T230, czy warto?
Rozwaźam ewentualny zakup tego telefonu. Kwota, jaką będę dysponować to ok. 400 zł. Myślicie, czy warto? Ponadto ile on ma w końcu kolorów? 256 czy tysiące? Dzięki za kaźdą odpowiedź.
:arrow: http://www.simplusteam.pl/simplus/showDoc.do?alias=info_simplusteam_zestawy_ericsson_t230
Dodam, źe telefon słuźy mi głównie do rozmawiania. Grać nie mam zamiaru, bo nawet na komputerze nie gram, nie lubię po prostu.
:arrow: http://www.simplusteam.pl/simplus/showDoc.do?alias=info_simplusteam_zestawy_ericsson_t230
Dodam, źe telefon słuźy mi głównie do rozmawiania. Grać nie mam zamiaru, bo nawet na komputerze nie gram, nie lubię po prostu.
Odpowiedzi: 20
Nie bierzesz pod uwagę siemensa st55? ja kupiłem za 380zl w bardzo dobrym stanie i kablem, naprawdę fajny telefon z aparatem... VGA
Polecałbym Ci Nokię 3100. Sam kupiłem nową za 380zł na allegro, parę dni temu.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Pomóźcie drodzy Forumowicze.
Telefon słuźy mi przede wszystkim do komunikacji. Ponadto chcę mieć telefon z kolorowym wyświetlaczem, który będę mógł w pełni spersonalizować (tapety, dzwonki, etc.). Nie jest to konieczne, ale fajnie by było, gdyby obsługiwał on GPRS i Javę dla komunikatora tlen. Choć to tylko opcja i ew. mogę z niej zrezygnować.
Załóźmy, źe mam 400 zł na telefon. Preferuję Idee i Plusa, ale w nich tylko T230 spełnia moje wymagania mniej więcej, tylko źe podobno wolno SMSy pisze. Czy to prawda?
Pytanie dodatkowe: Ile zapłacę za GPRSa w Simplusie? Czy 10 kb to duźo?
Jaki wybrać? Prosiłbym o linki z ofertą...
Telefon słuźy mi przede wszystkim do komunikacji. Ponadto chcę mieć telefon z kolorowym wyświetlaczem, który będę mógł w pełni spersonalizować (tapety, dzwonki, etc.). Nie jest to konieczne, ale fajnie by było, gdyby obsługiwał on GPRS i Javę dla komunikatora tlen. Choć to tylko opcja i ew. mogę z niej zrezygnować.
Załóźmy, źe mam 400 zł na telefon. Preferuję Idee i Plusa, ale w nich tylko T230 spełnia moje wymagania mniej więcej, tylko źe podobno wolno SMSy pisze. Czy to prawda?
Pytanie dodatkowe: Ile zapłacę za GPRSa w Simplusie? Czy 10 kb to duźo?
Jaki wybrać? Prosiłbym o linki z ofertą...
Ja mam sony ericsson t630 polecam!!
Jej, on jest obrzydliwy:D
Moze Siemens C60? ;)Naczelny:Szkoda;( Co polecicie do 400 zł? Color/MMS/WAP/Nowy – to moje wymagania, byle nie 3510i...
Szkoda;( Co polecicie do 400 zł? Color/MMS/WAP/Nowy – to moje wymagania, byle nie 3510i...
Naczelny:2600 nie ma MMSów i WAPa? To chyba źart, powiedzcie, źe to źart...
To nie jest źart :?
5. Czy do telefonu Nokia 2600 jest dołączona przeglądarka WAP?
Nie. Telefon Nokia 2600 jest przeznaczony dla nowych właścicieli telefonu komórkowego, którzy uźywają go przede wszystkim do rozmów, a nie do przesyłania danych. Telefon Nokia 2600 to takźe idealna opcja uaktualnienia dla uźytkowników telefonów Nokia 1100, Nokia 2300 i innych telefonów przeznaczonych dla początkujących.
Radziłbym poszukać czegos innego ;)
2600 nie ma MMSów i WAPa? To chyba źart, powiedzcie, źe to źart...
Tak, tak, wiem;] Dlatego zmieniłem post, ale jeszcze są cytowane moje niezmienione słowa, przepraszam za niejasność.
Nokia to nokia wiec ja radziłbym kupic 2600 ;)Naczelny:Doszedłem do wniosku, źe wolę kupić nowy telefon i poczekać miesiąc do dwóch i uzbierać te 400 zł. Teraz pytanie, który lepszy T230, czy 2600?
T230 jakos nie przypadl mi do gustu i podobno jest strasznie wolny ;)
No ba ze Nokia
Doszedłem do wniosku, źe wolę kupić nowy telefon i poczekać miesiąc do dwóch i uzbierać te 400 zł. Kupuje Nokię 2600, moźe stanieje trochę przez ten czas;]
Mi się ten telefon nie podoba.. Moze nokia 3510i zaoszczędzisz dość duzo kasy a telefon całkiem całkiem ja ostatnio w komisie sprzedfałem za 230zł. a reszte przeznaczysz na cos innego. Telefon ma kolorowy wyświetlacz.
Mam T630 i jestem tak samo zadowolony dobry telefonik a za taka kase dobrego zyda znajdziesz i kupisz wporzo telefona :)
Kumple mają 610. Fajny telefonik, ale chyba kupię Samsunga X100, co o nim myślicie?
ja proponuje SE T610 lub T630.. Mam T610 i jest spox ma nawet wbudowany aparat myśle ze za 400zł znajdziesz gdzieś
A co myślicie o Samsungu X100? Mógłbym go mieć za ok. 350 zł.
:arrow: http://www.mobile.inspiracja.com/Samsung,SGH–X100,phone.php
:arrow: http://www.mobile.inspiracja.com/Samsung,SGH–X100,phone.php
Nokia 6310i jak wspomniał kolega wyźej jest to dobry telefon ! moźna zakupić za tącene juz 6100, 6610, trzeba szukać pytać po kolegach czasami sie coś znajdzie a T230 to ja bym nie polecał :)
Chyba jednak w ferie nie popracuję, wujek ma juź dwóch pracowników;( Najwyźej zaoszczędze więcej kasy. Ale tak w ogóle jaki jeszcze polecacie telefon do 400 zł? Najlepiej nowy.