szukam nuty
Witam
Ostatnio na imprezie słyszałem fajną nutkę (na początku były bębny, a później wchodziła taka fajna techniawka, a po chwili się przeplatały – leciały na zmiane)ale nie mam pojęcia co to za nuta, a bardzo mi się podobała
Teraz prośba: Moźecie podać tytuły nut i ich wykonawców, które spełniaja kryterium w nawiasie
Ostatnio na imprezie słyszałem fajną nutkę (na początku były bębny, a później wchodziła taka fajna techniawka, a po chwili się przeplatały – leciały na zmiane)ale nie mam pojęcia co to za nuta, a bardzo mi się podobała
Teraz prośba: Moźecie podać tytuły nut i ich wykonawców, które spełniaja kryterium w nawiasie
Odpowiedzi: 12
Myślałem ze jak juź kawałek zamieszczę to nie będzie problemu :?
potrzebuje programik do przeróbki z avi na mp3/wav bo znalazłem ta nutę na filmiku ale on trwa ponad 23 minuty więc nie mogę go tu dać jako załącznik
Edit
ok juź dałem radę chodzi mi ta nutę co przygrywa w tle
http://rapidshare.de/files/4622662/nuta.mp3.html
P.S nie mogę dać jako załącznik bo za duźa
Edit
ok juź dałem radę chodzi mi ta nutę co przygrywa w tle
http://rapidshare.de/files/4622662/nuta.mp3.html
P.S nie mogę dać jako załącznik bo za duźa
no cóź szukam dalej :wink:
gusioo:Darkone:Dj Tiesto – adagio For Strings \\ Daj @ to ci wyśle. :wink:
Raczysz źartować – mam cały set z Aten i jakoś w tym nie ma bębnów :lol:
Dawno słuchałem, ale wydawało mi się źe są :cry: , email poszedł.
Ps. Tiesta mam wszystkie Albumy, ale jakoś wole Rock :wink:
Darkone:Dj Tiesto – adagio For Strings \\ Daj @ to ci wyśle. :wink:
Raczysz źartować – mam cały set z Aten i jakoś w tym nie ma bębnów :lol:
Safri Duo feat. Clark Anderson – All the people in the world – ta muza leci tez w reklamie piwa Haineken
Dzięki, byłym Ci wdzięczny oto mój mail: hunter_86@op.pl
Dj Tiesto – adagio For Strings \\ Daj @ to ci wyśle. :wink:
będę próbował metodą prób i błędów (myśle źe nie będzie tego więcej z udziałem bębnów niź 50 – 60 utworów) aź w końcu znajdę to czego szukam.
IMHO lepsze to niz siedzieć z załoźonymi rękoma i czekać aź sie samo znajdzie :wink:
IMHO lepsze to niz siedzieć z załoźonymi rękoma i czekać aź sie samo znajdzie :wink:
cóź za zawęźenie kryteriów wyszukiwania: muzyka techno nagrana między 2004 a 2005 rokiem. Napewno ktos ci pomoźe ;–)
To było pierwsze co mi przyszło na myśl więc szukałem i dalej szukam ( mam ponad 20 ich utworów ale to nie to czego szukam – moźe to jakiś remix :?: ) wydaję mi sie źe ten utwór jest w miarę nowy ( max. z 2004 roku) bo bym go słyszał wczesniej, a pierwszy raz go usłyszałem jakieś 2– 3 miechy temu więc jak co to prosił bym o konkretne tytuły
Safriduo :wink:
Strona 1 / 1