Temat do Kuby
Kubo...ja z pytaniem i nie prywatnym gdyź nie prywatnie nazwałeś mnie idiotką. Zapytam.....:
–Czy Tobie wolno tak brzydko sie zwracać do foremek?
Moźesz upomnieć, ale idiotkami nie dowalaj bo to świadczy nie o mnie a o Tobie.
Pozdrawiam pięknie...bez urazy teraz :)
margo
(bez dodatku)
–Czy Tobie wolno tak brzydko sie zwracać do foremek?
Moźesz upomnieć, ale idiotkami nie dowalaj bo to świadczy nie o mnie a o Tobie.
Pozdrawiam pięknie...bez urazy teraz :)
margo
(bez dodatku)
Odpowiedzi: 20
rece opadaja jak czytam niektore wypociny.margo:EL NINO:margo, to ze stara *** jestes, wyniuchalem od razu.....margo:EL NINO...
Za stara jestem
(...)
jestem lesbijką
Boźe ... Ty jesteś zboczony!!!Powinieneś się jakiejś terapii poddać .... :wink:
margo – wszyscy zdrowi?
EL NINO:margo, to ze stara *** jestes, wyniuchalem od razu.....margo:EL NINO...
Za stara jestem
(...)
jestem lesbijką
Boźe ... Ty jesteś zboczony!!!Powinieneś się jakiejś terapii poddać .... :wink:
EL NINO matrwiący się o mnie:Nie wiem co z niego wyrosnie.
"O mnie się nie martw..." jak szło w jednej z piosenek popularnych, gdym juź włosy przetarte od hełmu miał ździebko. :wink:
Bacz za to, byś jako jeden Trojan – imieniem Ali – nie skończył paszczęką pokłapując jeno i marząc jak to byś mógł... :P
Zaś w kwestii "mania siły" – trenujta wszyćkie moze ......dojdziecie :lol:
margo, to ze stara *** jestes, wyniuchalem od razu. Wiem ze to dziwnie zabrzmi z racji tego ze facet nie mysli, ale tak wlasnie myslalem czytajac Twoje posty. Moglbym sie jedynie pomylic podajac przedzial wieku w ktorym jestes :P . Z lesbijka tez mi nie nowina, bo i taka mozliwosc przemknelo przez moja pusta mozgownice. Szosty zmysl ? Moze :wink: .margo:EL NINO...
Za stara jestem
(...)
jestem lesbijką
Gdzies tam piszesz o tym jacy to faceci zli, ze to wina wychowania, kultury, itd. Nie wydaje Ci sie ze przemawia przez Ciebie zlosc ? Niezrozumienie ? Ze chcialabys widziec swiat dokladnie taki jak w swojej wyobrazni ? A facet mialby byc taki jak kobieta i zachowywac sie dokladnie w identyczny sposob ? Taki swiat bylby ciekawy ? Nie sadze. Nie moglbym zniesc tego, ze wszyscy na ulicy trajkocza bez opamietania o nowej sukience, ze w pracy obgaduja kolezanke z sasiedniego pokoju tylko dlatego ze ma nowa bluzke a w domu siedza przy robotkach recznych opowiadajac o ostatniej miesiaczce czy tez farbie do wlosow.
Musisz byc dzielna margo, bo swoim narzekaniem niczego nie zmienisz. Moze kiedys, w przyszlosci, gdy Nas juz nie bedzie faceci zbabieja i zamiast bokserek stringi zakladac beda :P .
Prozny Twoj trud margo. Rebe z zalozenia nie lubi kobiet, uraz jakis ma do nich. Od malego w domu matka znecala sie nad nim fizycznie, w przedszkolu przed poobiednia drzemka dostawal wpierdziel od Pani Przedszkolanki, w szkole Pani od wu–efu kazala mu pompki robic, a gdy byl w wojsku, Pani Kierowniczka z kantyny zdzielila go mokra szmata gdy glosno powiedzial w jej towarzystwie "wielka ***". Zamknal sie chlopak w sobie i na dzwiek kobiecego glosu dostaje delirki. Jak zauwazylas slusznie, jest zgryzliwy i zaczepny. Nie wiem co z niego wyrosnie :mrgreen: .margo do Rebe:Nie mam do Ciebie siły...
aligator:
Głupim bym był gdybym chciał naprawdę miejsce to zająć. Grzeczny chciałem być ale widać na nic moje wysiłki bo siły do Ciebie trza mieć, a raczej jak widzę nie mieć wogóle juź. Ostatni raz więc tak grzecznie piszę bo od tej pory same joby, same joby powtarzam z klawiatury w kierunku Twoim lecieć będą :mrgreen: :mrgreen:
Grzeczny ? Dobrześ napisał , źe "chciałeś" jak nigdy, a wyszło jak zawsze :lol:
Joby ? – z utęsknieniem czekam,by poznać jakieź to określenia typu tego w uźyciu gadzim znaleźć moźna ;)
Rebe:Tia... – cieszę się, źe miejsce swe w szeregu nie tylko poznałeś, ale i przyczyny, dla których je zajmujesz, pojąć zdołałeś :mrgreen:
Głupim bym był gdybym chciał naprawdę miejsce to zająć. Grzeczny chciałem być ale widać na nic moje wysiłki bo siły do Ciebie trza mieć, a raczej jak widzę nie mieć wogóle juź. Ostatni raz więc tak grzecznie piszę bo od tej pory same joby, same joby powtarzam z klawiatury w kierunku Twoim lecieć będą :mrgreen: :mrgreen:
No to pazury straciłam....cholera....szukałam w tematach....i nic. Poszłam po postach Kuby....1400>>>....nie dam rady....utkwiłam w homoseksualistach i smutno mi się zrobiło czytając niektóre wypowiedzi.
Kuba...plisssss....nakieruj mnie gdzie mam szukać....podaj namiar na temat?
Kuba...plisssss....nakieruj mnie gdzie mam szukać....podaj namiar na temat?
Kuba:Juź o tym pisałem, poszukaj.
Będę pazurami ryła forum :( , węchem sie posłuźę :cry: ....i lupą :oops: ....DZIĘKUJĘ.
Rebe:Tak sobie ze 4 sztuki zapodam:
1.– zgodnie z tą samą logiką tego teź nie powiedziałaś, bo zostało to przez Ciebie napisane. Tak jak i poprzednie cytowane przeze mnie fragmenty.wkładasz w moje usta słowa, których nie powiedziałam
Nie mam do Ciebie siły...zwyczajnie nie mam ....jakbyś nie chciał rozumieć co pisałam...ale okay....daję Ci fory i w tym wątku zamykam usta. Odbieraj co piszę jak sobie chcesz jeśli nie chcesz tak jak piszę.
Rebe:2. Skoro zwracasz się do mnie per podpis to czyń to w zgodzie z formą, która w nim jest/była, bo wszelkie zmiany tego elementu – tak jak i nicka – bez akceptacji ze strony osoby, w innym wypadku moźesz być posądzona o pewne przywary, źe eufemizmu uźyję.
Wybacz...nie czynię tego specjalnie ale nie mogę tytułować Ciebie tak jak piszesz się na forum z powodów.... na wyjaśnienie, których tutaj nie miejsce...powiedzmy zatem....natury wyźszej. Ale mogę do Ciebie mówić, np: Nauczycielu, Jego Wysokość, Kolego....i prosze nie posądzaj mnie o nic...sam powiedz jak? Proszę?
Zaś odpowiedz na moje pytania...dzięki piękne :D
aligator:
Z szacunku do wieku i mądrości Twej nie ośmielę się nigdy :wink: :wink:
Tia... – cieszę się, źe miejsce swe w szeregu nie tylko poznałeś, ale i przyczyny, dla których je zajmujesz, pojąć zdołałeś :mrgreen:
Rebe:czy moźe moje zająć pragniesz ?
Z szacunku do wieku i mądrości Twej nie ośmielę się nigdy :wink: :wink:
margo:Tym razem mam prosbę do Kuby. Twój avararek zmienia sie jak w kalejdoskopie. Czy mógłbyś nauczyć mnie w jaki sposób to robisz? Czy sam się tak bawisz, czy to jest taka moźliwość tego forum, a moźe masz jakiś programik do tego....???
Juź o tym pisałem, poszukaj.
margo:
2) –Do kogo naleźy poczta na stronie www (forum)kiedy forumowicz jest usunięty....czy powinien otrzymać czas do jej wypróźnienia, skasowania jej? Jak mówi prawo?
Nie wiem jak jest gdzie indziej, ale na CXP zazwyczaj nei usuwamy userów, nawte jak sami tego chcą. CO najwyźej ban mogą dostać.
Tak sobie ze 4 sztuki zapodam:
1.
2. Skoro zwracasz się do mnie per podpis to czyń to w zgodzie z formą, która w nim jest/była, bo wszelkie zmiany tego elementu – tak jak i nicka – bez akceptacji ze strony osoby, w innym wypadku moźesz być posądzona o pewne przywary, źe eufemizmu uźyję.
3.Jeźeli legalnie weszłaś w posiadanie tego spolszczenia, a warunki licencyjne, o ile są , nie zabranaija rozpowszechniania to jest to legalne. Zaś co do instalacji – tu moze być róźnie, o ile bowiem nie ma ingerencji w kod programu "podstawoego" to nikt się nie przyczepi, ale juź w innej sytuacji ........licencję trzeba przeczytać.
4.Właścicielem poczty w skrzynce jest adresat rw. nadawca – to taka sama korespondencja jak papierowa.
Regulacji co do tego czy ma być "karencja" nie znajdziesz, bo przyczyn powodujacych brak moźliwości odbioru poczty moze być wiele. Natmiast generalnie istnieją w regulaminach dostawców zapisy dotyczące okresu przechowywania nieodebranej korespondencji.
Tam teź mogą być wskazane kroki jakie naleźy podjąć by móc uzyskać do niej dostęp.
Tyle, źe mowa tu o poczcie,a nie o PW , które stanowi część forum i podlega jego "prawom".
PS.
ali, zwany przez co poniektórych trojanem... – zazdraszczasz – mam nowe zęby to i zgryźliwy być mogę.
O tym , ze tetryków było dwóch to juź tylko z dbalości o Twoją sklerozę wspominam, nieśmiało pytając czy do tego wolnego miejsca "aspirujesz", czy moźe moje zająć pragniesz ?
1.
– zgodnie z tą samą logiką tego teź nie powiedziałaś, bo zostało to przez Ciebie napisane. Tak jak i poprzednie cytowane przeze mnie fragmenty.wkładasz w moje usta słowa, których nie powiedziałam
2. Skoro zwracasz się do mnie per podpis to czyń to w zgodzie z formą, która w nim jest/była, bo wszelkie zmiany tego elementu – tak jak i nicka – bez akceptacji ze strony osoby, w innym wypadku moźesz być posądzona o pewne przywary, źe eufemizmu uźyję.
3.Jeźeli legalnie weszłaś w posiadanie tego spolszczenia, a warunki licencyjne, o ile są , nie zabranaija rozpowszechniania to jest to legalne. Zaś co do instalacji – tu moze być róźnie, o ile bowiem nie ma ingerencji w kod programu "podstawoego" to nikt się nie przyczepi, ale juź w innej sytuacji ........licencję trzeba przeczytać.
4.Właścicielem poczty w skrzynce jest adresat rw. nadawca – to taka sama korespondencja jak papierowa.
Regulacji co do tego czy ma być "karencja" nie znajdziesz, bo przyczyn powodujacych brak moźliwości odbioru poczty moze być wiele. Natmiast generalnie istnieją w regulaminach dostawców zapisy dotyczące okresu przechowywania nieodebranej korespondencji.
Tam teź mogą być wskazane kroki jakie naleźy podjąć by móc uzyskać do niej dostęp.
Tyle, źe mowa tu o poczcie,a nie o PW , które stanowi część forum i podlega jego "prawom".
PS.
ali, zwany przez co poniektórych trojanem... – zazdraszczasz – mam nowe zęby to i zgryźliwy być mogę.
O tym , ze tetryków było dwóch to juź tylko z dbalości o Twoją sklerozę wspominam, nieśmiało pytając czy do tego wolnego miejsca "aspirujesz", czy moźe moje zająć pragniesz ?
Tym razem mam prosbę do Kuby. Twój avararek zmienia sie jak w kalejdoskopie. Czy mógłbyś nauczyć mnie w jaki sposób to robisz? Czy sam się tak bawisz, czy to jest taka moźliwość tego forum, a moźe masz jakiś programik do tego....???
Nie będę pisać wdzięczna margo :wink: tak w razie czego.
A dwa pytania do Panów....specjalistów od prawa i Wielkiego Tu(c)hajbeja Forum:
1) –Czy rozpowszechnianie, instalowanie....spolszczeń do programów jest dozwolone?
2) –Do kogo naleźy poczta na stronie www (forum)kiedy forumowicz jest usunięty....czy powinien otrzymać czas do jej wypróźnienia, skasowania jej? Jak mówi prawo?
Nie będę pisać wdzięczna margo :wink: tak w razie czego.
A dwa pytania do Panów....specjalistów od prawa i Wielkiego Tu(c)hajbeja Forum:
1) –Czy rozpowszechnianie, instalowanie....spolszczeń do programów jest dozwolone?
aligator:ali, zwany przez co poniektórych trojanem... :lol:
Końskim :?:
:mrgreen:
margo o Rebe:Jesteś zaczepny i zgryźliwy...
No i wreszcie ktoś s......mu tetrykowi coś od serca szczerego napisał :mrgreen: :wink:
Margo nie mów źe juź nie wpadniesz i nie skrobniesz nic na forum. Toź tu klawo jak cholera, a i świń niejakich mało a jak są to juź ostatnie niedobitki. Na wymarciu, źe tak powiem :lol: :wink:
ali, zwany przez co poniektórych trojanem... :lol:
Rebe:Tia.......margo:Dobrze, ze nie wszyscy męźczyźni tak samo patrzą.
Piekna pointa – szkoda tylko, źe "przerabianiem świata na swą modłę" zalatuje.
Czyźby....dziwne.... bo napisałam jak myślę....zawsze tak piszę i tak mówię, a Ty widzisz, źe chcę kogoś przerabiać na modłę. Po co, przecieź to trud Edypa byłby.
margo:Panowie, jak moźna z Wami tutaj dyskutować kiedy staracie się na wstępie zdegradować kogoś gdyź to jest kobieta.
Tak jak napisałam tak to odczułam tutaj po tym co do mnie odpisaliście zwłaszcza na temat kobiet.
Rebe:
To się babska logika nazywa. Uwagę zwróconą – mniejsza o formę, bo o tym juź było – uźytkownikowi odbierać jako atak męskich, szowinistycznych świń.
Mniód sam.
Czyźby coś ferwor polemiczny Ci przysłonił ?
Nie rozumiem...przecieź to nie ja wyraziłam sie "męskie szowinistyczne świnie"? Coś Ci umknęło chyba. A ferwor polemiczny....przecieź z Tobą nie moźna polemizować...szukasz kwiatków, babskiej logiki....wkładasz w moje usta słowa, których nie powiedziałam.....Jesteś zaczepny i zgryźliwy...tak ja to czuje.
Rebe:Do reszty nie będę się odnosił bowiem ja takoź jak i EL NINO...jestem z natury leniwy ...
choć jeszcze parę kwiatków w ostatnim Twym poscie wyłowić zdołałem.
Hmmm...mówisz "parę kwiatków"? Coś drogi Panie powonieniem nie grzeszysz....dobrze, ze chociaź lenistwem jak twierdzisz.
Nie mam juz ochoty na dyskusie. Chciałabym sie poźegnmać bez złośliwości i dowalanek. Miłego forumowania się wszystkim tutaj...adios.
Tia.......
To się babska logika nazywa. Uwagę zwróconą – mniejsza o formę, bo o tym juź było – uźytkownikowi odbierać jako atak męskich, szowinistycznych świń.
Mniód sam.
Do reszty nie będę się odnosił bowiem ja takoź jak i EL NINO
margo:Dobrze, ze nie wszyscy męźczyźni tak samo patrzą.
margo:Panowie, jak moźna z Wami tutaj dyskutować kiedy staracie się na wstępie zdegradować kogoś gdyź to jest kobieta.
Mniód sam.
Do reszty nie będę się odnosił bowiem ja takoź jak i EL NINO
...jestem z natury leniwy ...
Jasne, źe będę zaglądać :D !!! Zrobię sobie spis potrzebnej wiedzy od zaraz i nie dam Wam spokoju....nie, nie od zaraz.... a od końca września, gdyź jadę do J.G. odwiedzić stare śmieci :D
Trzymajcie się ciepło chłopcy :D i proszę nie kładzcie mojego tematu....jakaś dyskusja o róźnicach płci, albo kawał? Fajnie się czyta troszkę luziku między fachowymi radami.
Trzymajcie się ciepło chłopcy :D i proszę nie kładzcie mojego tematu....jakaś dyskusja o róźnicach płci, albo kawał? Fajnie się czyta troszkę luziku między fachowymi radami.
Fajnie margo piszesz. Nie będę odpowiadał na słowa skierowane do kogoś innego, ale powiem/napiszę tylko tyle, źe....za mało chyba postów przeczytałaś napisanych przez starego prześmiewcę i Pierdołę EL NINA i dlatego w kaźdym źarcie upatrujesz złośliwości i próby jakiegoś ataku.
I to nie jest tak, źe tutaj sami wszechwiedzący są – nie, jeśli ktoś jakiegoś "buga" chlapnął, to nie przypominam sobie by tej emotki :oops: nie uźył i nie przyznał się do błędu. Forum szanuje wszystkich tych którzy nie próbują za wszelką cenę udowadniać innym źe ich racja, system, program, sterownik, punkt widzenia jest najlepszy na świecie, i zawsze , o ile pamiętam próby takich postaw były i będą pietnowane czy to źartem, wyśmianiem czy zwyczajnym ochrzanieniem.
Nikt tez tutaj nie "napada" na kobiety ( no moźe poza Aligatorem :wink:) bo...nie ma takiej potrzeby :)
Pozdrawiam i...zaglądaj tu czasem :)
I to nie jest tak, źe tutaj sami wszechwiedzący są – nie, jeśli ktoś jakiegoś "buga" chlapnął, to nie przypominam sobie by tej emotki :oops: nie uźył i nie przyznał się do błędu. Forum szanuje wszystkich tych którzy nie próbują za wszelką cenę udowadniać innym źe ich racja, system, program, sterownik, punkt widzenia jest najlepszy na świecie, i zawsze , o ile pamiętam próby takich postaw były i będą pietnowane czy to źartem, wyśmianiem czy zwyczajnym ochrzanieniem.
Nikt tez tutaj nie "napada" na kobiety ( no moźe poza Aligatorem :wink:) bo...nie ma takiej potrzeby :)
Pozdrawiam i...zaglądaj tu czasem :)