Szyfrowanie danych w XPsp2 – pomocy

...pracuję na windowsXPsp2

...w właściwościach–>zaawansowane–>atrybuty kompresji i szyfrowania–>dałem– szyfruj zawartość aby zabezpieczyć dane

...po przeinstalowaniu systemu, straciłem dostęp do zdjęć znajdujących się w tym folderze (nie miałem skonfigurowanego agenta odzyskiwania)w atrybutach pliku mam a–archiwalny i e–zaszyfrowany
w szczegółach szyfrowania –> w osobach uprawnionych do przeglądania plików mam mój poprzedni login i nazwe komputera oraz jakiś odcisk palca certyfikatu

...próbowałem juź odzyskiwać dane przez program do odzyskiwania danych i kopiowanie w DOSie nie przyniosło źadnych efektów
jak próbuję zdjąć szyfrowanie danych, skopiować, otworzyć, przenieść odmawia mi dostępu pomimo tego źe pracuję na koncie administratora komputera

...proszę o jakieś rady

Odpowiedzi: 3

SAHARA:
...tego chce uniknąć bo mam w tym folderze zdjęcia z trzech lat (i będe je trzymał dotąd aź to odzyskam)

To moźe od razu wynieś cały komputer do piwnicy i niech na lepsze czasy poczeka?

Na dzisiaj do opisu efektu Twojego czekania najlepiej pasuje fraza "do usranej smierci".

O tym, źe samo trzymanie nijak się ma do efektu odzyskania juź tylko z czystego zamiłowania do precyzjo wypowiedzi nadmienię.
Rebe
Dodano
01.01.2006 17:02:18
SAHARA:
...tego chce uniknąć bo mam w tym folderze zdjęcia z trzech lat (i będe je trzymał dotąd aź to odzyskam)

Jak juz gusioo napisał, danych tych juz nie odzyskasz.
Moźesz je trzymać jak długo chcesz,ale juź ich oglądać nie bedziesz.
wojtt
Dodano
01.01.2006 16:03:16
SAHARA
Dodano
01.01.2006 15:31:48
SAHARA
Dodano:
01.01.2006 15:25:55
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1