szybsze bootowanie Xp...

Witam!

Mam jedno pytanie, ponieważ nie mogę znaleść na necie informacji co się zmieniało w rejestrze, że szybciej się bootował (te kwadraciki leciały mi 2 razy :D) jak ktoś wie o co mi chodzi to proszę o odpowiedź...

Dziękuję i Pozdrawiam Kuzi

Odpowiedzi: 1

kuzi3:

Witam!

Mam jedno pytanie, ponieważ nie mogę znaleść na necie informacji co się zmieniało w rejestrze, że szybciej się bootował (te kwadraciki leciały mi 2 razy :D) jak ktoś wie o co mi chodzi to proszę o odpowiedź...

Nie wiem jak inni , ale ja dziśiaj nie wróżę - wolna sobota 

Seeker
Dodano
26.08.2006 11:08:52
  • Żółty 26.08.2006 11:49:56

A ja dziś pracuje :( Nie o super-hiprer-duper-głuper wpis "XP jak Vista" chodzi ?? Czyli EnableSuperfetch ??

• Rebe 26.08.2006 11:50:10

<div>Seeker - na sobotę nie zwalaj, bo pewnie<strong> wpisy w kluczach.</strong></div><div>Tyle, ze archiwum pełne jest informacji o 2 podstawowych rzeczach do sprawdzenia i ew. zmiany - tryb pracy dysku oraz ustawienia DHCP, a nadto sugestii dot. uzycia BiitVisa.</div><div>Należy jednak uwagę zwr&oacute;cic - to już bezpośrednio do Autora tematu - na to, iż ilość &quot;robaczk&oacute;w&quot; jest sprawą indywidulaną - zlaeżącą od paru jeszcze element&oacute;w, na kt&oacute;re uzytkownik żadnego wpływu nie ma i w tkaim wypadku żadne sztuczki nie pomogą. Dopiero jednak po zastosowaniu w/w rozwiązań można stwierdzić czy i na ile się czas wyświetlania ekranu zmienił.</div><div></div><div></div><div>Update - Ż&oacute;łty - wisisz mi ścierki do &quot;odpluwania&quot; monitora .</div>

• kuzi3 26.08.2006 17:44:03

<p>Witam!</p><p>znalazłem fajną stronkę... poświęconą odchudzaniu systemu, masa wpis&oacute;w do rejestru! Wystarczy je zapisać i kliknąć na nie żeby wpisać klucze w rejestr. Jest tam też opcja kt&oacute;ra przyśpiesza bootowanie... mi pomogło znacznie.... :D</p><p>&nbsp;--&gt; http://www.akk.net.pl/modules.php?name=Content&amp;pa=showpage&amp;pid=54 &lt;--</p><p>Pozdrawiam Kuzi<br />&nbsp;</p>

kuzi3
Dodano:
26.08.2006 04:08:43
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1