Te skiny

No cuz jak widze niema konkretnego tematu jak zmienic wygląd windowsa XP z SP2.
Zrobiłem wrzystko jak pisze na stronir http://centrumxp.pl/download/skiny/jak_zainstalowac.php i klapa.Muj windows przerodził sie w wygląd windowsa 98.Oczywiście udało mi sie zmienić na xp(niebieski)ale ja chcę zmienic skina(skure) XP!!!!
A w moin C:/windows/Resources pozostał tylko sam folder Themes.ale smietnik zrobiłem :)))
Niech osoba której udało sie zmienić wygląd XP z SP2 niech napisze jak to zrobic po koleji!!!!! ale źeby działało na 100%.Bo przeczytałem wrzystkie posty na temat tych skinów i ich instalacki i klapa pisza źe udało im sie zmienić a jak inni robili tak jak ta osoba napisała jak zrobiła to baaa nieudaje sie więc napiszcie jak to zrobic bo to jest śmieszne poco takie cosik sie robi jak niedziała.
Dodam jeszcze źe w moin C/windows/Theme pozostał w nim tylko folder "Luna" kturego niemoge usunąć.

Odpowiedzi: 1

speaker1985:
No cuz jak widze niema konkretnego tematu jak zmienic wygląd windowsa XP z SP2.
Zrobiłem wrzystko jak pisze na stronir http://centrumxp.pl/download/skiny/jak_zainstalowac.php i klapa.Muj windows przerodził sie w wygląd windowsa 98.Oczywiście udało mi sie zmienić na xp(niebieski)ale ja chcę zmienic skina(skure) XP!!!!
A w moin C:/windows/Resources pozostał tylko sam folder Themes.ale smietnik zrobiłem :)))
Niech osoba której udało sie zmienić wygląd XP z SP2 niech napisze jak to zrobic po koleji!!!!! ale źeby działało na 100%.Bo przeczytałem wrzystkie posty na temat tych skinów i ich instalacki i klapa pisza źe udało im sie zmienić a jak inni robili tak jak ta osoba napisała jak zrobiła to baaa nieudaje sie więc napiszcie jak to zrobic bo to jest śmieszne poco takie cosik sie robi jak niedziała.
Dodam jeszcze źe w moin C/windows/Theme pozostał w nim tylko folder "Luna" kturego niemoge usunąć.

Więc tak. Przede wszystkim przeczytaj mój post.
Jak juź zainstalujesz sobie patch, to wówczas moźesz ściągać skiny i po rozpakowaniu umieszczać je w folderze C:\Windows\Resources\Themes. Zmieniasz wygląd poprzez dwukrotne kliknięcie na pliku stylu (taka zielona ikonka).
Co do foldera Luna, to nic nie usuwaj – Luna to wygląd XP standardowy (czyli niebieski, ewentualnie do wyboru zielony, bądź srebrny). Tak więc w folderze themes powinieneś nie ruszać Luna (źółty folder), Luna plik stylu i plik stylu o nazwie Windows classic.
Mam nadzieję, źe rozjaśniłam sprawę.
Lia
Dodano
13.07.2005 19:05:53
  • Mrozik86 07.09.2006 00:53:10

Ta fajnie tylko że ja mam ten sam problem i do tego teraz jakis blad &quot;nie mozna zastosowac stylow wizualnych. nieokreslony blad. &quot; co wy na to ???<br />

speaker1985
Dodano:
13.07.2005 15:42:59
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1