tanie gadanie
Ostatnio zostały uruchomione usługi słuźce do dzwonienia z pc na telefony stacjonarne i komórkowe /poza skype/. Chciałabym dowiedzieć się od tych którzy je mają, która usługa jest lepsza, tańsza itp.
Odpowiedzi: 6
Polecam jednak Skype bardzo dobra jakośc rozmów
cena 1 min 1,7 eurocenta na cały świat. Trochę kłopotliwy jest wykup abonamentu bo trzeba płacić kartą kredytową w euro.Ale jakość rozmów jest super :roll:
cena 1 min 1,7 eurocenta na cały świat. Trochę kłopotliwy jest wykup abonamentu bo trzeba płacić kartą kredytową w euro.Ale jakość rozmów jest super :roll:
Jest jeszcze Nawijka w wersji 3.1.0 beta WPKontaktu.
cennik podobnie jak w Tlenie.
Jakość średnia.
Moźna spokojnie rozmawiać, ale bez rewelacji.
o i zdarzył mi się kilka razy pełny zwis WPK.
Ale to w końcu beta.
cennik podobnie jak w Tlenie.
Jakość średnia.
Moźna spokojnie rozmawiać, ale bez rewelacji.
o i zdarzył mi się kilka razy pełny zwis WPK.
Ale to w końcu beta.
przejrzałam ale chodzi mi i to czy to działa i jak słychać, bo czytałam róźne opinie.
http://www.tlenofon.pl/index.php?dzial=cennik
Przejrzy po prostu to :) Inni Inter–Tele operatorzy maja podobne ceny...
Przejrzy po prostu to :) Inni Inter–Tele operatorzy maja podobne ceny...
niestety z telekomuny zrezygnowac nie mogę i tak, bo mam neo, na dodatek musze płacić 35zł za pakiet standardowy, bo do innego neo nie uruchamiają.
phone z tepsa to u mnie niepotrzebny mebel, bo i tak go nie uźywam...
chodzi mi głównie o połączenia za granicę i na zagraniczną komórke
phone z tepsa to u mnie niepotrzebny mebel, bo i tak go nie uźywam...
chodzi mi głównie o połączenia za granicę i na zagraniczną komórke
Ja tego nie mam, ale po przejrzeniu cennika np.Tlenofonu, okazalo sie ze oszczedzi naprawde mozna tylko dzwoniac poaz miastowe lub zagraniczne...
Po za tym in plus jest naliczanie 30 sekundowe no i brak abonamentu. Wg mnie nie jest tak zle, ale na rezygancje ze "zwyklego" telefonu jest jednak chyba za wczesnie...
Pozdrawiam serdecznie :)
Po za tym in plus jest naliczanie 30 sekundowe no i brak abonamentu. Wg mnie nie jest tak zle, ale na rezygancje ze "zwyklego" telefonu jest jednak chyba za wczesnie...
Pozdrawiam serdecznie :)
Strona 1 / 1