SZLAK TRAFIL NIEMOGE NIC URUCHOMIC
niemoge nic uruchomic w kompie jak otwieram jakas aplikacje to wyskakuje mi taka dabelka"wybierz program do ktorego chcialbym uzyc ten plik i programy niemoge nic zrobic aa jak uruchomie tam gdzie cos jest zainstalowane wogule niewchodzi i wchodzic niemoge na panel sterowania bo chce na dodaj lub usun programy to pisze mi ze C;\windows\system32\rundll32.exe prosze o szybka pomoc!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Odpowiedzi: 6
ja wogole nie widze avatara a wiec jaka mial rozdzielczosc? 1024x768 :lol:
GDZIE MASZ ZAJZEC – musisz zajźeć do Profil który znajduje sie na górze stronki,I CO MASZ ZROBIĆ – zmienić fote na duźo mniejszą najlepiej 100 na 100
GDZIE MAM ZAJZEC?
I CO MAM ZROBIC
I CO MAM ZROBIC
Żółty nieśmiało prosił, ja wymagam – dostosuj rozmiar awatara do obowiązującego na forum.
Póki tego nie zrobisz nie mam zamiaru nawet czytać o Twoich problemach, a i innym uźytkownikom sugeruję taką formę ostracyzmu w stosunku do Ciebie.
Póki tego nie zrobisz nie mam zamiaru nawet czytać o Twoich problemach, a i innym uźytkownikom sugeruję taką formę ostracyzmu w stosunku do Ciebie.
nie mam 1 wirusa trojana mam go dlugo ale to tylko reklamy przychodza mi a teraz ciagnelem sobie taki program mozilla firefox kolega mowil ze pop–upy blokuje to sciagnelem i po paru godzinach nieoge nic otworzyc
nie mam 1 wirusa trojana mam go dlugo ale to tylko reklamy przychodza mi a teraz ciagnelem sobie taki program mozilla firefox kolega mowil ze pop–upy blokuje to sciagnelem i po paru godzinach nieoge nic otworzyc
Strona 1 / 1