Temat do Kuby
Kubo...ja z pytaniem i nie prywatnym gdyź nie prywatnie nazwałeś mnie idiotką. Zapytam.....:
–Czy Tobie wolno tak brzydko sie zwracać do foremek?
Moźesz upomnieć, ale idiotkami nie dowalaj bo to świadczy nie o mnie a o Tobie.
Pozdrawiam pięknie...bez urazy teraz :)
margo
(bez dodatku)
–Czy Tobie wolno tak brzydko sie zwracać do foremek?
Moźesz upomnieć, ale idiotkami nie dowalaj bo to świadczy nie o mnie a o Tobie.
Pozdrawiam pięknie...bez urazy teraz :)
margo
(bez dodatku)
Odpowiedzi: 20
margo:EL NINO...mi się nie nudzi. Mam full roboty, chociaźby z próbami pisania maleńkich programów...uczę się tego....sama....na zasadzie prób i błędów i to lubię.
Moźe jakaś próbka ?
margo:Nie bądź złośliwy pisząc, źe mogły mi pomóc wybrać puder czy tusz do torebki. To teź...czego Ty pewno nie wiesz....
Chyba do rzęs :mrgreen:
EL NINO...mi się nie nudzi. Mam full roboty, chociaźby z próbami pisania maleńkich programów...uczę się tego....sama....na zasadzie prób i błędów i to lubię. Faktycznie pisząc o kobietach, które mi pomogły ...nie były z tego forum, ale z netu. To fakt. Nie bądź złośliwy pisząc, źe mogły mi pomóc wybrać puder czy tusz do torebki. To teź...czego Ty pewno nie wiesz....
W gronie moich znajomych, a przewaźają w tym gronie męźczyźni, to właśnie kobiety są po informatyce i do tego są naprawdę dobre, a kumpel....tylko jeden. Oczywiście moźe to być przypadek.
Śmieszy mnie takie podejście do kobiet. Za stara jestem aby się dziwić i za dobrze znam facetów aby próbować spojrzeć na nich oczami kobiet. Patrzę na Was jak na kogoś kto inaczej od nas postrzega świat....ani gorzej ani lepiej. Jednak przyznam, źe Wasze uzurpatorskie, władcze odgórne podejście do świata kobiet wynika tylko i wyłącznie z wychowania, czasów i kultury, a nie rzadko i z niewiedzy i z włąsnej małosci. Dobrze, źe to się zmienia. Dobrze, ze nie wszyscy męźczyźni tak samo patrzą. Mam jednak kumpli, którzy są naprawdę super facetami. Co się za tym kryje? Ano....przede wszystkim inteligencja, polot, kultura, wiedza, wraźliwość i to razem wpływa na ich urodę, bo nie mięśnie i wygląd mięśniaka.
Nie jestem męźczyznofobką, chociaź z obserwacji naszych światów moźe i powinnam, ale to wahanie trzymam na wodzy uwaźając, źe byłabym okropnie subiektywna.
Moźe dlatego umiem na Was patrzeć jak na kumpli gdyź tak się składa, źe jestem lesbijką i nie muszę z tej racji się do Was umizgiwać. Dlatego myślę, źe mogę postrzegać Wasz świat z takiego samego pułapu jak i Wy nasz ale bez niewybrednych epitetów i zapędów przywódczych.
Okay EL NINO, źe umiesz wziąć to co moźe Ciebie, nauczyć kobieta.... bez wstydu, źe oto ta co dobiera teź puder do torebki w czymś Cię olśniła.
Panowie, jak moźna z Wami tutaj dyskutować kiedy staracie się na wstępie zdegradować kogoś gdyź to jest kobieta. Z jednej strony chcecie aby tu były, a z drugiej patrzycie na nas jak na coś głupiego?
Więc jak z Wami rozmawiać? Nie da się przecieź. Udowadniać, źe się mylicie? Po co...i tak Wy swoje a ja swoje więc prawda....na to nie mam czasu. Mam przyjemniejsze miejsca w necie i ciekawe rzeczy których mogę się nauczyć więc wybór jest oczywisty. Zresztą co Wam po mnie....hehehe....
W gronie moich znajomych, a przewaźają w tym gronie męźczyźni, to właśnie kobiety są po informatyce i do tego są naprawdę dobre, a kumpel....tylko jeden. Oczywiście moźe to być przypadek.
Śmieszy mnie takie podejście do kobiet. Za stara jestem aby się dziwić i za dobrze znam facetów aby próbować spojrzeć na nich oczami kobiet. Patrzę na Was jak na kogoś kto inaczej od nas postrzega świat....ani gorzej ani lepiej. Jednak przyznam, źe Wasze uzurpatorskie, władcze odgórne podejście do świata kobiet wynika tylko i wyłącznie z wychowania, czasów i kultury, a nie rzadko i z niewiedzy i z włąsnej małosci. Dobrze, źe to się zmienia. Dobrze, ze nie wszyscy męźczyźni tak samo patrzą. Mam jednak kumpli, którzy są naprawdę super facetami. Co się za tym kryje? Ano....przede wszystkim inteligencja, polot, kultura, wiedza, wraźliwość i to razem wpływa na ich urodę, bo nie mięśnie i wygląd mięśniaka.
Nie jestem męźczyznofobką, chociaź z obserwacji naszych światów moźe i powinnam, ale to wahanie trzymam na wodzy uwaźając, źe byłabym okropnie subiektywna.
Moźe dlatego umiem na Was patrzeć jak na kumpli gdyź tak się składa, źe jestem lesbijką i nie muszę z tej racji się do Was umizgiwać. Dlatego myślę, źe mogę postrzegać Wasz świat z takiego samego pułapu jak i Wy nasz ale bez niewybrednych epitetów i zapędów przywódczych.
Okay EL NINO, źe umiesz wziąć to co moźe Ciebie, nauczyć kobieta.... bez wstydu, źe oto ta co dobiera teź puder do torebki w czymś Cię olśniła.
Panowie, jak moźna z Wami tutaj dyskutować kiedy staracie się na wstępie zdegradować kogoś gdyź to jest kobieta. Z jednej strony chcecie aby tu były, a z drugiej patrzycie na nas jak na coś głupiego?
Więc jak z Wami rozmawiać? Nie da się przecieź. Udowadniać, źe się mylicie? Po co...i tak Wy swoje a ja swoje więc prawda....na to nie mam czasu. Mam przyjemniejsze miejsca w necie i ciekawe rzeczy których mogę się nauczyć więc wybór jest oczywisty. Zresztą co Wam po mnie....hehehe....
EL NINO:.... moze zaczne od siebie – ja nie jestem kobitka. Gagman, brtx, tire, t123, krecik, gieras, Pawek, Seeker, gusioo, SLAY3R rowniez nie. McScr@by ? Szymon Grabiński ? Rowniez nie.
Nooooo....jakby to powiedzieć.....raz ..byłem w pewnym sensie :roll: 1 kwietnia 1981 , ale wszystko się dobrze skończyło, tzn cześć...zachowała/em :wink: :lol:
Ps. A Rebego kurna nie wymienił :mrgreen:
W jakim Ty sie dziewczyno kregu obracasz ? Nie znasz facetow potrafiacych ciut wiecej niz tylko kliknac myszka na linka z czatem na onecie ? Seminarium jakies czy co ? Co wedlug Ciebie znaczy "kobieta fachowiec w tej dziedzinie (komputer)" ? Chodzi Ci o babeczke wklepujaca faktury w programie ksiegowym przez osiem godzin ?margo:A co do kobiet zainteresowanych komputerami na poziomie powyźej uźytkowym to znam ich więcej niź facetów w dodatku są świetnymi fachowcami w tej dziedzinie. No i nie są szowinistkami.
Napisalem wyzej – sa wyjatki i potrafie ich kilka wskazac palcem, nawet na tym forum. Ale bez jajków prosze.
margo, to nie mniemanie. To sa fakty z ktorymi sie nie dyskutuje.margo:Ale Panowie nie mam się czemu dziwić, źe takie macie o swojej wiedzy mniemanie. Jakby to było gdyby okazało się, źe baby nie ustępują Wam pola.
Drugi Twoj wniosek jest rowniez bledny. Przynajmniej jesli chodzi o moja osobe. Jesli juz ta "baba" nie bedzie mi ustepowac pola, a nawet bedzie potrafila wiecej ode mnie, z przyjemnoscia naucze sie czegos nowego. Wrecz przyjme nowe doswiadczenia z pokora.
Zadalem sobie troche trudu aby przegladnac Twoje strasze posty w poszukiwaniu nickow tych "tempakow" i wszechstronnie uzdolnionych osobnikow plci odmiennej od mojej – znaczy babeczek :P .margo:Kilka razy wchodziłam na forum prosząc o radę i w dwóch przypadkach na trzy właśnie kobiety wyjaśniły mi profesjonalnie i rzeczowo co mam robić aby zlikwidować problem, a tylko jeden raz pomógł mi facet z tego forum. Więc moźecie sobie tylko pogawędzić między sobą...ot i tyle.
Pod wlos wszystkich tutaj bierzesz ? Czy moze godzina w ktorej pisales posta byla nie taka jak byc powinna ? Jestes w stanie pokazac te Twoje "pomocnice" ? Przelecmy Twoje stare problemy i moze zaczne od siebie – ja nie jestem kobitka. Gagman, brtx, tire, t123, krecik, gieras, Pawek, Seeker, gusioo, SLAY3R rowniez nie. McScr@by ? Szymon Grabiński ? Rowniez nie.
W takim razie gdzie One sa, te "kobiety" ? Wziely sie i wypisaly ? Zmyslasz margo, bajki piszesz i chyba zaczynasz w nie sama wierzyc. No chyba ze kolezanki na PW pomogly – makijaz dobrac do torebki :P .
Napisalabys po prostu – nudzi mi sie, sama jestem, facet mnie nie chce, chce pogadac i dlatego kontynuuje temat. To zrozumiem :wink: .
Daj spokoj. Jak to facet – nie znajde bo jestem z natury leniwy i nie pomysle, bo ta czynnosc jest przeciez obca facetom :mrgreen: .margo:Pomyśl a znajdziesz.
margo:Pozdrawiam Ogromnego Chana
A Tego przyznam to..... nie znam :wink:, nie widziałem :twisted: i wogóle nie wiem kto zacz :wink: :lol: – jakiś ogromny Mongoł się po forum pałęta i tylko jedna osoba go zna? :wink: :lol:
Pomyśl a znajdziesz.
A co do kobiet zainteresowanych komputerami na poziomie powyźej uźytkowym to znam ich więcej niź facetów w dodatku są świetnymi fachowcami w tej dziedzinie. No i nie są szowinistkami.
Ale Panowie nie mam się czemu dziwić, źe takie macie o swojej wiedzy mniemanie. Jakby to było gdyby okazało się, źe baby nie ustępują Wam pola.
Kilka razy wchodziłam na forum prosząc o radę i w dwóch przypadkach na trzy właśnie kobiety wyjaśniły mi profesjonalnie i rzeczowo co mam robić aby zlikwidować problem, a tylko jeden raz pomógł mi facet z tego forum. Więc moźecie sobie tylko pogawędzić między sobą...ot i tyle.
A co do kobiet zainteresowanych komputerami na poziomie powyźej uźytkowym to znam ich więcej niź facetów w dodatku są świetnymi fachowcami w tej dziedzinie. No i nie są szowinistkami.
Ale Panowie nie mam się czemu dziwić, źe takie macie o swojej wiedzy mniemanie. Jakby to było gdyby okazało się, źe baby nie ustępują Wam pola.
Kilka razy wchodziłam na forum prosząc o radę i w dwóch przypadkach na trzy właśnie kobiety wyjaśniły mi profesjonalnie i rzeczowo co mam robić aby zlikwidować problem, a tylko jeden raz pomógł mi facet z tego forum. Więc moźecie sobie tylko pogawędzić między sobą...ot i tyle.
Dlaczego ? Po prostu boja sie komputerow, a co za tym idzie nie korzystajac z nich, nie musza odwiedzac for komputerowych w poszukiwaniu rozwiazania problemu. Owszem, babeczki wola tasiemce w telewizji, badz za ciuchami po sklepach biegac – to nie wymaga myslenia.
Wyjatki oczywiscie sa, ale nie bede ich palcem pokazywal.
Zaznaczam ze jest to tylko i wylacznie moje zdanie – meskiej, szowinistycznej swini :P .
Wyjatki oczywiscie sa, ale nie bede ich palcem pokazywal.
Zaznaczam ze jest to tylko i wylacznie moje zdanie – meskiej, szowinistycznej swini :P .
Gdzie wiec te dowody ? Jaka racja ?margo:ale chcę dowieść, źe Wasza racja wcale nie jest taka oczywista
Kuba:
Podpowiem: wg badania gemiusProfile kobiety stanowią 19,1% ogółu odwiedzających CXP.
No i teraz wiecie Panowie dlaczego kobietki wolą bywać gdzie indziej..... :D
Nie jest tak zle :PKuba:
Podpowiem: wg badania gemiusProfile kobiety stanowią 19,1% ogółu odwiedzających CXP.
Juz nawet wiem jaki admin jest ta kobieta :mrgreen:
Faktycznie Panowie, jesteście z Marsa :twisted:
Czy trudno zrozumieć, źe ja się nie kłócę ale chcę dowieść, źe Wasza racja wcale nie jest taka oczywista :roll: .
Okay.....wysiadam, bo brak mi czasu i nerwów aby Wam udowadniać, źe macie w tym temacie takźe swoją winę.
Zresztą tego nie da się zrobić jak zdąźyłam zauwaźyć. Jak ktoś zatkał sobie uszy to przecieź nie będzie słyszał....bo nie chce.
Idę sobie z tematu, ale znów wpadnę kiedyś....bo jak widać z daty.....wcale nie jestem tu taka nowa, chociaź mam mało postów jednak jakiś czas juź tu jestem z kątka sobie czytam a czasami pytam jak potrzebuję.
Pozdrawiam Ogromnego Chana Forum...Moderatorów i Kubusia ....bywajcie na razie
Czy trudno zrozumieć, źe ja się nie kłócę ale chcę dowieść, źe Wasza racja wcale nie jest taka oczywista :roll: .
Okay.....wysiadam, bo brak mi czasu i nerwów aby Wam udowadniać, źe macie w tym temacie takźe swoją winę.
Zresztą tego nie da się zrobić jak zdąźyłam zauwaźyć. Jak ktoś zatkał sobie uszy to przecieź nie będzie słyszał....bo nie chce.
Idę sobie z tematu, ale znów wpadnę kiedyś....bo jak widać z daty.....wcale nie jestem tu taka nowa, chociaź mam mało postów jednak jakiś czas juź tu jestem z kątka sobie czytam a czasami pytam jak potrzebuję.
Pozdrawiam Ogromnego Chana Forum...Moderatorów i Kubusia ....bywajcie na razie
brtx:... bo kobietek u nas jak na lekarstwo :)
bla bla bla.
Masz nauczke margo i niech to bedzie lekcja dla wszystkich tu osob, tzw. uzytkownikow Forum – obecnych i przyszlych.
Liczmy na wyciagniecie przez Ciebie odpowiednich wnioskow, no i aktywne uczostnictwo w Forum, bo kobietek u nas jak na lekarstwo :)
pozdrowienia.
Masz nauczke margo i niech to bedzie lekcja dla wszystkich tu osob, tzw. uzytkownikow Forum – obecnych i przyszlych.
Liczmy na wyciagniecie przez Ciebie odpowiednich wnioskow, no i aktywne uczostnictwo w Forum, bo kobietek u nas jak na lekarstwo :)
pozdrowienia.
Kuba:Mrówek:
Wiesz co margo? Wiem, źe nie powinienem się wtrącać...
To po co się wtrącasz? :D
Bo sam nie lubię takiego czegoś ;)
Mrówek:
Mrówek:
margo:EL NINO:
To chyba wystarczy i mysle ze nie bedzie potrzeby kontynuowania tego tematu ?
No to i nie kontynuj.
Wiesz co margo? Wiem, źe nie powinienem się wtrącać, ale u mnie nie byłoby takiego pobłaźania.
Widziałaś, źe temat jest bardzo stary, to po co go otwierałaś?
Nawet jeźeli regulamin nie kwestionuje takiej rzeczy, to i tak powinnaś zachować trochę przyzwoitości i pokory.
Ty jednak tych dwóch powyźszych nie zachowałaś i za cholerę nie chcesz przyznać się do błędu, który jednak popełniłaś.
(jeźeli powyźsze słowo jest nieregulaminowe, to proszę je zamienić na inne).
A moderatorzy oraz administratorzy nie są beeee. Oni pilnują porządku na tym forum.
Powiedzmy, źe ty będziesz miała swoje forum. Będą na nie wchodzili normalni uźytkownicy... ale do pewnego czasu. Uwierz, źe czasem trafiają się ludzie niepowaźni, którzy powinni nauczyć się kultury bycia.
Ciebie oczywiście nie podejrzewam o brak tej kultury, ale przeczytaj to co piszesz i mocno to przemyśl.
I zapamiętaj sobie, źe wszyscy na tym forum będą dla ciebie w porządku, jeśli ty teź będziesz dla nich w porządku.
Kłócenie się z dwoma administratorami i moderatorem nie jest chyba zbyt dobrym sposobem na przywitanie się. Juź wolę "hej, jetsem nu nowy (nowa)".
Niezaleźnie od tego co znalazłaś w starych postach (a napewno nie znalazłaś tam kraka lub seriala, bo takich rzeczy nie mamy), nadrzędną rzeczą nad całym tym forum ejst regulamin i on ciebie teź obowiązuje. Równieź radze juź nie dyskutować.
Niezaleźnie od tego co znalazłaś w starych postach (a napewno nie znalazłaś tam kraka lub seriala, bo takich rzeczy nie mamy), nadrzędną rzeczą nad całym tym forum ejst regulamin i on ciebie teź obowiązuje. Równieź radze juź nie dyskutować.
EL NINO:
No to i nie kontynuj.
Dlaczego zamykac ? Dlaczego uwagi dopisywac w podobnych tematach ? Traktuj to wlasnie tak, jak o tym napisalas w poscie wyzej – rok zerowy. Wczesniej bylo wolno, teraz nie. Nikt w tej chwili nie bedzie latal po wszystkich starych tematach zamykajac te w ktorych pisano o kluczach, crackach, itd.margo:Moźe zatem lepiej usunąć temat albo powinno sie wcześniej w nim napisać uwage i zamknąć.
Wystarczy przynajmniej przeczytac sobie na poczatku – przy/po rejestracji – regulamin, a nie bedzie zadnych klopotow.
Rebe:Jestem spokojny, pełen dobrej woli i układny nad podziw,ale ...... zarejestrowąłeś się . Tym samym przyjęłaś na siebie obowiązki z regulaminu wynikające.
Przeszkadzało Ci to jak się Kuba do Ciebie odezwał ?
To teraz, przez swoje teksty, nie utwierdzaj nas w przekonaniu, źe to okreeślenie było adekwatne do Twego zachowania.
Kuba zrozumiał, źe miał chwilę "podniesionego ciśnienia" więc jest okay, bo ludzką rzeczą jest taki stan, i to jego wielkość, ale Jak widzę....Naczelny Cham Forum, ma przeogromnie wysokie ciśnienie.
Zwróciłam uwagę, źe zamiast epitetów moźna było rzeczowo zwrócić mi uwagę...to wszystko w temacie, bo ani czas zamieszczonego pytania o crak ani mój post nie ma związku z epitetami. Proszę szafować rzetelnymi uwagami jakie wymaga funkcja na forum a nie epitetami.
Okay...nie powinnam pytac o craka, bo jest to prawnie zabronione....nijako kradzieź, (pomyślałam, źe coś sie zmieniło, źe PSP 7 jest juź za free, a moja stara wersja wymaga jeszcze craka)ale kiedy jest temat o pomoc w znalezieniu craka i temat trzyma sie forum i nikt nie zwrócił uwagi jakiej mi nie poskąpiono. Moźe zatem lepiej usunąć temat albo powinno sie wcześniej w nim napisać uwage i zamknąć. Był przecieź otwarty.