Telefon8210!!!!
Witam!!
Mam problem z moja nokią 8210!!
Nie wiem gdzie sie ustawia wygaszacz!!! Jak ściągne sobie jakiś to sie tylko zapisuje w wiadomościach graficznych!!! ?????? Co jest?? Gdzie to sie ustawia??
Mam problem z moja nokią 8210!!
Nie wiem gdzie sie ustawia wygaszacz!!! Jak ściągne sobie jakiś to sie tylko zapisuje w wiadomościach graficznych!!! ?????? Co jest?? Gdzie to sie ustawia??
Odpowiedzi: 10
Zawsze jest taka moźliwość :( dlatego zanim zaczniesz coś robić zrób pełną kopię oprogramowania Twojego telefonu np. programem KNOK
Jak nie bedziesz próbował wgrywać softa z innych telefonów niź 8210 i 8250 to będzie działać! W razie czego zawsze będziesz mógł wgrać spowrotem tą kopię!
Poszukaj w sieci informacji na ten temat, jest tego mnóstwo! Przejźyj fora internetowe a wszystko będzie jasne!
Jak nie bedziesz próbował wgrywać softa z innych telefonów niź 8210 i 8250 to będzie działać! W razie czego zawsze będziesz mógł wgrać spowrotem tą kopię!
Poszukaj w sieci informacji na ten temat, jest tego mnóstwo! Przejźyj fora internetowe a wszystko będzie jasne!
dzieki za rady!! Ale jak sie juź bede tym bawił to moge coś rozwalić w tym telefonie??
Potrzebujesz kabelek "MBUS" do nokii 8210 oraz kabel z zestawu "FLASHERA DEJANA" (kabelków raczej nie kupisz w źadnym sklepie ale jest ich mnóstwo na allegro) do tego dwa progamy np. KNOK i NOKIA TOOL no i oczywiscie potrzebujesz samego softa 8250 dostepnego np. na techtronic.pl
Sam opis przeróbki masz np. na http://maciejka.techtronic.pl/8210na8250.htm
Życzę przyjemnej zabawy :D
Sam opis przeróbki masz np. na http://maciejka.techtronic.pl/8210na8250.htm
Życzę przyjemnej zabawy :D
Dobra a gdzie moge dostać ten kabel źeby se softa zmienić?? I jaki do tego program musze mieć???/ I co mam powiedzieć jak juź bede kabel kupował źe co poprossze?? :–)
Ja tam bym mu nie ufał :wink:
Gdyby sie dało wgrac softa z 6310i to napewno wiedzialym o tym i miał go wgrany! :D
Gdyby sie dało wgrac softa z 6310i to napewno wiedzialym o tym i miał go wgrany! :D
Mi miał to zrobić wujek mojego kumpla!!! Który miał komis!!! To nie wiem czy mu moge zaufać???!!!
Ja miałem ten telefon przez ok 2 lata i z tego co wiem to moźna go przerobić tylko na 8250. Ja sobie wgralem zmodyfikowanego softa 8250 i miałem tam dodatkową grę, wygaszacze, kompozytora, przygasane wyświetlacza, bardzo duźo dzwonków i wiele innych rzeczy. Jak masz te kabelki to bez problemu mozesz sobie przerobić tą nokię! Opisów, co jak i gdzie jest mnóstwo w sieci!
Jeśli kolo robi coś w branźy telefonów to moźesz mu zaufać. A jeśli to kumpel z bloku co tylko czyta na necie to lepiej nie ryzykować.
To nieciekawie!!! A nie moge wgrać do niej nowszego oprogramowania??? Mi taki kolo powiedział źe moźe mi wgrać od 6310i!!! jest to moźliwe?????
Musze Cię zmartwić ale Nokia 8210 nie ma opcji wygaszacza!!! Jak chcesz mieć wygaszacze i inne to musisz sobie telefon przerobić na Nokię 8250 wgrywając do niej soft z 9250 za pomocą dwóch kabelków: MBUS i flashera "Dejana" :D
Strona 1 / 1