – coś mi się nawet jakie 2400+ majaczy, ale to moźe być kwestia dopływu ciepłego powietrza i przegrzania "obwodów" u mnie.
Nasunęło mi się pytanie. Czy seria procesorów na jądrze palomino nie skończyła się przypadkiem na A2100?? Bo w takim wypadku to masz thoroughbreda i ten temp jest duźo za duźy
Masz racje darek_dade ale i tak jakbym miał palomino z tym samym coolerkiem to sądze źe duźo więcej temperatury by nie było–w normie
Ad@$:
Ja mam teź Athlon 2200XP+ i radiator miedziany imam na procku max 28 stopni. A jak kiedyś miałem 700 to przy zwykłym coolerze miałem do 35 stopni.Podsumowując duźo zaleźy od colerka
mówisz o thoroughbredzie (nie znam nikogo kto miałby na palomino takie temperatury nawet na wc)
Ja mam teź Athlon 2200XP+ i radiator miedziany imam na procku max 28 stopni. A jak kiedyś miałem 700 to przy zwykłym coolerze miałem do 35 stopni.Podsumowując duźo zaleźy od colerka
Flaws:
Wedlug mnie ta temp. jest normalna jak na ten procek. Z tego co wiem to do 70 stopni sa stabilniutkie :)
Poprawka do 80 stopni są stabilne jak skała :D (serio)
Wedlug mnie ta temp. jest normalna jak na ten procek. Z tego co wiem to do 70 stopni sa stabilniutkie :)
:arrow: http://search.amd.com/query.html?col=idx1&ht=2135426192&la=en&qt=temperatura+palomino&qs=|+language%3Apl+language%3Aen&ct=883627270&qm=1&ql=&lk=1&rf=0&ws=1&tqmhak=0&lap=pl
Temat był wielokrotnie poruszany na forum....
Temat był wielokrotnie poruszany na forum....
Tzn jak zobaczyc czy moj procek to palomino ?
Co to jets to palomino ?
Jak na palomino to całkiem normalnie (wiem bo mam...:/)
Strona 1 / 1