szukam sterownika karty graficznej
szukam sterownika do karty graficznej z integowaną z płytą główną INTEL Rouchester RC440BX. Za pomoc dzieki
Odpowiedzi: 5
moj podpis google. zawsze szukaj wpisujac nazwe sterownika badz nazwe firmy. anologicznie wpisujac www.intel.pl tesh do tak owych sterownikow dostep uzyskasz... chyba ze masz jakas limitowana wersje to wtedy jest trudno lub wersje wycofana ze sprzedazy ja tak mialem z soltekiem nie moglem znalesc starow bo plyta okazala sie wadliwa wiec wziolem mlotek i rozwalilem (po gwarancji)
sorki ale nie mam doswiadczenia w szukaniu takich rzczy i szukałem ale nie znalazłem niestety.
jak mozesz to napisz jak to poszukać, albo wpisać bo na prawde nie wiem :cry:
jak mozesz to napisz jak to poszukać, albo wpisać bo na prawde nie wiem :cry:
mam lekki nie smak co do takiego typu postow czlowiek czeka zawsze na gotowe.... a tu wysarczy wpisac 3 czlony oddzielone dwooma kropkami. mam doswiadczenie z wielu forow na temat takich ludzi i nie podoba mis ie zabardzo ich postawa chociaz wysilil by sie pocisnac jakis nam kit ze szukal na google na tym forum i na paru innych a tu nic widac ze nawet kit pociskac sie mu nie chce
http://www.fujitsu–siemens.co.uk/rl/servicesupport/techsupport/Boards/Motherboards/Intel/RC440BX/RC440BX.htm – z czego wynika, źe Riva 128, a dalej to juź chyba prosto ?
PS.
Maciek – moźe tak chociaz co któryś post postarasz się udzielić konstruktywnej odpowiedzi ?
PS.
Maciek – moźe tak chociaz co któryś post postarasz się udzielić konstruktywnej odpowiedzi ?
moglbys sie wysilic i chociaz google wlaczyc wejsc na strone producenta chociaz???
Strona 1 / 1