Telefon
Mam zamiar wymienić telefon (N3510i) na coś nowszego. Co mi polecacie? Jaki telefonik, tak do 400 zł? Aparatu to nawet nie chce mieć w telefonie, w ogóle mi na tym nie zaleźy. :!:
Myślę o Nokii 6610, proszę o rady:)
Myślę o Nokii 6610, proszę o rady:)
Odpowiedzi: 16
Na porządnej przeglądarce, najlepiej wbudowanym kliencie pocztowym, na moźliwości instalacji wszelakich programów java – map, czy słowników...
W mały stopniu zaleźy mi takźe na wbudowanym radiu.
W mały stopniu zaleźy mi takźe na wbudowanym radiu.
Naczelny:WaGonik:Naczelny:Jak narazie podobają mi się dwa –
N6610 i T630.
no tak tylko zalezy na co zwrocisz uwage :
czy bedziesz chciał ze znajomymi wymieniac sie dzwonkami tapetami to do tego słuźy Ci t630 ma BT jak i IR ma moźliwośc wysyłania danych w przeciwienstwie do nokii no i ma lepszy wyswietlacz, tylko teraz twoja sprawa któro wybierzesz :)
Nie, raczej nie.
no to napisz na czym Ci zaleźy ?
WaGonik:Naczelny:Jak narazie podobają mi się dwa –
N6610 i T630.
czy bedziesz chciał ze znajomymi wymieniac sie dzwonkami tapetami to do tego słuźy Ci t630 ma BT jak i IR ma moźliwośc wysyłania danych w przeciwienstwie do nokii no i ma lepszy wyswietlacz, tylko teraz twoja sprawa któro wybierzesz :)
Nie, raczej nie.
Naczelny:Jak narazie podobają mi się dwa –
N6610 i T630.
Jak narazie podobają mi się dwa –
N6610 i T630.
:arrow: Który z tych?
http://allegro.pl/showcat.php?id=165&view=gtext&buy=1&price_from=300&price_to=400&order=p&change_view=1
N6610 i T630.
:arrow: Który z tych?
http://allegro.pl/showcat.php?id=165&view=gtext&buy=1&price_from=300&price_to=400&order=p&change_view=1
Naczelny:A radio on ma?
nie ma
A radio on ma?
T630 aparat ma troszki kiepski ale jak Ci nie zalezy na aparacie to bierz ten tel.
–ma spoko dzwoneczki
–IR
–BT
–wyswietlacz 65tys. kolorow
–zgrabny
–lekki
Najlepszy wybor ;) jezeli nie zalezy Ci na aparacie w tel. ;)
–ma spoko dzwoneczki
–IR
–BT
–wyswietlacz 65tys. kolorow
–zgrabny
–lekki
Najlepszy wybor ;) jezeli nie zalezy Ci na aparacie w tel. ;)
noki 3310 jest dobra i jak niemasz mlotka to nia mozesz gwozdzia wbic :]
noki 3310 jest dobra i jak niemasz mlotka to nia mozesz gwozdzia wbic :]
heh ja mam t630 i jest nawet spoksik ale ze nie chcesz aparatu to nokia 3100 jest bardzo fajna, mała i ogulnie mi sie podoba.
ukaszuki:Tak od 7 lat to zawsze ma Nokie!!! I polecam Nokie!!!
Jak nic innego nie miałeś , to skąd wiesz co jest dobre?
ERROR 5:Miałem Nokie 6610 – nic specjalnego w niej nie ma, odradzam
Dlaczego odradzasz?
Tak od 7 lat to zawsze ma Nokie!!! I polecam Nokie!!! A jak chcesz coś się dowiedziec na temat telefonów to
www.komforum.net/
www.fkn.pl
Poczytaj!!! Zobacz co tobie pasuje!!!!
www.komforum.net/
www.fkn.pl
Poczytaj!!! Zobacz co tobie pasuje!!!!
Miałem Nokie 6610 – nic specjalnego w niej nie ma, odradzam
Ehh nokia .......... :( Ja tam mam Siemensa CX65 ale i CXT70 jest bardzo fajny tak jak i S70 bardzo fajne telefony duzo mozliwosci itp.. Jednak cx 65 ma wade ale otym bylo juz na tym forum :]