taki blad !!!

1. rozlaczony byl roter z sieci ( czy jak sie tam nazywa ta skrzyneczka w ktora sie wtyka 10 skretek , a ona zarzadza ruchem na koncentryk )

2. wlanczam kompa , wszystko idzie oki az do czasu komunikatu o braku sieci –– wedy wyskakuje raporowanie bledow –– oczywiscie klikam wyslij –– i w efekci raporowania dotaje taka strone

http://oca.microsoft.com/en/response.aspx?SGD=9db95cb1–9fb0–43db–b125–a21303560bdb&SID=1501

3. czy ktos ugl by mi powiedziec o co tam lata ??
pisza ze nieby to fix z wersji sp 2 ( czy tez poslkie wersji sp2 pl ??? – bo czasem byly takie wybadki ze np nagielskie mialy blad a poslkie juz nie ) . no i oczywiscie pisza zeby sie ipragdowac –– tylko jak skoro jeszcze nie wydali sp3 !!!

Odpowiedzi: 3

Nie będę się wglębiał w przyczyny. Tylko o łatkach napiszę:
Ich listę zobaczysz po wpisaniu w wierszu polecenia systeminfo
Rebe
Dodano
04.01.2006 14:35:26
kierofca:
A zainstalowałeś łatkę 894391, do której odsyłają :?:

jak nie bylo jej w systemie gdy go instalowalem ( sp 2 pl ) –– oraz w porpawkach z sierpnia –– a sytem jej sam nie sciagnal to chyba jej nie mam .

z tymi poprawkami co instalowlaem w sierpniu bylo tyle numerkow ze skad mam wiedizzec czy cos sie zainstalowalo czy ja np to odrzucilem . blad jak dodtad wystapil tylko raz –– a w tym biuletynie podaja ze powoduje on zdalne wykonanie jakiegos kodu ( wirusa ) i jest krytycznym bledem ( dla bezpieczenstwa sytemu ) . tylko nie wiem czy to przez wirusa ten blad czy przez to ze ta skrzyneczka byla wylaczona .

poki co to skanuje kompa antwirem .

tylko ak to byl wirus –– to jakim cudem o znalalem skoro kompa tera zuywam tylko do grania ( w ET ) !!!! ??
webmajsterek
Dodano
04.01.2006 14:25:26
A zainstalowałeś łatkę 894391, do której odsyłają :?:
kierofca
Dodano
03.01.2006 14:38:57
webmajsterek
Dodano:
03.01.2006 14:11:57
Komentarzy:
3