Szukam MP3!!!
Szukam tych kawałków
http://www.dymeq.ovh.org/search.zip
1. Narcotic Thrust – I Like It (Dj Sender Remix)
2. Rave Allstars – Oder Braucht Ihr Mehr (Potatoheadz Remix)
3. THE MYSTERY FEVER (CLUBMIX)
4. 8 ball – Phunky Muzic
5. Tune–In – Rockin' For Myself
http://www.dymeq.ovh.org/search.zip
1. Narcotic Thrust – I Like It (Dj Sender Remix)
2. Rave Allstars – Oder Braucht Ihr Mehr (Potatoheadz Remix)
3. THE MYSTERY FEVER (CLUBMIX)
4. 8 ball – Phunky Muzic
5. Tune–In – Rockin' For Myself
Odpowiedzi: 20
http://www.iplay.pl/szukaj.php?q=it+doesn%27t+matter&x=5&y=8
Witam źeby nie zakładać nowego tematu zapytam tutaj. Czy ktoś zna wykonawce nowej piosenki it doesn't matter to jest coś ala tachno, house, trance w kaźdym razie coś w miare klubowego i często leci w radiu.
niestety peter baardzo zle mnie sobie wyobrazasz, bo mam 3 razy tyle lat co napisales... a poza tym to ja chcilam pomoc aitorowi postu, a wy po mnie tylko jedziecie, bo wams ei cos nie podoba
Anaxdin to wyobraź sobie taką sytuacje:
Twoją źyciową pasją jest śpiewanie, ćwiczysz głos, chodzisz na drogie lekcje śpiewu, potem cięźko pracujesz źeby uciułać kase na płyte demo, przebijasz się, twoje piosenki puszczają w radiu, itd. itd., pakujesz całą zarobioną kase w pierwszą profesjonalną płyte/album i pary tysięcy cieci lubi twoją muzyke ale jej nie kupuje ale zaciaga przez P2P – wqurwił byś się?
Twoją źyciową pasją jest śpiewanie, ćwiczysz głos, chodzisz na drogie lekcje śpiewu, potem cięźko pracujesz źeby uciułać kase na płyte demo, przebijasz się, twoje piosenki puszczają w radiu, itd. itd., pakujesz całą zarobioną kase w pierwszą profesjonalną płyte/album i pary tysięcy cieci lubi twoją muzyke ale jej nie kupuje ale zaciaga przez P2P – wqurwił byś się?
OMG, ile razy mamy tłumaczyć źe sciąganie przez p2p plików chronionych prawem autorskim jest piractwem.
Haida – piszesz w taki sposób źe wyobraźam sobie Ciebie jako rozpuszczoną, bez źadnych manier 8–latkę.
dymeq – looknij tu : www.iplay.pl
Haida – piszesz w taki sposób źe wyobraźam sobie Ciebie jako rozpuszczoną, bez źadnych manier 8–latkę.
dymeq – looknij tu : www.iplay.pl
Ale jesli sciagasz mp3,która jest objeta prawami autorskimi to obraźasz wykonawce/wydawce tego utworu
Hm...ciekawe.Obraźam wykonawce,w jaki sposób?źe słucham jego piosenki i chce ja mieć...fakt nie kupuję albumu jego bo mnie nie interesuje cała płyta tylko 1 piosenka.Wiadomo źądzi pieniądź :( :(
utwory wymienione w 1 poscie takowe posiadaja :wink:haida:ale ja mu nie proponuje kradniecia czegos z prawami autorskimi...
utwory wymienione w 1 poscie takowe posiadaja :wink:haida:ale ja mu nie proponuje kradniecia czegos z prawami autorskimi...
no to masz problem ;)dymeq:Admin mi porty poblokował!
Admin mi porty poblokował!
ale ja mu nie proponuje kradniecia czegos z prawami autorskimi...
jesli udostepniamy swoje wlasne pliki, prywatne, stworzone przez nas, to nikt nam nic nie kradnie. Ale jesli sciagasz mp3, ,ktora jest objeta prawami autorskimi to okradasz wykonawce/wydawce tego utworu. Jest to poprostu PIRACTWOhaida:czyli uwazasz ze korzystajac z emula kradniesz? chyba nie.. tak wlasnie funkcjonuje ten program, my jestemy tylko uzytkownikami i nam tez sie kradnie
czyli uwazasz ze korzystajac z emula kradniesz? chyba nie.. tak wlasnie funkcjonuje ten program, my jestemy tylko uzytkownikami i nam tez sie kradnie
tylko nie wiem czy proponowanie komus aby cos ukradl jest takie dobre :wink:
nobo nie wiem, czy on wie na 100 % jesli, sie tego gierasie nie domysliles;] moze i niewiedzec, skoro pyta o takie cos... a ty wcale nie musisz se wymadrzac, tylko pisz na temat a nie o tym co pisza ludzie chcac pomoc innym:evil:
no to jak to wie to poco mu to piszesz :shock:haida:sciagnij sobie eMuła, albo kazaa i ram bardzo ladnie Ci wszystko wyszuka, i to po lilka zrodlel, ztreszta to pewni wiesz
sciagnij sobie eMuła, albo kazaa i ram bardzo ladnie Ci wszystko wyszuka, i to po lilka zrodlel, ztreszta to pewni wiesz
dymeq:Dlaeczego się ze mnie nabijacie?!?!
No przeciez gusioo Ci napisał.
Narcotic Thrust znajdziez nawet w Onet Plejer
inne pewnie teź, a jak nie to poszukaj w innym serwisie.
Dlaeczego się ze mnie nabijacie?!?!
gusioo:Pewnie w jakim e–sklepie będą.
Albo w .. centrali "biura rzeczy znalezionych", która się w Koluszkach mieści.
To nawet chyba właściwe miejsce będzie – wszak skoro dymeq szuka to znaczy, źe zgubił.