Temat do Kuby

Kubo...ja z pytaniem i nie prywatnym gdyź nie prywatnie nazwałeś mnie idiotką. Zapytam.....:
–Czy Tobie wolno tak brzydko sie zwracać do foremek?

Moźesz upomnieć, ale idiotkami nie dowalaj bo to świadczy nie o mnie a o Tobie.

Pozdrawiam pięknie...bez urazy teraz :)

margo
(bez dodatku)

Odpowiedzi: 8

Jestem spokojny, pełen dobrej woli i układny nad podziw,ale ...... zarejestrowąłeś się . Tym samym przyjęłaś na siebie obowiązki z regulaminu wynikające.
Przeszkadzało Ci to jak się Kuba do Ciebie odezwał ?
To teraz, przez swoje teksty, nie utwierdzaj nas w przekonaniu, źe to okreeślenie było adekwatne do Twego zachowania.
Rebe
Dodano
13.09.2005 13:37:14
Rebe:
Chyba jednak nie wszystko.
.. weszłam w temat i przeczytałam o craku do Pointa....Ktoś pytał, ktoś inny odpowiadał....

Tam był jeszcze taki drobiazg w psotaci daty tych postów, na które sie powołujesz.
Moźna wniosek taki wyciągnąc z tego, iź archeologia jest co prawda dziedziną ciekawą, ale nie zawsze bezpieczną dla zdrowia.

Aaaaaaaaaaaaaa....to znaczy, źe mamy rok zerowy na forum. Liczymy co wolno do roku "0"...znaczy sie p.n.e. a co nie wolno, to juź po tej dacie.....czyli n.ery.
A moźe współcześnie...wyszedł nowy dekret i obowiązywał od mojego postu....rozumiem....tego nie wiedziałam :( Regulamin przecieź jest z przed całego tematu i obowiązywał się od samego początku.

Wysłany: 15 Lipca 2002, 14:49:34 Temat postu: Zasady obowiązujące na forum

Wysłany: 19 Grudnia 2002, 22:01:17 Temat postu: Potrzebny Crack do Paint Shop Pro 7
margo
Dodano
13.09.2005 13:26:42
Chyba jednak nie wszystko.
.. weszłam w temat i przeczytałam o craku do Pointa....Ktoś pytał, ktoś inny odpowiadał....

Tam był jeszcze taki drobiazg w psotaci daty tych postów, na które sie powołujesz.
Moźna wniosek taki wyciągnąc z tego, iź archeologia jest co prawda dziedziną ciekawą, ale nie zawsze bezpieczną dla zdrowia.
Rebe
Dodano
13.09.2005 13:19:24
Kuba:

Przepraszam, przesadziłem, trochę mnie poniosło.
Nie zmienia to faktu, źe jest jasno powiedziane, źe takich zachować nie tolerujemy i powinnaś juź wylecieć.

Kuba....przeprosiny przyjęte :)

Zastanawia mnie pewien fakt. Otóź weszłam w temat i przeczytałam o craku do Pointa....Ktoś pytał, ktoś inny odpowiadał....ale nikt nie rzucił się na pytającego o craka za to, źe pytał. Na mnie to się skupiło...."poczytaj regulamin". Okay....ale zatem Wy teź poczytajcie regulamin bo wychodzi mi na to, ze trzymacie temat o craku do Pointa i nawet jak tam wynika....ktoś komuś podrzucił stronkę z crakiem. Nikt z Was ...facetów nie naskoczył na pytającego z zaleceniem poczytania regulaminu.
Zdecydowanie nie miałam szczęścia
:(

No to chyba juź wszystko w tym temacie drodzy Panowie :D
margo
Dodano
13.09.2005 13:16:00
margo:
To nie ulica, a forum.....gdzie kultura obowiązuje..... a niewiedza zasługuje na informacje.

Trza było najpierw regulamin przeczytać... nie byłoby teraz biadolenia.
Kuba ma racje, za pytania o kraki powinno sie dostawać wakacje.
Anonymous
Dodano
13.09.2005 10:16:33
margo:
Kubo...ja z pytaniem i nie prywatnym gdyź nie prywatnie nazwałeś mnie idiotką. Zapytam.....:
–Czy Tobie wolno tak brzydko sie zwracać do foremek?

Moźesz upomnieć, ale idiotkami nie dowalaj bo to świadczy nie o mnie a o Tobie.

Pozdrawiam pięknie...bez urazy teraz :)

margo
(bez dodatku)

Przepraszam, przesadziłem, trochę mnie poniosło.
Nie zmienia to faktu, źe jest jasno powiedziane, źe takich zachować nie tolerujemy i powinnaś juź wylecieć.
Kuba
Dodano
13.09.2005 01:09:47
kietek:
Przeczytaj se lepiej regulamin i wtedy oceniaj kto zachowal sie nie tak.

Zgoda, ale "idiotka" to troszkę nie na miejscu. Rozumiem, źe moźna zwrócic komuś uwage, ale bez epitetów.
To nie ulica, a forum.....gdzie kultura obowiązuje..... a niewiedza zasługuje na informacje.

Do moderatora:
Sama się usmiałam z tej "dozgonności", ale sza... :)
margo
Dodano
12.09.2005 23:46:08
Przeczytaj se lepiej regulamin i wtedy oceniaj kto zachowal sie nie tak.

:arrow: http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=1462
kietek
Dodano
12.09.2005 23:31:48
margo
Dodano:
12.09.2005 23:12:02
Komentarzy:
8
Strona 3 / 3