Szukam wpisu odpowiedzialnego za usuniecia plików avi ...
Szukałem i nie znalazłem wiec pytam..
Kaźdy kiedyś próbował zmienic nazwe pliku w tym przypadku filmu bądź teź go usunąć zaraz po oglądnieciu i wyskakiwał mu błąd, źe nie moźna zmienić nazwy pliku lub go usunąć, poniewaź jest on uźywany przez inny proces...
Wiem źe jest moźliwość usunięcia wpisu w rejestrze odpowiadający za bezproblemowe usunięcie takiego bądź tez dowolnego pliku z filmem i nie tylko.
Wie ktos moze co to za wpis w rejestrze dodam źe jest on w któryms dwutygodniku Komputer Świat tylko nie wiem w którym.
Jezli ktoś zna taki wpis albo wie gdzie go szukać w rejestrze to prosze o podanie go.
Pozdrawiam
Kaźdy kiedyś próbował zmienic nazwe pliku w tym przypadku filmu bądź teź go usunąć zaraz po oglądnieciu i wyskakiwał mu błąd, źe nie moźna zmienić nazwy pliku lub go usunąć, poniewaź jest on uźywany przez inny proces...
Wiem źe jest moźliwość usunięcia wpisu w rejestrze odpowiadający za bezproblemowe usunięcie takiego bądź tez dowolnego pliku z filmem i nie tylko.
Wie ktos moze co to za wpis w rejestrze dodam źe jest on w któryms dwutygodniku Komputer Świat tylko nie wiem w którym.
Jezli ktoś zna taki wpis albo wie gdzie go szukać w rejestrze to prosze o podanie go.
Pozdrawiam
Odpowiedzi: 4
I oto mi chodziło dzięki wielkie
Pozdro all
Zamiast pisać post pod postem edytuj swój post.
Edycja swoich postów odbywa sie za pomocą przycisku
SLAY3R
Pozdro all
Zamiast pisać post pod postem edytuj swój post.
Edycja swoich postów odbywa sie za pomocą przycisku

SLAY3R
Dodam ze te pliki dają sie usunąc po restarcie systemu i zapewne z wiersza polecenia równieź i wszystko jest ok.
Tylko sam fakt źe nie moźna tego zrobić z poziomu explorera pozpośrednio po obejźeniu filmu jest denerwujące.
Tylko sam fakt źe nie moźna tego zrobić z poziomu explorera pozpośrednio po obejźeniu filmu jest denerwujące.
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?p=59737#59737
Jeśli chodzi o ten wpis to ci nie pomogę, ale gdy nie moźesz usunąć danego pliku to spróbuj z wiersza poleceń. Powinno zadziałać.
Strona 1 / 1