temat stronki
witam :) zakładam sobie stronke tylko nie wiem o jakim temacie... myśle o piercingu ale sam nie wiem...moze podsuniecie mi jakis pomysł ??:P (jak szukałem to nie znalazlem podobnego tematu...albo jestes slepy ;) )...myślę o rankingu najlepszych stacji radiowych (internetowych) i wsyztsko na ich temat itp itd.
Odpowiedzi: 13
Lodow ? :PWaGonik:O lizaniu .... ? :d ale czego ? hmmm..
EL NINO:A jasne kurna. I o lizaniu :mrgreen: .gusioo:vacoss15:myśle o piercingu ale sam nie wiem...
A o piardnięciach to moźe być – EL NINO powinien sie cieszyć :mrgreen:
O lizaniu .... ? :d ale czego ? hmmm..
gusioo:Damianos:Juź macie bo takich stron jest pełno, ale i tak CXP jest najlepsze :wink:
Trochę wazelinki jeszcze nikogo nie zabiło.
No trza troche komplementów szczelić źeby sie do raboty brali i ulepszali troche. A tak dla sprostowania to wcale tak kolorowo nie jest kurna :mrgreen: (źartuje hehe)
Damianos:Juź macie bo takich stron jest pełno, ale i tak CXP jest najlepsze :wink:
Trochę wazelinki jeszcze nikogo nie zabiło.
Juź macie bo takich stron jest pełno, ale i tak CXP jest najlepsze :wink:
Zrób stronę o Windows XP. Będziemy mieli konkurencję ;–)
I wszystko jasne :wink:
A jasne kurna. I o lizaniu :mrgreen: .gusioo:vacoss15:myśle o piercingu ale sam nie wiem...
proponuje moja ulubiona strona centrumxp.pl adokladniej forum i z blogiem moje forum i ja z cyklu nie wiem co pisze ale pisze :):)
gusioo:vacoss15:myśle o piercingu ale sam nie wiem...
No El NONO to w 7 niebie będzie :mrgreen:
gusioo:vacoss15:myśle o piercingu ale sam nie wiem...
No El NONO to w 7 niebie będzie :mrgreen:
vacoss15:myśle o piercingu ale sam nie wiem...
vacoss15 proszę zalanczaj do takich postów plastikowe torebki. Zaraz cię objadą na tym forum.
Stary jeśli nie wiesz o czym to o wszystkim i niczym czyli kolejny wrzsód na du**** internetu. Pomyśl troszkę: jeśli załoźysz stronkę o tematryce mało interesójącej właśnie ciebie to przestaniesz wkródce się nią martwić i zdechnie ta stronka. Natomiast jeśli będzie o rozwoju kolarstwa w Chinach i doroźkarstwa we Francji a będziesz miał z tego frajdę a jeszcze lepiej –jakieś Pitaszki– to zakładaj i nie patrz na nikogo.[/b]
Stary jeśli nie wiesz o czym to o wszystkim i niczym czyli kolejny wrzsód na du**** internetu. Pomyśl troszkę: jeśli załoźysz stronkę o tematryce mało interesójącej właśnie ciebie to przestaniesz wkródce się nią martwić i zdechnie ta stronka. Natomiast jeśli będzie o rozwoju kolarstwa w Chinach i doroźkarstwa we Francji a będziesz miał z tego frajdę a jeszcze lepiej –jakieś Pitaszki– to zakładaj i nie patrz na nikogo.[/b]