Tanie napelnianie katridzy
Moje pytanie brzmi – czy da sie napelnic katridz do drukarki Epson43UX ?
Odpowiedzi: 8
Niewiem tylko czytalem na jakiejs stronce ale umnie to dziala :wink:
serio? czyli jak przyłoźe magnes do kardridźa z chipem to on go "zneutralizuje"? Tylko czy to nie zniszczy tez kardridza, bo chyba musi miec jakies rozpoznanie, nie?
Slyszalem ze silnym magnesem mozna jakos rozmagnesowac kardridz ze bedzie chodzil jak nówka :wink:
he moj problem jest juz raczej nieaktualny. znalazlem na allegro tusze o polowe tansze (40 zamiast 75zl), a taka cena jest dla mnie przystepna, wiec zdecyduje sie chyba na ten zestaw.
dzieki za pomoc
dzieki za pomoc
poszukajcie moźe na mieście jakiegoś sklepu komputerowego gdzie napełniają kartridźe,
ja tak napełniam ale canona :roll:
ja tak napełniam ale canona :roll:
gieras:
niektore drukarki maja chipset ktory zapamietuje ze brak juz tuszu w katridzu i musisz go zmienic...
No właśnie, moja (hp3820) cóś takiego ma, da radę to jakoś obejść?
Sory gieras, źe sie podczepiłem pod temat :wink:
To wiem :lol: tyle ze niektore drukarki maja chipset ktory zapamietuje ze brak juz tuszu w katridzu i musisz go zmienic :cry: interesue mnie wypowiedz osoby ktora jest pewna tego co napisze, lub to robila. Druakrka to dokladnie
BTW: planuje zakup skanera i drukarki w zestawie, dlatego interesuje mnie ten bajer
BTW: planuje zakup skanera i drukarki w zestawie, dlatego interesuje mnie ten bajer
Sa specjalne zestawy do napelniania wystarczy poszukac takiego gdzie jest nazwa drukarki ktora posiadamy.
Update:Ze tego co znalazlem to raczej chyba nie ale poszukam jeszcze.
Update:Ze tego co znalazlem to raczej chyba nie ale poszukam jeszcze.
Strona 1 / 1