ta 7 i inne cyrerki w tvp ??
nie oglądam telewizji zbyt często , ale teraz przez –pare dni w rogu jest jakaś liczba np. 12 na źółtym tle.no i zgłupiałem bo nie wiem co ona znaczy.moźe ktoś wie??
Odpowiedzi: 20
a niech juź sobie będą, ale, na hefajstosa, lepsze bym zrobił w paincie, doprawdy.
a teraz na powaźnie:
KRRiT zarządziła nowe znaczki, gdyź poprzednie znaczki były według nich złe. według KRRiT nie informowały one o granicy wieku. według KRRiT znaczek "tylko za zgodą rodziców" był źle kwestionowany. od 15 sierpnia te nowe znaczki muszą być widoczne przez cały czas trwania programu.
BTW
mi tam nie przeszkadzają te nowe znaczki. juź się do nich przyzwyczaiłem. 8)
EDIT te znaczki muszą być wyświetlane we wszystkich stacjach telewizyjnych, a nie tylko w tvp.
KRRiT zarządziła nowe znaczki, gdyź poprzednie znaczki były według nich złe. według KRRiT nie informowały one o granicy wieku. według KRRiT znaczek "tylko za zgodą rodziców" był źle kwestionowany. od 15 sierpnia te nowe znaczki muszą być widoczne przez cały czas trwania programu.
BTW
mi tam nie przeszkadzają te nowe znaczki. juź się do nich przyzwyczaiłem. 8)
EDIT te znaczki muszą być wyświetlane we wszystkich stacjach telewizyjnych, a nie tylko w tvp.
to napisz całe ,bo się zgubiłem
...nie no spoko kolego Seeker...nie jest zle ;)...ale kolega gusioo chyba tu kogos prowokuje?? :wink:
Control:Seeker...chyba nie zauwazyles, ale moja wiadomosc byla bardziej do dragonOOO skierowana niz do jakichs podtekstów
Taaak? , a to przepraszam i jako Seeker i jako podtekst :lol: . Rozumiem źe macie z dragonemOOO jakiś szyfr i tylko Wam wiadomo kiedy do Siebie się w postach odnosicie. :wink:
A tak na marginesie – nie bierz tego co napisałem tak do siebie, nie odniosłem się do osoby, ale do treści – przecieź Cię nie znam :P
gusioo kurna nie uwypuklaj tak tego – Control nie ...skontrolował do końca co chciał wyrazić , a Ty się najwyraźniej czepiasz ...podtekstów w postach :wink: :lol: :lol:
Rebe iść tym tropem myśli , a dojdziemy do jakiejś eee... niesprecyzowanej.... zoofilii w "Czerwonym Kapturku" czy rasizmu w "Bolek i Lolek na Dzikim Zachodzie" :wink: :)
Control:Seeker...chyba nie zauwazyles, ale moja wiadomosc byla bardziej do dragonOOO skierowana niz do jakichs podtekstów
Taaak? , a to przepraszam i jako Seeker i jako podtekst :lol: . Rozumiem źe macie z dragonemOOO jakiś szyfr i tylko Wam wiadomo kiedy do Siebie się w postach odnosicie. :wink:
A tak na marginesie – nie bierz tego co napisałem tak do siebie, nie odniosłem się do osoby, ale do treści – przecieź Cię nie znam :P
gusioo kurna nie uwypuklaj tak tego – Control nie ...skontrolował do końca co chciał wyrazić , a Ty się najwyraźniej czepiasz ...podtekstów w postach :wink: :lol: :lol:
Rebe iść tym tropem myśli , a dojdziemy do jakiejś eee... niesprecyzowanej.... zoofilii w "Czerwonym Kapturku" czy rasizmu w "Bolek i Lolek na Dzikim Zachodzie" :wink: :)
Hehe to ciekawe jaka długa dyskusja moźe sie wywiązać na taki błachy(wg. mnie) temat jak znaczki na ekranie tv (tymbardziej, źe nie ma ona źadnego wpływu na te znaczki – nic się nie zmieni dzięki tej rozmowie) :D
Control:Seeker...chyba nie zauwazyles, ale moja wiadomosc byla bardziej do dragonOOO skierowana niz do jakichs podtekstów...nie rozumiem czemu sie tak rzucasz odrazu w moja strone ??
Seeker własnie zostałeś nazwany podtekstem :mrgreen:
Seeker...chyba nie zauwazyles, ale moja wiadomosc byla bardziej do dragonOOO skierowana niz do jakichs podtekstów...nie rozumiem czemu sie tak rzucasz odrazu w moja strone ??
Seeker – a nie pomyslałeś o ....... "Sierotce Marysi" ?
Wszak ona, bidula na pastwę wydana być moźe i deprawacji ulec :mrgreen:
Wszak ona, bidula na pastwę wydana być moźe i deprawacji ulec :mrgreen:
Control osobiście mam w ...głębokim powaźaniu same znaczki , ale po raz kolejny się okazuje , źe ktoś wie lepiej ode mnie czego potrzeba moim dzieciom, moim oczom, i zawłaszcza sobie myślenie w tym temacie w moim imieniu.
To ja czy ktokolwiek inny ostatecznie decydują czy dany film , program czy inny kreskówkowy gniot oglądną moje dzieci czy nie , a zakładanie z góry źe wszyscy to głupcy i trzeba za nich pomyśleć socjalizm w czystej postaci przypomina.
To ja czy ktokolwiek inny ostatecznie decydują czy dany film , program czy inny kreskówkowy gniot oglądną moje dzieci czy nie , a zakładanie z góry źe wszyscy to głupcy i trzeba za nich pomyśleć socjalizm w czystej postaci przypomina.
a ja uwazam, ze dobre sa te znaczki, a juz napewno nikomu nie przeszkadzaja w ogladaniu;)...jesli ktos jest prawdziwie zainteresowany filmem lub jakims programem to znaczek go "nie razi" – nie przesadzajmy...
Tiaaa w wszelkie Wiadomości, czy inne Fakty takimi ostrzeźeniami nie emanują ,a toź wszystko jest jakby nie patrzeć live – zabójstwa, pogromy, egzekucje , co więcej na "Europa Europa" znaczków ni widu , MTV....to samo :twisted: , o Polonii 1 nawet nie warto więcej pisać.
PS.
Co bardziej nerwowi zawsze mogą sobie znaczek zwyczajnie .....zamalować farpką plakatową :wink: :lol:
ps. nie lepiej – czytaj: przyjemniej – to inne trójkaciki, tudzieź trójkąty mieć na uwadze, przyjemność – źe się tak wyraźę podwój....tfu potrójna :wink: :lol:
PS.
Co bardziej nerwowi zawsze mogą sobie znaczek zwyczajnie .....zamalować farpką plakatową :wink: :lol:
ps. nie lepiej – czytaj: przyjemniej – to inne trójkaciki, tudzieź trójkąty mieć na uwadze, przyjemność – źe się tak wyraźę podwój....tfu potrójna :wink: :lol:
Pogupieli z tymi znakami np telenowel niepowinny oglądać dzieci a są "za zgodą rodziców" i tio od 12 lat a niektóre bajki niepowinny oglądać dzieci bo się wystrasz a bo piotwory skaczą na ekranie
Over:btw: gusioo jeśli to w podpisie to prawda(skromny jestes) to wszystkiego najlepszego.
To u mnie wrodzone ;)
Rebe:Bzdurzycie – ten trójkąt ostrzega, źe to powtórka, a cyferki w nim wskazują, która w ciągu ostatniego roku :mrgreen:
raczej.. ilu z głównych bohaterów ginie w filmie :)
btw: gusioo jeśli to w podpisie to prawda(skromny jestes) to wszystkiego najlepszego.
gusioo:Rebe:Bzdurzycie – ten trójkąt ostrzega, źe to powtórka, a cyferki w nim wskazują, która w ciągu ostatniego roku :mrgreen:
Czyli w okersie świąt naleźy sie spodziewać liczb trzy cyfrowych ?
Albo i lepiej – a co za tym idzie duzo wiekszego trojkata :lol:
Rebe:Bzdurzycie – ten trójkąt ostrzega, źe to powtórka, a cyferki w nim wskazują, która w ciągu ostatniego roku :mrgreen:
Czyli w okersie świąt naleźy sie spodziewać liczb trzy cyfrowych ?
Bzdurzycie – ten trójkąt ostrzega, źe to powtórka, a cyferki w nim wskazują, która w ciągu ostatniego roku :mrgreen: